Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD Athlon II X2 240 2.80GHz AM3 OEM 10813,-
KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3/4G 9526,-
SAPPHIRE 11169-08-20G HD5830 1GB GDDR5 XTREME PCIE 24994,-
FSP Hexa 400W 8488,-
Összesen: 65.446 Ft
Ez a legolcsóbb amit összetudtam rakni, úgy hogy tudj is valahogyan játszani. Ez a proci van nekem egy 770chipset lapban 3.4GHz-n üzemel. 4GB memória kell. Videokártya meg muszáj ezt. Tápellátásról nem is beszélve. Elvileg késõbb ez a táp bírna egy 4 magos rendszert is.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Intel-NV párosításban? 😉
De egy valamit fogadj meg. 4GB memóriát a gépbe. link
ASROCK 760GM-GS3 (ez jó alaplap?)
KINGMAX 2048MB DDR3 1333MHz vagy KINGSTON 2048MB Hyperx Blu DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9AD3B1/2G
AMD Athlon II X2 250 3.00GHz AM3 BOX
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Állítólag ez a kari vinné õket amit az elõbb le írtam.
GTA4-nek amúgy 4 magos CPU sem árt.
Ilyenben érdemes gondolkodni:
- SAPPHIRE 11169-00-20R HD5830 1GB GDDR5 PCIE 45.143 Ft (36.114 Ft)44.240 Ft (35.392 Ft)
- SAPPHIRE 11180-03-40R HD6850 1GB GDDR5 PCIE 45.733 Ft (36.586 Ft)44.818 Ft (35.854 Ft)
- SAPPHIRE 11188-01-40G HD6950 1GB GDDR5 PCIE 58.095 Ft (46.476 Ft)56.933 Ft (45.546 Ft)
- GIGABYTE GV-R695D5-2GD-B HD6950 2GB GDDR5 PCIE 69.978 Ft (55.982 Ft)68.578 Ft (54.862 Ft)
Ha "full" grafikával akarsz játszani a következõ 2-3 évben. Na és a GTA4-el.
VTX3D VX5670 512MD5-HV2 PCIE
ipon.hu-ról érdemes gépet venni?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Saját gép, saját tapasztalat:
CPU: E8400 (2 mag, 3 GHz)
RAM: 4 GB DDR2
VGA: HD 4850 512MB
Monitor: 27", 1920*1080
A GTA 4-et a korábbi részek futása alatt megszokott szinten nem tudja megküldeni.
A VGA VRAM-ja kevés.
Hiába lesz 1 GB-os VGA-d (4650), ha közben a kártya a 4850-es segge alatt van, kábé, mint egy bányász béka.
VTX3D HD 4650 1GB DDR3
Core Speed 600MHz
Memory Speed 400MHz X2 (ez az X2 mit jelent?)
vagy
GIGABYTE GV-R465OC-1GI HD4650 1GB GDDR2 PCIE
RAMDAC 400 MHz
Magórajel 650 MHz
Memória órajel 800 MHz
\"fingjál bele a rencerbe\"
uatx = μatx =microatx
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"fingjál bele a rencerbe\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az alkohol olyan, mint a kézilabda (legalábbis egyes részei); mindegy hogy mi az, csak üssön We ain\'t human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience!
<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Köszönöm szépen a tippeket/segítséget, nagyon-nagyon sokat segítettél/segítetteket.
Az alkohol olyan, mint a kézilabda (legalábbis egyes részei); mindegy hogy mi az, csak üssön We ain\'t human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience!
Hecker.
Persze ,hogy nem tuning proci,de azért nem árt ha a lap tudja,mit lehessen tudni mit hoz a jövó.
Nem is drága szvsz szerintem jobban megéri ezt venni,mint hogy egy H
sat. Az I3 on meg maradhat a gyári hûtés ,oda az teljesen megfelelõ.
Akkor megéri 2500k-t venni és nem sima 2500 at.
Mivel ha esetleg kevés lenne az általa nyújtott alap, akkor késõbb ugyan úgy tudok rajta húzni elég sokat, csak 1 hûtõt kell vennem újat.
~40 ezer helyett(új proci) csak ~10 ezer ( új hûtõ)
PS3 Slim 250 PC
Ügye vannak Intelnél ezek a K végzõdésû procik amiket könnyedén lehet húzni.
Pl i5 2500K -t 4 ghz fölé is.
Azonban ez nem jár garancia vesztéssel? Mennyire biztonságos ez?
És mennyibe kerül minimum egy olyan alaplap amiben már érdemes/ lehet is húzni a procit? Ilyenkor kell új hûtõt is venni a procira?
Her Laca amit elõbb ajánlottál : ASRock Z68 PRO3-B3 alaplap Már alkalmas húzásra is?
PS3 Slim 250 PC
Közben olvasom a processzorról szóló cikket, nagyon megfogott 😊
A DDR2 miért olyan drága, ha nem is olyan jó, mint a DDR3 o_o? Sosem értettem.
Bár, kijön a gépbõl az alaplap amit linkeltél, a többit meg megoldom, max. diákmunkával, hogy lássa édesapám, teszek is érte 😄
Hirdesd meg,nézz szét a PH-n az apróhirdetések rovatban és nézd meg mennyiért adják veszik ezeket.
Hát köszönöm szépen tényleg az eddigi segítséget, linkeket fiúk 😊) Megszívlelem jó tanácsotokat! 😉
És csak egy utolsó kérdés, a mostani configurációmat (kivéve a videókártyát, gyûjtöm õket, akármilyen) mennyiért lehet eladni, már ha egyáltalán lehet. Vagy mehet süllyesztõ?😄 Megpróbálom eladni a processzort az alaplappal, régi táppal és a rammal, hát ha...
Amúgy kicsit elcsépelt ez a van életem is, igen 😄 jogos a link 😄
Vegyél mint mondtam lapot ,procit ,ramot. Eleve nagyot fog gyorsulni a rendszered ,még játék alatt is,a meglévõ videó kártyával is.
Ez egy jó alap,és egy VGA-t bármikor tudsz venni a késõbbiek folyamán.
Én ezt tanácsolom.
Asrock lapok ,jó áron vannak ,és egy I3 3 ghz es kb 27 ért már van.
Még igp is van benne asszem. Ram az most nagyon olcsó 4 giga 11-12 ezer.
Informatika szakos voltam általánosban, a számítógépeket nagyon szeretem 😄 de van életem is. És ARRA a napokra is kell gondolni, mikor a strand nem éppen a legjobb hely egy lány számára 😛!
A viccen kívül, nem csak játékra kéne a számítógép, hanem hogy egy kicsit is gyorsabb legyen, meg elég bosszantó, hogy nem tudok a RAM miatt op. rendszert váltani :\
Ez a percenkénti lag tüskék pedig elég bosszantóak, és nem tudom mi a gond.
Venni kell egy jó lapot egy I3 sandyval (késõbb ha lesz pénzed tehetsz bele nagyobbat,és slusz pasz.Meg 4 giga ramot. Bár azok egy négymagos AMD proci teljesítményét hozzák így jó ideig el van vele az ember.
Ezt kb 50 -60 ból megvan. Videó kártyát meg hagynám a fenébe ,úgyis itt a nyár ,strand ,buli ,fanta😊 Tudod mit😊 Én semmit sem vennék ,ha fiatal ,és lány lennék:XD De ha csak fiatal ,akkor sem😊