103176
-
#87012 Szívemből szóltál Sixx XD
-
#87011 Az az MSI se egy rossz darab, de pl. az ASUS z87-plusz, pro, deluxe lehet jobban megérik, tudásra ugyanott vannak árban meg van amelyik 10k-val alatta. Az MSI-s aranyozott audio csatlakozóknak pl semmi értelme ezeken a szar realtek cuccokon nem javít semmit viszont drágábban lehet adni a lapot miatta... a wifi nem tudom miért fontos egy asztali gépnél, ha kell van 2-3k körül usbs, egyébként úgy is vezetékkel használja az ember mert az jobb és sorolhatnánk még a parasztvakító marhaságokat amik miatt ennyibe kerül egy lap. -
#87010 Bottal se. Tessék ASUS lapot venni -
#87009 60K-ból? Nem hiszem .. de nem tudom mért nem tudsz várni egy kicsit, hogy legalább 90K-d legyen azzal a biztos neki indulni, jó lehet nem kell annyi, de sosem tudni .. -
#87008 Hát amelyik lap majdnem annyiba kerül mint egy 4770K az csak nem lehet szar. -
#87007 Nem rossz lap:O -
kidboy #87006 Erre a lapra gondoltam ! De várom míg a többi Asus érkezését.. A vásárlást úgy is csak karácsony körül ejtem meg vagy tavasszal. Sokat kell melózni, hogy jó gépet vegyen az ember! ;) -
#87005 Én pár napja vettem egy i5 4670K és Asrock H87M Pro4 alaplapot. 77 ezerre jött ki. Amúgy H-s alaplap létére ebben is lehet húzni minimálisan a processzort [ha kéne] lépésekben 4 - 4.2 - 4.4 GHz-re (De szerintem nem ajánlott) -
#87004 Ha magadnak akarod tuningolni akkor igen, de akkor ahhoz drágább alaplap is kell. -
kidboy #87003 Rendben köszönöm. Tehát akkor a jobb választás a 4770 K. -
#87002 4770kt lehet tuningolni, ez viszont gyárilag tuningolva van.(viszont te nem tudod már tuningolni) -
kidboy #87001 Sziasztok. Erről a prociról mi a véleményetek? Mivel tud többet, mint a 4770K ? -
TomStorm #87000 Lehet fogyasztást is figyelembe kell vennem.Ha havonta sokkal többe kerülne FX energiába akkor inkább intel-t venném -
TomStorm #86999 Mondjuk ha arra kapok választ esetleg,hogy érdemes egyáltalán váltanom vagy vennék egy FX8320 v.8350-t az is érdekelne,köszi!
-Itt a hűtő maradna akkor- -
TomStorm #86998 Meg nem fogalmazom még1× lol
Úgy néz ki hiba van SG rendszerben..
Lényeg,hogy 60e.ft körül i5-K proci és alaplap kellene a napokban.Megoldható újonnan?Többi alkatrész hozzá az aláírásomban(első 2-t kivéve persze) -
#86996 #86964 -re tudna valaki nekem választ adni? Köszönöm szépen! -
TomStorm #86995 Hát majd megpróbálok i5 és intel lapot szerezni esetleg beszámítással vagy több pénzt hozzátenni -
#86994 A PH AMD felé húz.
Az FX-ek sehol sincsenek i7-hez képest, én i5-öt vennék inkább.
De ha mindenképp AMD-zni akarsz, akkor csakis 8320.
Normális hűtő úgyis kellene a nagyobbra is, és simán meghúzod ha zavar az alacsonyabb órajel. -
TomStorm #86993 Tehát nagyon is jó vétel FX8350 fele áron mint bármelyik i7-K.
Jövőhéten meg is veszem 8350-et -
#86992 21 processzor tesztje Windows 8 alatt @ PH! -
#86991 Egy kis helpet kérnék Segítség kérőben no response van úgyhogy az alábbi problémám lenne:
Külső HDD-ről olvasnék be fileokat de nem engedi azt írja az elérési útvonal blablabla stb.
Viszont ha átmozgatom másik HDD-re akkor onnan olvashatóak azok a fileok amik a külsőn nem. Ötlet? (nem szeretnék átmozgatni 500 GB-t oda meg vissza) -
#86990 Ajánlom szíves figyelmedbe az Infran View nevű programot, mondjuk lehet a win98-as gépeddel nem kompatibilis. -
Blum #86989 Ha nem tudnam,hogy csak egy ocska troll vagy es ez a kartya nincs a birtokodban,meg akar meg is vennem. Jol mutatna a polcon a tobbi matuzsalem kozott. :) -
#86988 Azért hátha valaki beleszeret, mert tényleg szinte még új meg nem csak egy kártyát adok kartondobozba, hanem átélheti azt az ember maikor kicsomagolja mintha egy vadiúj kártyát venne.
Rákérdeztem egy PC boltos ismerősömnél, azt mondta ha tényleg stimmel minden hirdessem meg olyan 5500-ft-ért el fog kelni biztosan, de ha valakinek kell innen, odaadom az itteni fórumozóknak Sg kedvezménnyel 4500-ért.
-
#86987 Én ennél jobb PCI-E s videókártyát adtam el 2,500 forintért.. -
#86986 Pár ezer forintot ér. -
#86985 Igen már megkérdeztem az egyik srácot ő is ezt mondta hogy k-s procihoz Z-s lap kell mert jobb tuningban, szóval ez felejtős, inkább magamnak válogatom össze ha sikerül eladni pár cuccom. -
#86984 Van nekem egy kis gyönyörűségem egy videokártya személyében ha ezt tudnám értékesíteni jó áron akkor konfigurálhatnék magamnak egy i7-es gépet.
Mégpedig: Abit Siluro 5700 Fx
Nem mai darab, de anno 30k-ért lehetett megvenni akinek régi gépe van jó lehet, kb 1 órát ment a gépemben, ennyit használtam teszt gyanánt, megvan az eredeti sértetlen doboza, kézikönyve, CD-je, mindene.
Ha valakit érdekelne itt is esetleg képeket tudok tenni róla.
-
#86983 Fasza, hogy egy erőmű mellé beraknak egy 760-at, igazán, gratulálni tudok. z alaplap nem jár a 4770k mellé?:( Amúgy az egész egy hablaty amit írnak...3D Mark = PFFFFF... -
#86982 Szerintem azt hogy ideje lecserélni a korosodó öreg gépet a sajátjára értette:D -
#86981 Koszonom Mindenkinek a segítséget, igy mar osszeállt a gépem, ma a monitor is megérkezett. Még késobb VGA kell bele talán egy GTX 760 személyében és teljes lesz a csoda. :D -
#86980 RAM, hűtő és ház ma is jó. Táp kicsi, HDD kicsi, proci ma már nem csúcs, VGA felejtős. Amúgy meg megtévesztő amit ír a csóka, ez a vevő megvezetése.
"Eladó egy kiváló állapotban lévő i7-es csúcsteljesítményű számítógép. Ideje lecserélni a korosodó, öreg gépét és venni egy komoly szerkezetet, ami hosszú évekig erős fog maradni. Igazi gamer gép, ahogy azt a kinézete is sugallja."
Ez már milyen szöveg egy igencsak koros konfigra?!?!?!??? Nem rossz gép, egyáltalán nem, de az aukció kezdetének időpontjában is súlyosan el volt avulva. -
#86979 Szerintem ma már akár új alkatrészekből is jobb gépet raksz össze ennél ennyiből... -
#86978 Ráadásul ölég tré konfig, az egyetlen értékelhető dolog belőle a proci. -
#86977 Tirexi vagyok -
#86976 Az, hogy Kocsis/Ambrus bárki is vagy húzzál már el innét, unalmas a szar kamu cuccod.. -
#86975 Erről mi a véleményetek?
-
#86974 sziasztok
SSD-émet szeretném kicserélni egy nagyobbra, csak annyi, hogy kiveszem a régit a gépemből és az újat belerakom? nem kell átállítani semmit? -
#86973 i7 9** széria is belemegy a lapba. Miért ne lehetne bővíteni? Játékra simán jó az a proci mai napig...
Az más kérdés, hogy nem venném meg. -
#86972 Nos.. a CPU ma már gyenge, 2009-es modell. Arról nem is beszélve, hogy a Xeon nem desktop processzor, nem is értem mi alapján vett bele ilyet.
Bővíteni már nem lehet. Ha meg is vennéd alaplap, procit cserélni kellene benne, valamint a VGA sem egy csúcs téma. A többi alkatrész rendben van.
Magyarul rá kellene költeni még legalább egy 100-ast, hogy játékos PC legyen belőle, tehát nem éri meg, hacsak nem szervernek szeretnéd használni, mert ez esetben csapd le villámáron.