Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ilyen lap, hogy ne kelljen DDR3 ramot venni és bele egy Ilyen proci
Megérné ezt így, vagy esetleg ebben az árban lenne jobb?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szóval:
-QX9650 :45 000
-GTX460: 31 000
-ram ddr2:8 000
-alaplap: 10 000 (ugye ezt kéne most vennem)
összesen: 94 000 Ft
Ház(3venti.), táp(800w), HDD(2×320Gb), VGA hûtõ(thermaltake) megvan.
Ennyibõl össze tudnál hozni, egy ennél jobb teljesítményû gépet?
Csak intel-Nvidia vonal érdekel.
Nem, nincs bajom ezzel a konfiggal sem, mert single playerben korához és árához képest kurva szépen megy minden, de kezd már kicsit kevés lenni, fõleg a bf3 multi és GW2nek. Nem vágyom fullhd minden max 60+ FPsekre, csak a jobbra.
Leginkább GW2 miatt menne a "fejlesztés"..
Írtad korábban, hogy fx4100, plussz pár ezret nem érne meg egy AMD FX-6100? Esetleg valmai azonos teljesítmény intelben? Full buta vagyok hozzá, azért kérdezem. Valamit alaplap, közben nézegettem, hogy am3+ socketes lapok 10tõl már kaphatóak, lenne valamiféle teljesítménybeli hátrányom, ha egy ilyen ócska lapot vennék?
Na szóval 40k lenne a pladon, ebbõl kellene nekem kihozni valamit! elõre is köszi mégegyszer
Nehogy pénzt költs procira ebbe a lapba. Még ha valami P45/ICH10-es lap lenne, de erre kár minden fillér. Az az e7500 rendesen elketyeg benne, és kész. van egy használható VGA-d hozzá, ha elboldogulsz vele, hajtsd még vagy 2 évig és gyûjtögess.
Ha 2 hónap múlva lecserélnéd, akkor meg pláne felesleges rákölteni, mert tudnál venni egy olyan procit ami 10%al tud többet mint a mostani.
Lehet, hogy 2év múlva be se kapcsolod majd a gépet, vagy netezel rajta mert nem érsz rá, arra meg õsidõkig jó lesz a mostani felállás.
Dübörög a 965ös x4
Ebbe a lapba tudnátok nekem mondani egy 4 magos procit? 30 a keret, új lapra most nincs pénz, 4 giga ram és egy hd5770 vaporx kari van.
jelnleg egy e7500as procim van, szeretnék AMd procira váltani pár hónapon belül, tudnátok egy elfogadható lapot is mondani? nem, egyáltalán nem kell csúcsszuper gémerszar, csóró vagyok, szal ócót légyszi!
elõre is thx
Azért linkeltem ezt, mert használtan 12 000-ért lenne egy.
meg ér ennyi?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy QX9650, ill. ASUS GTX 480 1536MB-hez keresek alaplapot.
Jól jönne pár tipp, kérlek segítsetek!
esetleg ez: link
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
I3/I5 processzorhoz való alaplapra,SSD-re(128gb) és házra lenne szükségem.Ne legyen túl drága kategória.Lenne tipp esetleg?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Akartam venni egyet, de én nem várogatok rá, úgydöntöttem holnap veszek valami jobbat 😊
Dübörög a 965ös x4
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Vagy nézd meg jobban azt a VGA kábelt, ha nem veszel észre különbséget, akkor használd..
Dübörög a 965ös x4
ide is beírom hátha itt elõbb válaszolnak.
A helyzet, hogy sok idõ után végre rájöttem(4éves a gép és kezdetek óta csinálta), hogy a monitorkábelem miatt van a monitoromon a gyors mozgások alatt a képen "törés" (általában csak filmek alatt, ha gyorsan mozog a kamera)egy vagy több hosszú csík ami miatt élvezhetetlenek voltak a filmek, játékok alatt sosem csinálta. 4870-es kártyám van amúgy és csak DVI kimenetek vannak rajt. Úgy jöttem rá, hogy VGA-kábellel amit sima dvi-vga átalakítóval dugtam be a kártyába (a kártya mellé adták) azzal nem csinálta ezt a "törést". Tehát a kérdésem:
- vegyek másik DVI-kábelt (mert szar a kábel) de lehet, hogy az újjal is csinálná...
- használjam a VGA-kábelt sima átalakítóval (nem tudom, hogy képminõségben van-e különbség a DVI és a VGA átvitel között...)
Elõre is köszi a választ!