Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus GTX560Ti DirectCU II 173Font ez nem lesz "karcsú" a többi cucchoz képest?
PS3 Slim 250 PC
aztán napokig mentheti róla az adatait mint én XD
inkább a barracuda...
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ゾルターン
Saor Alba
ゾルターン
Az Iiyama japo ceg, kb, a monitorok es kijelzok hajnala ota leteznek.
Saor Alba
SSD egy Corsair Force 3 lesz.
Kérdésem még, hogy akkor monitor milyen. 23-24" DELL vagy LG ajánlatot kérnék 27" jöhet bármi. scan.co.uk-t használtam az árakhoz eddig
Saor Alba
Amelyikhez épp kedved van, egyikben se csalódtam soha.
Samsung 2 dolgot tud gyártani, ami jó, és nyugodtan meg lehet venni, egyik a monitor választéka, a másik a reklámhamutartó.
ゾルターン
Viszont azon elgondolkodom, hogy ugye a winyónál pont az elérési idõvel van gond, de ha raidbe rakom, akkor az még rosszabb lesz, pontosabban a lassabbik elérésû idejét a másiknak is meg kell várni.
Tehát amiben egy ssd jobb egy winyónál, annál a radi winyó még rosszabb 😄
redmonk: csináld azt amit én, 60gb SSD, és 2*1 TB winyó, azt le van szajva minden 😄
ゾルターン
"3x 500GB mar hozzod is az SSD szintet"
Nem fogod egy SATA 3 SSD-et. 3 meghajtonal meg 3x -os esely az adatelpatkolasra RAID 0-nal.
Saor Alba
ゾルターン
60GB SSD csak for op-nak kicsit tulzas ( persze nem vitatott az ertelme ) £80-ert.
ゾルターン
2x Seagate Barracuda 7200.12 S-ATA3 500GB 29Font/db
? RAID? Az 1 terras Samsung F3: 40 font.
Saor Alba
ゾルターン
Saor Alba
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
Egyébként én játszom kollega😊 nem furmarkolok! Még egyszer mondom ez nem az amikrõl te teszteket hozol😊
Corsair 600T White 130Font
Corsair HX650 88Font
Asus P8Z68-V PRO 148Font
Intel Core i5 2500K 156Font
Corsair H80 Hydro 82Font (A házban elõl,felül,oldalt 1-1 200mm-es venti)
Corsair Dominator 2x4GB 1600MHZ CL9 97font
Asus GTX560Ti DirectCU II 173Font (Egy életre elegem van az ATi dolgaiból)
Corsair Performance 3 64GB 93Font
2x Seagate Barracuda 7200.12 S-ATA3 500GB 29Font/db
LG 10x Blu-Ray Writer 65Font
LG E2360V-PN 179Font (Samsung kivételével minden egyéb javaslatot elfogadok)
Összesen: 1269 font
Amire használni fogom. Játékok közül csak az APB Reloaded. Ezen kívül fotó, videó szerkesztés és hasonlóak. Majd lehet, hogy dualmonitor rendszer is lesz meglátom, elsõ körben biztosan nem. Magamat ismerve 2-3évig tökéletes lenne. Márka hû vagyok, és szeretem a lehetõ legtöbb komponenst egy márkából venni. A Blu-Ray író az nem miattam van.
ゾルターン
Jelzem a ref 80 fokos😊 Ezt meg elrontották avval a bitang hûtõvel. Le is kell fûrészelnem belõle.
Na hanyagoljuk a témát. Igazad van mint mindig😊
Mondom egy rakás vacak az egész.
Saor Alba
ゾルターン
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
580 at hagyd már😊 Vacak egy hardver,szót sem érdemel. Ne is vegyen senki,elég ha én "szívok" vele.😊<#ravasz1>#ravasz1>