Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Találtam egy vevõt a HD 3870-re, de nem volt benne biztos, hogy az alaplapján milyen csatlakozó van, én meg nem voltam benne biztos, hogy mûködik-e a 2es kártya az 1es foglalaton.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De ezekután nem is volt kérdés, hogy nVidiát veszek VGA-nak 😊
Dübörög a 965ös x4
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
1 hete vettem a gépembe egy új videokártyát: HD687OC-t, azóta kékhalállal lefagyott és azt írta, hogy képernyõ illesztõprogram leállt. Ezután restart és minden ok, de néha jó pár színes kocka jelenik meg a képernyõn, de ha F5-tel frissítek akkor eltûnnek. Mi lehet a gond? A videokártya driver a legújabb. A konfigom: Abit IP35-E, Intel Core2 Duo E8200, 4 GB Geil RAM, WIN7 64 bit.
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv, Piko
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Processzor: i5-2500K 3,3 GHz 4 magos
Memória: 4GB Kingmax DDR3 1333 MHz
Videókártya: Gigabyte HD6850 OC 1GB GDDR5 | 256 bit
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: ASUS P8p67 REV
Merevlemez: 1TB WD Sata3 64mb cache
Hangkártya: integrált 7.1
Optikai meghajtó: LG dupla rétegû DVD író
Ház: XDL Happy 28B fekete
Tápegység: Chieftec 550W OEM
Bár a wifi részét nemnagyon használjuk, mert van egy tp-link 1043 is itthon a wifi azon megy. Rá van dugva egy HDD és média szerver...
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Saor Alba
Saor Alba
meg megy egy letöltés aztán, két weblap megnyitva meg már baszakodik...
nekem egy láma kérdésem lenne a tápomon a kieg.tápcsati 4 tûs amit veszek am3+-os deszka azon 8 tûs van mûködni fog vagy vegyek átalakítót ?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Saor Alba
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
alapból WiFi-s modemet kaptam, Netgear-s de nem egy nagy szám ,sõt...
DE! Zenére minimum egy Sen HD580 vagy amik most vannak helyette. Ez nem kérdés.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki 10-20e körül akar minõségibb fülest, az nézzen Superlux-ot, vagy Shure-t.
Én ilyen rokkant meg rézer cuccokat nem is tennék a fejemre soha, nem tudom honnan veszed ezt. 😊
akkor megegyezik ezzel GIGABYTE GA-P67A-UD3P-B3 ?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
AKG-t is hallgattam,az is fasza volt. Akármit mondasz,a Roccat,Razer nem zenére gyárt fülest.
Philipset csak alsóbb árkategóriából hallgattam (nem volt basszus),Sony-nál meg összefolytak a hangok. Egyszerûen olyan zavaros volt az egész.