Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem fogom még húzni egy ideig, majd ha lesz új VGA, akkor. Addig jó a gyári.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Volt itt nalam kb. 2 hetig ez a Mercury tapegyseg,amit addig hasznaltam mig meg nem lesz az uj. Amig az a tap volt a gepben,random restartok voltak. A tapegysegre fogtam kapasbol,hiszen az AIDA szerint 12V helyett csak 5-ot kap a cucc. Na most en tegnap elhoztam az uj tapegyseget,ami mar egy normalis darab,12V helyett tovabbra is 5V-ot mutat az AIDA,de franc0 mondta tegnap,hogy az baromsag hiszen ugy el sem indulna a gep. Tehat akkor ezt valami meresi hibanak konyveltem el. Azonban ma hajnalban ismet volt egy restart,csak ugy...nem hagyott nyugodni a dolog,mindent atneztem es a kovetkezore jutottam:
-Lefuttattam egy fel oras Intel BurnTest-et,proci nem ment 50 °C fole,szoval az -elvileg- hibatlan
-Aztan nekiestem Prime 95-tel,futtattam vagy 3 orat,nem talalt semmi problemat.
-VGA-t is csekkoltam (Intel X4500 integralt) szorosfankkal.
-Aztan jott a HD Sentinel,ami talalt 74bad sectort,ennek eredmenyekent a HDD kondiciojat 98%-nak irja.
Na most nekem 3 otletem van.
1. A HDD miatt vannak ezek a random restartok.
2. Az alaplappal nem stimmel valami
3. Mivel gephazat meg nem vettem,ezert az egesz gep az asztal melyen lapul. Az alaplap egy antisztatikus zacskon van rajta. Lehet hogy onnan szed ossze valami kis feszultseget es az turkalja ossze? Egyszeruen tobb otletem nincs.
A HDD meg talan garis,az alaplap pedig biztos,tehat mar csak valahogy kikene szurnom,hogy melyikkel van gubanc.
Otlet? <#miaz>#miaz>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ki mondta, hogy f??det rám?!
HAF-X helyett inkább a Strykert ajánlom Cooler Mastertõl ..
tényleg nem gyõztek meg érvek...
de az AMD se volt meggyõzöbb...
Téma lezárva 😊
PS3 Slim 250 PC
Cooler Master HAF-X 942 vagy
Corsair 600t White Edition
Én erre reagáltam. Az én esetem nem tom hogy jött ide lévén nekem nincs esetem se görcsös ragaszkodásom . Nem értem mi a közöm nekem meg annak amit használok a te vásárlásodhoz? A véleményed meg nem érdekel továbbra sem ,legalábbis a fent említettek viszonylatában.
Te azt írtad ,hogy nem gyõztek meg amiket mondtak neked,erre én annyit mondtam ,hogy akkor vegyél FX procit vagy mit. Nem akartalak gyõzködni ,sem hittéríteni, éppen ezért nem értem miért kellett a fent említett szöveg.Ha neked meggyõzõbb az AMD akkor azt kell venni és ennyi. Na béke.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
PS3 Slim 250 PC
nem egy ilyen vizes cuccot láttam amin kilyukadt a csõ, megállt a keringtetõje stb...
arra figyelj hogy kis profilos memória meg be csak az NH alá.
A válaszodból ítélve mégiscsak érdekelhet amit mondok mert támadásnak vetted, pedig nem annak szántam.. 😊
Az ajánlatodról hogy vegyek AMD-t meg annyit hogy nem kell az irónia... én csak indokot vártam hogy miért ezt-vagy azt vegyem.
PS3 Slim 250 PC
Noctua NH-D14
Corsair CWCH100 Extreme Performance vízhûtés
köszi. Üdv
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Hagyá már a hülyeségeddel miféle görcsrõl beszélsz te?
Faxt sem érdekli mit veszel ,de ahogy látom olvasni sem tudsz.
Mit mondtam neked? Hogy vegyél AMD-t. Ennyit, nem többet.
Az meg ,hogy én mit és miért veszek, használok abszolúte nem tartozik rád ,sõt a véleményed sem kértem ki( nem is érdekel jelezném),de még másét sem.
Szerintem maradjunk ennyiben.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Had menjen . Kell a forgalom szerencsétleneknek mert még tönkremennek.
Egy épkézláb procit nem tudnak összekalapálni évek óta.
A kérdés csak az volt, hogy a 8 mag, nem e hozhat elõnyt a késõbbiekben.
Korábban procik terén ár/érték arányban jobbak voltak az AMD-k, aki ezt tagadja az hazudik. Most azonban tény hogy kb ugyan azt a teljesítményt vagy kicsit jobbat kapsz ha intelt veszel, ugyan azon az áron.
A te esetedben viszont egyfajta görcsös ragaszkodást vélek felfedezni az INTEL+NV kombóval, ami ha drágább is de mégis azt veszem mert miért ne. És ha a pénztárca nem korlátoz, akkor ez így is van jól. 😊
PS3 Slim 250 PC
vegyen csak jófajta AMD procit én aszondom. Nem mind1 neked ?<#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#ravasz1>#ravasz1>
AIDA szerint a 12V helyett csak 5V-ot kap a cucc. Mercury tapnal is ennyit irt,es nem kicsit zavart a dolog. Biztam benne,hogy ez a tap majd most megold mindent,de maradt ahogy van. Amugy semmi gond a geppel (plane most),de ez akkoris erdekes szamomra.
Az alaplap egy DELL G43T-DM1. Talan az alaplap sajatossaga lehet ez?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Jól meg lettünk itt kábítva azzal a 8 mag dologgal. Nem jelentem ki, hogy nem úgy van, de azért olvasd el a bulldozer tesztet, ha máshol nem is, legalább a prohardveren.
Majd lesz ez a bull biztosan jobb is, nem rossz proci az, de nem hiszem, hogy temetni kell a phenom II teljesítményét még. Játékban szerintem tök8 mit veszel, hacsak az nem érint rosszul, hogy a phenom kicsit többet kajál, a bullt meg nem tudom.
Dübörög a 965ös x4
Ezeket néztem hozzá:
ASROCK H67M-GE B3 MBO
INTEL Core i5-2310 CPU
70000 Ft a max amit rá tudok szánni,így errõl az összeállításról vélemény ?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PS3 Slim 250 PC
Olvasgattam teszteket az i5 i5-3570K és az amd 8350 rõl.
A tesztekbõl az jött le hogy a proci naggyából egy szinten van teljesítményben, ide oda 1-2 fps a játékokban. Viszont az i5 sokkal kevesebbet fogyaszt ahogy olvastam.
Kérdésem a következõ lenne:
Az hogy az i5 4 magos, az amd pedig 8 magos, a késõbbiekben nem jelenthet nagy elõnyt az amd proci számára? Ugyanis jelenleg nem igen van játék ami kihasználná a 8 magot, de mi lesz pl 1 év mulva, amikor esetleg már lesz olyan ami kihasználná. ekkor nem lesz kevés a 4 mag, szemben a nyolccal? Vagyis akkor is hasonló egál körüli eredményt produkál majd a 2 proci?
Mert ha igen, akkor mivel kb 1 áron van a kettõ, egyértelmû melyik a jobb választás, már csak a fogyasztás miatt is.
PS3 Slim 250 PC
és ez?
http://www.edigital.hu/Pendrive/Kingston_DataTraveler_Elite_DTE30_32GB__USB3.0_pendrive-p326540.html
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a DT101 G2 sem egy nagy tûznek néz ki. Elég változó a kép, de 32 GBset alig teszteltek. Mindenesetre 5-el felírni 32 GB-t szerintem agyhalál.
DT100 G2-bõl is alig van 32 GB teszt, talán kettõt szúrtam ki, de azok legalább 10 mb/s körül vannak írásban. Talán az? Ennyi teszt alapján nem merném ajánlani egyiket se nyugodt szívvel.
Dübörög a 965ös x4
Mivel nekem x4 965 van, gtx560al, le tudom mérni mennyit fogyaszt. Mikor felhúztam 3,8 GHz-ig a procit, elindítottam a prime 95öt, meg a szõrösfánkos furmarkot, vagy 3Dmarkot nem emlékszem már akkor evett a gépem 350W körül.
Te meg vetetnél vele 12 körül még egy tápot. Holott a limit 120. Az én VGA-mnak is 500W minimum táp van írva, a tápom meg 450W. 1 pci-e tápcsati van rajta, de szerencsére adtak a VGA-val még kettõt, igen, molexbõl átalakítósat. Gondolom azért csomagolták bele, mert ez egy mûködõképes dolog. És mûködik is, szerintem 1 éve. Ha megolvad valami, majd szólni fogok!
Ha már annyira google vagy, akkor itt egy kép, google adta. Tudsz számolni? Számolj már el hétig!!!
Vagy pedig MÛVELÕDJ egy kicsit!
Dübörög a 965ös x4