Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi elõre is
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egyébként szerintem a TX3hoz adnak, nem?
Nekem legalábbis a 212+ban volt és elég is lesz nekem kb 20 évre.. Elõtte 5 éve meg vettem ezüstöset 260 Ft ért. Majd szólok, ha valamit leégetek vele, de várhatod, mert eddig se sikerült, eztán meg a CMel pasztázok 😊
Dübörög a 965ös x4
De sikerült már járnom úgy hogy raktam fel a hûtõt a procira és mellényomódott egy kevés a hõközlõ pasztából... na ilyen esetekben jó hogy nincs bennük semmi vezetõ anyag különben nagy eséllyel kukázhatnám a cuccot... 😄
Amugy igazad van,ujabb pasztakban tenyleg nincs femes anyag. A multban elek egy kicsit 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy hutopaszta attol csak jobb. Nagyon sokba bele is teszik,mert az ezust baromi jo hovezeto.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
max ha nagyon melegedik, akkor még át tudok rá váltani nem?
Coolink hõvezetõ paszta 10g tubus 552Ft
Coolink hõvezetõ paszta 4g fecskendõ 361Ft
pl ezek..
szóval a kérdés fenn áll, lehet valami baja az olcsóbb pasztától? 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amugy neztem rola gyors reviewt seriously quiet ! Jofajta
Van egy ilyen CPU-m : AMD Phenom II X3 720 Black Edition
terhelés alatt mocskosul hangos a gyári hûtõ.
Más alternativa kellene hûtõ ügyben ami halk és megbizhato 12-15ezerig bezárolag.
Üdv.
Viszont azt mondjátok meg, hogy a HDMI kábellel csatlakoztatott második monitort kihúzhatom gép mûködése közben (ha kikapcsoltam az Nvidia vezérlõpultban) vagy sem??
Dübörög a 965ös x4
[merlinw.org]
gyorsan le is kell tesztelnem a skyrimmel ami a régin full lowon sokszor diavetítõ volt 😄
annyi problémám van hogy a vinyót úgy jelzi mintha pendrive lenne csatlakoztatva és kiírja abba zöld pipába hogy kiadás samsung hd120ij
a vinyó sata2 és sata 3 csatira van rádugva drivert nem tettem fel a sata 3 hoz de anélkül is faszán megy, lehet ez lesz a gond hogy nincs fent a driver? vagy inkább dugjam át sata 2 re? mellékelek képet is 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
#hhwnd
Na de,ott várni kell sokat mert vagy rosszul van kiírva vagy sz@r a disc esetleg az optikai meghajtó lassan olvas.
Nekem is volt ilyen gondom még régi géppel,ott kell hagyni amig tovább nem lép.
Mióta pendrive-ról teszem fel a win-t,usb/dvd tool segítségével azóta ezek a részek amit te is említettél kb fél percig van ott😊
Win7 topikba próbálkozz azért..
★ 汤姆 李
Iponon ennél a tápnál kapcsolatosan kérdezte valaki, hogy egy Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N táphoz elegendõek-e a kábelek, hosszban.
Biztató választ kapott, tehát gondolom ilyen téren nem nagyon lenne gond.
Annyi lenne még, ahogy nézem, van, amelyiknél a tápegység helye alul van.
Namost a mostani házban fent van, és így ugye alul van a ventilátor.
Ez kerülhet esetlegesen lentre is?