103176
-
Puhos #88652 A Cf vagy az SLI nem hoz akkora gyorsulást + nagyobb fogyasztás. 7870 inkább -
#88651 Na akkor az most nem lesz. :) Egyébként lenne értelme a jelenlegiből még1et berakni? Vagy inkább a 7870? Bocs a sok kérdésért! -
Puhos #88650 Hd7870, R9 270x, vagy Gtx660-760 kellene hozzá. -
#88649 Egyébként elég a mostani xfx hd5870-es kártyám a tervezett konfighoz? Mint írtam páran mondták, hogy a jelenlegi konfigom nem tudja kihasználni, amiben van valami ugyanis nem nagyon láttam még 50% fölött a vga aktivitást, bár megjegyzem ezt inkább csak battlefield 3-4-nél néztem idáig. De majd megnézem ismét mert nem vagyok biztos benne. :) -
#88648 köszönöm szépen a segítséget! -
Puhos #88647 Nincs mit. -
#88646 Értem. Okés, köszi a tanácsokat meg a cuccokat amiket írtál/linkeltél! Egy led-es venti mindenképp megy az oldalára had világítson, a többit meg majd meglátom, hogy egy normális procihűtő mellett, hogyan alakul a cpu hőfoka sima/emelt órajelen. :) -
Puhos #88645 Egy kicsivel több amit írtál árat, de szerintem ez alá nem érdemes menni. Ha egy jól szellőző házba pakolod a cuccot akkor szerintem nem kell a plusz a venti. -
#88644 Hát igazából, eddig nem tuningoltam mert nem is akartam meg nem is tudtam volna vagy csak minimálisan az olcsó alaplapnak köszönhetően. Viszont ha meglesz az fx, akkor szívesen kipróbálnám a 4.1ghz-es turbo frekin hogy muzsikál. :) Gondolom ahhoz elég egy, a linkeltel hasonló teljesítményű procihűtő, főleg ha a házban is van több venti és jú a szellőzése. -
DIESEL DOG #88643 Minimális ráfordítás esetén legfeljebb 660Ti vagy HD7870 lenne a befutó, bár ezek esetében nagy differencia nem volna kimondottan érzékelhető én nem ajánlom a cserét ezekre. 560Ti-ről amire érdemes volna már váltani az vagy egy 760-as illetve 770-es nVidia vagy AMD téren egy R9 280X, de ehhez a három típushoz már nagyobb összeggel kell számolni. -
Dobronski #88642 én azon spóroltam és semmi hátrányom nincs. :) (kivéve ha tunyingolni szeretnék, de mivel non-K igy nem kellett) -
#88641 Kicsit húzós de igen vmi ilyesmire gondoltam. :) Köszi! Még annyit kérdezhetek, hogy a rendszerhűtő ventikből van vmi ajánlatod? 3 kéne, mindegyik 12centis, vmi középkategóriás, 1db piros ledes illetve két darab sima. -
Puhos #88640 Ez esetleg? -
#88639 Értem. Nekem jelenleg msi van de ez egy nagyon low-end. :) Amúgy rendben köszi, akkor sztem az asus lesz.
proci: FX-6300
alaplap: ASUS M5A97 LE
proci hűtő: ? Vmi ötlet a 3000-5000ft között?
A házat cserélnem kell mivel a jelenlegi microATX nem lesz jó, meg amúgy is gyalázat a jelnlegi. Cooler master k350 kkn2-est tervezek vásárolni, ez tettszik a legjobban, illik az amd-hez, ahogy néztem a hűtése is egész jó. Abba még kell 1-2 venti, és fasza lesz. :) Egy következő eresztésbe meg jöhet a 8gb ram. -
#88638 gondolom az 560ti-nél most nem nagyon kapok jobb videókártyát minimális befektetéssel -
DIESEL DOG #88637 Gyakorlatilag igen. +50k-ból akkor így (is) nézhetne ki a konfiguráció.
Alaplap: Asus Z87M-Plus ~32e Ft
CPU: Intel Core i7 4770K 3,50GHz ~84e Ft
RAM: Kingston Hyper-X 8GB DDR3 1600MHz CL9 ~22e Ft
PSU: FSP Hexa 500W ~13e Ft
Összesen: ~151e Ft
Ezzel egy jó ideig nem lenne gondod. Esetleg ha úgy gondolod akkor később bővítheted a memóriát további 8GB-al. A processzorból mivel hogy K-s ezért további plusz kraft csikarható ki egy megfelelő hűtő társaságában. :)
-
Blum #88636 En az MSI-t ebben a kategoriaban messze elkerulnem.
Hihetetlen,hogy mennyire semmit mondo,puritan lapjai vannak az MSI-nek ebben a kategoriaban.
MSI-t vagy a low-end vagy a high-end kategoriabol vennek,a ketto kozott inkabb maradnek a Gigabyte/Asus/ASRock trional.
[En szoktam a legnagyobb hangu ember lenni,amikor az MSI lapok hype-olasarol van szo de epp nezegettem az MSI kinalatat es kicsit elborzadtam a 20-60k kategoriatol] -
#88635 Értem, köszönöm a választ! Én is az amd felé hajlok, viszont lapból egy kicsit olcsóbbat néztem (tudom lapon nem spórolunk). ASUS M5A97 LE illetve MSI 970A-G43. -
Puhos #88634 Én i3-at nem vennék, főleg ha játékra is van használva a gép (pl.: FPS). Annyiban volna jobb választás az Intel, hogy az a későbbiekben fejleszthető. Ha nem akarsz a közeljövőben fejleszteni akkor én az FX-6300-at ajánlom egy Asus M5A97 EVOR2-es deszkával vagy egy Gigabyte GA-970A UD3P deszkával. -
#88633 szia, köszönöm szépen, gyakorlatilag ha egy 40-50 ezret rádobok, akkor már z87 meg 4770k is kijön?
mármint úgy értem, hogy ha már költ az ember, akkor igaz hogy a másfélszeresét kell rákölteni, de évekig kiszolgálna -
DIESEL DOG #88632 Szia! Nem tudom mennyire legyen olcsó az az olcsó, egy konkrét ráfordítható keret kellene, de így elsőre ez volna:
Alaplap: Gigabyte GA-B85M-D2V ~17e Ft
CPU: Intel Core i5 4570 3,20GHz ~49e Ft
RAM: Kingston Hyper-X 8GB DDR3 1600MHz CL9 ~22e Ft
PSU: FSP Hexa 500W ~13e Ft
Összesen: ~101e Ft -
#88631 megnézed, és ha nem azt kapod amit vártál nem veszed át. nem kell neki tudnia. Neki kb mindegy, hogy átveszed-e avagy sem, a szállítás ki van fizetve ennyi a lényeg. Faterom dolgozott dhl üzletkötőként, mai napig jópár régi futár kollegával tartja a kapcsolatot, ha rendelek valamit és dhl hozza ki mindig ismerős jön, szóval kb tudom mi az amit meg lehet tenni és mi az amit nem. Az más kérdés, hogy rohannak és egy ismeretlennel próbálják minél hamarabb lerendezni a dolgot. -
#88630 Ha egy nagy TV-s dobozt kapsz, gondolván, hogy abban benne van minden cucc, a te feladatod tételesen leellenőrizni futár jelenlétében. Míg keresi az aláírni valót, addig simán meglékeli neked a dobozt ha kéred, hiszen ez az ő érdeke is, hogy ne legyen később galiba, meg ugyebár neked is érdeked, hogy tudd mit veszel át, főleg utánvéttel. Utána nehezebb reklamálni is. De erre mindegyik webshop fel is hívja a figyelmet. Azt meg ugye csak tudja az ember, hogy mit rendelt és hány darab doboznak kéne lennie vagy terméknek. -
#88629 Bocsánat javítanék mert lenne i3-4330t annyiért. :) -
#88628 És a futár azt honnan fogja tudni hogy te mit vártál? -
#88627 Valaki tud segíteni #88613? :)
Egyébként még intelből lga 1150 i3-4130-at néztem. Nem tudom, melyik lenne jobb választás...
Még valami érdekelne. Páran azt mondták, amikor fontolgattam egy hd6970-est a mostani konfigomhoz, hogy a jelenlegi kártyámat se tudja kihasználni a mostani vga-m. Erről mi a véleményetek?
Köszi előre is! -
#88626 ha a futárnak fizetsz, akkor nem csak az a dolga, hogy a-ból b-be vigye a csomagot, hanem hogy átvegye a pénzt. Mivel neki fizetsz csak megnézed már miért fizetsz... -
#88625 Sajnos nem segít. Mondták hozzáértőbbek hogy a lemezkezelés menüpontban kéne formáznom, fekete kocka jobb egérgomb formázás, de nekem nem jön be. -
#88624 Szerintem egy formázás segítene. -
#88623 Sziasztok!
Nem találtam a gondommal kapcsolatban fórumot, ezért írnék ide, hátha tudtok segíteni vagy átirányítani oda ahova kell.
Van nekem egy 8 gigás pendrájvom. Múltkor windowst telepítettem róla "usb dvd tool" progival. Azóta csak 49 megásnak ismeri fel. Ha rámegyek a Sajátgép-kezelés-lemezkezelés menüpontra, akkor ott látni a 49 megát kék csíkos (elsődleges partíció) kockában jelölve, a maradék 7,3 gigát is jelöli, csak azt már fekete csíkkal (nem lefoglalt). Hogy tudnám helyreállítani, tudtok valami progit mondani amivel letudom formázni?
Előre is köszi! -
#88622 Pedig igaz. Nagy futárszolgálatok hozzák a csomagokat cégemhez is és odaadják lecsomizva papírral, bontatlanul. Ha nincs külsérelmi nyom a csomagon KÍVÜLRŐL látható módon, akkor részükről ennyi. Megmondták, ők azt sem tudják mi van benne tételesen (mutatják a papírt, tényleg nem). Átveszik, lezárva, még lezárják ott helyben ők is átlátszó fóliával (tehát láthatóak a dobozok benne), ebben az állapotban adják át. Arra rohadtul nincs idejük, hogy 120 tételt ott kibontsanak veled és ellenőrizgessék tételesen, mert kb. semmi közük ahhoz, mi van a csomagon belül és nem is értenek hozzá. Ők egy felcímkézett csomagot visznek A-ból B-be sértetlenül, ennyi kb. Tartalmáról fingjuk sincs és közük sincs hozzá. Lehetnek benne holttestek is akár, kit izgat.
Egyszer volt sok-sok év alatt, hogy mivel a futár fickó látta, hogy egy csúcsVGA van benne (dobozon látszik), bejött hozzám, hogy együtt bontsuk ki, mer ő is meg szeretné nézni a cuccost. Azzal megnéztük, szétkaptuk a csomagot, megcsodáltuk a csúcstechnikát. :D De ez magánakció volt részéről.
Nyilván, ha erősen elkezd velük az embere gecizni, kellemetlenkedni stb., akkor előbb-utóbb rá lehet venni őket a csomag együttes felnyitására, de általában erre sem hely, sem idő sem lehetőség nem adódik. Pláne mikor lebasszák a recepción, aláíratják az első emberrel, akit ott találnak és elhúzzák a belüket. És ez a jellemző. -
#88621 Azokat csak sajnálni lehet. :) -
#88620 Nekem volt már olyan is hogy a futár mondta hogy nézzem át a csomagot mielőtt fizetnék vagy aláírnék bármit is :D -
#88619 olcsó 4 magos 1150 konfigot tudtok ajánlani?
táp lap proci ram
ssd meg 560ti van -
#88618 ... Én mindig mondom a futárnak; Várj egy pillanatot, bele kukkantanék ha nem gond. Egyszer nem volt ilyen hogy nem engedte a futár. -
#88617 Ahah vigyázz miket írsz, amikor ezt leírtam PH-n, ketten is nekem estem hogy ne hazudozzak, ilyen a világon nincs. Merhogy a futár nem engedi kinyitni. -
Dobronski #88616 -
#88615 *q8400 nem toudom miért g-t írtam. :D -
#88614 köszönöm. -
#88613 Dell uh2312hm-et nyúzok, nagyon jó vétel volt csak ajánlani tudom. Nem annyire dizájnos, cserébe nagyon komoly kis monitor.
Más: Felmerült bennem hogy a jelenlegi 775-ös g8400-amat lecserélném egy fx-6300-as amd procira. Kérdésem az lenne hogy milyen teljesítménybeli különbség lenne érezhető? Esetleg más intel ami hasonló árú/teljesítményű? Mi a véleményetek?