Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
Már eldöntöttem, hogy nem költök akkor rá. Viszont úgy az egész gépre nézve kellene 2db 120mm-es nem túl drága venti max. 3k-ért. Meg ha HTX3-ra feltudnék rakni akkor arra is egy. Most valami gyári gigabyte van ami nem túl jó meg kaptam anno egy englade hûtõt ami meg szar.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

allock
szerintem ez gagyi és hangos

#hhwnd

És most még kb 8000.- Forintot akarsz hûtésre költeni? Kurva rossz üzlet...

Pasztázd újra, csinálj hozzá új profilt... hogy én erre a vga-ra egy fillért nem költenék pluszban, az is biztos, de te tudod.

www.smart-bus.hu

allock
Scythe Setsugen 2

#hhwnd

elitehun
Az egyik haveromnak van hogy túlmelegszik a gépe, úgy is hogy nincs rajta az oldala. Viszont olyan kicsi a ház hogy nem fér bele még egy venti. Van vmi ötletetek?
redmonk
Anno? Passz, olyan 25k körül.

Mennyiért vetted a vga-t?

www.smart-bus.hu

Pasztázás, MSI afterburner-l egy új profil... bármi, de nem ezrekért egy új hûtõ. ( szerintem )

www.smart-bus.hu

redmonk
Hát nem olyan a hûtése mint tavaly nyáron most kicsivel jobban fel kell pörögnie. Nem poros a ház belül rendben tartom, viszont talán akkor egy pasztázás orvosolhatná kicsit, nem?

Ja még valami. Milyen nem túl drága 120mm-es ventilátort vegyek? Elõre nem tudok rakni mert hely az van csak nem rácsos az elõlap, szóval menne egy alulra a táp mellé meg hátulra. Illetve a HTX3-ra egy 120mm-es ventilátort rá lehet varázsolni? Mert akkor arra is vennék egyet, PWM-s kéne.

Mi az, hogy nem az igazi?

1 év után takarítás, pasztázás sokat segíthet. Egy ilyen kártyára egy fillér pluszt nem áldoznék hûtésre! 😊

www.smart-bus.hu

redmonk
Hát mert már nem az igazi. Vagy szerintetek segít az ha így kicsivel több mint 1 év után szétszedem és újrapasztázom? Nincs már rá garancia szóval megcsinálnám szerintem.

IMYke2.0.0.0
Ki lettem ütve, szóval:
Arctic Cooling választék

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miért kéne ezt lecserélni?

www.smart-bus.hu

redmonk
Sziasztok

Mielõtt elköltözöm és új gép lesz, a nyarat kikéne húznom normálisan a mostani géppel is. Szóval a kérdésem, hogy egy ilyen videókártyára milyen hûtést vegyek ami jobb a képen láthatónál de egyúttal van olyan halk is sõt halkabb. Két ventis megoldás is érdekel. Túl sokat viszont nem akarok költeni rá.

pxxl
meg is van a miniITX-es gép, meg a házikó 😊
takns! ^^

All hail the double x!

jackoneill90
Végre valami 😄
kösz, a minõség nem elsõdleges kritérium. A lényeg,hogy menjen. Ha mégse lesz jó akkor odaadom valakinek.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

pxxl
PS is, azt használom otthon

All hail the double x!

MerlinW
Persze, megy. Ha azonos minden paraméter: méret (pl. 512M😎, frekvencia (pl. 200Mhz), idõzítés (2.5-3-3-7), típus (pl. Kingmax DDR1), akkor igen. Persze a minõséghez az elõre tesztelt kit (tehát amit együtt adnak) ajánlott, de így is menni fog nagy valószínûséggel.

[merlinw.org]

jackoneill90
Ó hát persze, megvan! Rejtve vagyok ezért nem látja senki ha írok valamit is .

MerlinW
Nem, nincs.

Does After Effects still support 32-bit operating systems?

No, because the performance benefits of native 64-bit support make it the best choice for the demanding technical requirements of working with video, particularly HD and higher resolution content. Offering only 64-bit support enables Adobe to optimize performance even further. If you buy the WindowsŸ version of Adobe Creative SuiteŸ 5.5 Master Collection or Production Premium software and you do not yet have a 64-bit operating system installed, you can use After Effects CS4 for Windows, which is included, until you upgrade. (Note that After Effects CS5.5 and Adobe PremiereŸ Pro CS5.5 are the only CS5.5 components that require a 64-bit operating system.)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Az AE-bõl is tartalmazhatná... létezik egyáltalán?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Fotosop is 64bites, azt használom😊

[merlinw.org]

MerlinW
Persze, mert tartalmazza a 32bitest is a csomag😊

[merlinw.org]

jackoneill90
Na és nekem senki nem segít?

IMYke2.0.0.0
* Alaplap vs. CPU = zöld pipa
* Hût(t)õ <=">" támogatja:="támogatja:" i7,="i7," LGA1156/1366,="LGA1156/1366," és="és" AM3="AM3</span>"> vs. CPU = zöld pipa
* RAM vs. alaplap <Támogatja:=">Támogatja:" DDR3="DDR3" 2200/1333/1066/800="2200/1333/1066/800" MHz="MHz</span>">: zöld pipa

SSD-bõl kisebb nem elég?
Gondolom, tudod, hogy az SSD-t - függetlenül a "tartósságától" - nem mindennapi használatra (másolgatás, törölgetés), hanem elsõsorban operációs rendszer, s fixen használt felhasználói programok gyorsítására ajánlott.

Persze, bevállalható, hogy amolyan 'mindenes' meghajtónak használod - de lassulni fog.

Hi
Valaki le ellenõrizné nekem,kompatibilitás szempontjából az össze írt cuccokat?!

INTEL Core i7-950 3.06GHz 1366 BOX
COOLERMASTER Hyper 212 Plus
GIGABYTE GA-X58A-UD3R
KINGSTON 6144MB DDR3 1333MHz CL9 TRIKIT KVR1333D3N9K3/6G
Az SSD meghajtók terén meg abszolút nincs tapasztalatom melyik márka az amit érdemes megvenni.Minden esetre kinéztem egyet.
OCZ 120GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-120G

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok szent - nem vagyok törzsvásárlója a cégnek.
Ahogy írtam lejjebb, nem is vagyok akadályoztatva a "munkámban" amiatt, hogy az adott termék nem hajlandó települni, és nem is izgat annyira a dolog, hogy emiatt bárhová sírni járjak.

Csak rendkívüli módon meglepett, hogy míg a csomag minden más darabja zokogás nélkül, percek alatt felkúszott a hardverre, ez rinyált.

A Premiere és az After Effects költözött 64 bitre, a többi (még) nem.
És nyilván nem is vagy elsõdleges célközönség az Adobe számára. 😊
Azok, akik fizetnek is a CS5-ért és nem csak lewarezolják egész biztos, hogy nem ütköznek ilyen problémába. Warezosoknak pedig úgyan úgy ott a CS4.
Ha esetleg mégis megvetted eredetiben és emiatt vagy mérges, akkor sincs semmi gond, ilyen esetre a vásárlásodhoz ingyen mellékelte az Adobe a CS4 32 bites verzióját, töltsd le és telepítsd azt.
IMYke2.0.0.0
PS CS 5.5 röhögve felment és használom is. Ahogy az Illustratort, a Flasht és Auditiont társait is.
Egyedül az AE intett be.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok profi videós, és nem tudok (tudás, szakmai végzettség és gyakorlat, na és ebbõl fakadóan megrendelések hiánya miatt) és nem akarok megélni belõle.
Hobbiszerûen, otthoni pepecselésre akarom használni a dolgot - vagy, amikor a szükség úgy hozza/ná, a fordítások, vagy személyes videó anyagok machinálása esetén jól jönne néhány fortély.

Hidd el, nem bököm magam nemesebbik tájékomon azért, mert az AE nem települ a gépemre.

MerlinW
CS5-ben csak a PS 64-bites nem?

[merlinw.org]

Hát most meglett az elsõ program, aminél kárát látod a dolognak. 😊
Az Adobe professzionális programokat készít professzionális felhasználásra, ott pedig már túlléptek a 32 bites rendszereken, ha másért nem a RAMigény miatt.
2007-ben jött ki a Windows Vista és az OS X Leopard is, innentõl kezdve datálható a 64 bites átállás igazi beindulása és azóta már eltelt 4 év.
Nincs olyan profi videós ismerõsöm, aki 8 gigaram alatti géppel rendelkezne.
jackoneill90
segítsetek kérlek. ilyen memória van a gépembe
DIMM2: Kingmax MPXC22D-38KS3G-FCA 512 mb ram

Ilyet akarnék venni mellé: Ezek vannak ráírva: MPXC22F-38KT4B I YA A chippeken meg ez: KDL388P4NAG-53C ez is 512 mb

DDR. Azt szeretném megtudni hogy ezek futnának dualba? Szóval felismerné az alaplap mindkettõt és lenne 1giga ramom ami müködik?

MerlinW
Csak ezek, jaja.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Persze - x86 Ultimate (SP1 nélkül - de ami késik, az jön).

Kongy
Nyugtass meg azért, hogy Win 7-et használsz. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Nem sértesz vele.

Eddig egyetlen programmal sem láttam kárát annak, hogy a rendszerem "csak" 3,5 GB-ot lát a 4 gigabyte-nyi RAM-ból .

Nem lételemem az After Effects. Csak, ahogy itt, ezen a gépen, úgy otthon is szerettem volna kicsit tutoriálozni (oktató anyagokat nézegetni, gyakorolni).
De, eddig is, remélhetõleg még egy darabig el leszek 32 biten is.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem akarlak megsérteni, de 4 GB RAM-mal a gépben alap a 64 bites oprendszer.

IMYke2.0.0.0
Basszus!
Ezt nem gondolják komolyan! Az Adobe After Effects CS 5.5 csak 64 bite oprendszeren települ?!

Most jutott eszembe, hogy tegnap telepíteni akartam, és kiírta, hogy a gépem nem felel meg a követelményeknek - internt híján ugye a Tûzróka üres oldalt mutatott.

Most utánanéztem, és 64-bitet nyökög a hivatalos oldalon...

Így volna, valóban?

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

pxxl
hajrá 😊

All hail the double x!

Ez a topik nagyon pörög ezért is teszem fel itt a kérdést.
Számítógép asztalomhoz vagyis inkább a kihúzható billentyûzet fölött lévõ részhez kéne egy 30-40cm-es vékony és öntapadós megoldással felszerelhetõ LED csík hogy este ne keljen a villanyt kapcsolgatni hanem azon megnyomok egy gombot és felvillan a led és legalább látom a billentyûket. Láttam már ilyeneket de hogy adok neki áramot és gomb vagy AA vagy AAA elemrõl megy és úgy egyáltalán van ötletetek?
Segítséget köszönöm!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

IMYke2.0.0.0
Abban a gépben jól is érezné magát.

IMYke2.0.0.0
Akkor nem szóltam 😊

elitehun
De nekem nem Elite-331-em van XD
Kongy
Nekem csak egy HD 6870-re fáj a fogam. 😊

IMYke2.0.0.0
Remek ház az is - ugye a 331-es továbbgondolt verziójáról van szó.