Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Ez?
Lényegében ugyan az amit linkeltél csak kicsit jobb VGA-val ami jól jöhet- minden esetben.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Köszi a válaszokat.
Asus K55VD
Játékra meg 3d-re kéne gép,de olvasgatom a PH-t,írkálják, hogy az új konzolok miatt a PC-k le vannak maradva, mert a CPU egyben van a GPUval és fejlettebbek a mostani PC-s APUknál és majd a Kaveri lesz az elsõ ami megközelíti õket és ha nincs olyanja az embernek, akkor nem viszi a játékot vagy cask lebutítva meg ilyenek. Legalábbis ezt vettem ki az írásokból. Azért gondolkodtam el, hogy várni kellene.
Viszont az APUk CPU teljesítménye meg nem nagy szám és nem tudom 3d meg render téren mennyire számít még a CPU, úgyhogy ezt sem tudom, hogy mi legyen, mert játszani is kellene, meg dolgokat renderelni.
Meg aztán jön a hd8***-sa széria, meg nem tudom mikor a DDR4, és ha már várok, akor akár megvárhatnám ezeket is és megnézni, milyenek lesznek.
A másik meg, hogy RAM. 32GB kéne, de rohadtul drágák.
4 modulos ram 70K. Viszont van 2 modulos 16-os is majd' egy 10essel olcsóbban. Van különbség aközött,hogy veszek EGY 4 darabos 32gb-os ramot vagy KÉT ugyanolyan 2 darabos 16gb-osat?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Elõnyök a merevlemezzel szemben
-rövid indulási idõ, nincs felpörgés, Power On - Ready átmenet 1 s
-mozgó alkatrészek teljes hiánya
-olvasási várakozási idõ 12.5 μs (mikroszekundum) merevlemezeknél5,5~12 milliszekundum)
-írási várakozási idõ 33 μs (merevlemezeknél 5,5~12 milliszekundum)
-olvasási sebesség 520 MB/s (felsõbb árkategória)
-írási sebesség 320 MB/s (felsõbb árkategória)
-alacsony áramfelvétel
-zaj teljes hiánya (nincsenek mozgó alkatrészek, például motor vagy fej)
-mechanikai megbízhatóság — képes elviselni szélsõséges ütést, vibrációt, nyomást, hõmérsékletet
-széles hõmérsékleti tartományban képes mûködni — tipikus merevlemez -5-55 °C között, míg a flash SSD -40-85 °C között is mûködõképes
-viszonylagosan állandó olvasási és írási teljesítmény
-kis fizikai méret és tömeg
"
Erosen ajanlott SSD-t venni igy 2013 kozepe tajan ha uj gepet rak ossze az ember.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
am erre gondoltam: radeon hd 7850, intel i5, h77 alaplap, 8gb ram, 500 w táp, 1t winyó, szólj ha valamit kihagytam!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vagy ha nem tudod ezt megengedni magad akkor egy i3-as proci is jó alternatíva, fõleg War Thunder kaliberû játékokhoz.. az érdekelne mekkora felbontásban játszol ..
a régihez csak 7770 passzol akkor az leves mert annál azért nagyobb változást szeretnék elérni.
30k-ig HD7770,ha kitolod a keretet 50k-ig akkor HD7850.
Jelenlegi gepednek a 7770 meg epp eleg lenne viszont ha a jovoben tervezel gepet ujitani,akkor a 7850 sokkal jobb valasztas lenne.
a hd 6870 elég teccetõs kártya de azt írták hogy ahoz proci csere is kéne, ezért gondoltam hogy új gépet rakatok össze a hd 6870-hez amihez megkérdezném hogy milyen dolgokat kéne vegyek?
A választott VGA-dra 2 év garancia van, nem tudom mennyibe kerülne egy olyat nézni amire 3at adnak, nálunk ASUSra Gigabytera stb 3 évet vállalnak.
A többiek majd nyilatkoznak, hogy ez az összeállítás VGA vagy CPU limites, szerintem nagyvonalakban jó, de ha valami akkor inkább a VGA a gyengébb. Persze ez erõsen függ attól, hogy mekkora felbontásban és mivel játszol.
Dübörög a 965ös x4
a videókártya rá fog lógni a sata csatikra, de a laphoz adnak szép vékony kábeleket (2) amikkel pont befér vga alá 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Direkt ugyan arról az oldalról néztem-
Amiket kinéztem
Alaplap: ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0
Processzor: Intel Core i5-3350P
RAM: Corsair DDR3 8192MB (2 x 4096) 1600MHz
Videókártya: Sapphire Radeon HD 7850 2048MB
Tápom van egy 600 wattos Chieftec az kell birja, hard diskek maradnak a régiek.
Ez az összeállitás 2037 román lejbe kerül ami kb 134ezer forintnak felel meg, sajnos ettõl többet nem tudok rá áldozni. Amire kiváncsi vagyok hogy érdemes ezeket az alkatrészeket megvenni, vagy vanolyan alkatrész ami olcsobb de jobban járnék vele?
Ami még érdekel hogy ez az összeállitás igy kompatibilis, és igy kitudják egymást teljesen használni? Valahol olvastam hogy hogy ha gyenge a CPU vagy a GPU a másikhoz képest akkor cpu vagy gpu limites lessz vagy ilyesmi, ezt szeretném elkerülni, de én sajnos ehez nem értek.
Az ujjabb alaplapokon már nincsen IDE csatlakozó, sajnos nekem csak ilyen DVD olvasóm van, és már nem jutna egy SATAs-ra, ezért még arra is kiváncsi lennék hogy errõl az alaplapról lehet-e usb-s sztikrõl bootolni?
A segitséget lõre is köszönöm.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
23EA63V-P
dehát ez tényleg nem egy videokártya vásárlás nehéz monitort venni mostmár rájöttem 😄
LG 24EA53VQ Eredeti Ár: 52.186Ft
LG 23EA63V-P Eredeti Ár: 47.515Ft
Errõl még teszt is van.