103176
-
#91578 Catalyst, audio, DirectX, Microsoft Visual C++ Redistributable, Flash, Java -
#91577 Igen. -
bruna #91576 Most leformáztam minden meghajtót és felraktam az új windows-t remélem jó lesz és valami program zavart be... Milyen drivereket tegyek fel kezdetlegesen a játékokhoz ? Alaplap + Catalyst a procihoz meg vga-hoz ? -
#91575 watch dogsot egyébként ne nagyon nézd ilyen szemmel, mindenkinek máshogy fut kb. -
#91574 60FPS+ a legtöbb új játéknál high vagy ultrán. -
bruna #91573 Ezzel a géppel hogyan kéne futni a játékoknak ,csakhogy mit tekintsek majd megfelelő fps-nek ? -
#91572 53 fok az bőven jó(63 kicsit sok), szerintem is azt csináld amit tomstorm írt. -
bruna #91571 a Proci tegnap olyan 53 fok volt amikor kiléptem az egyik játékból ,az előző procinál a 6200-nál amikor kánikula volt meleg volt bent a házban is
akkor volt olyan 63 fokos maximum ,és elvileg ugyan annyi áramot fogyaszt a 8350-es is... :/ -
TomStorm #91570 Bár azért a hőfokokra rápillanthatnál főleg a procinál -
TomStorm #91569 Hát ha nem hajtja meg rendesen a VGA-t pl.akkor lehetséges ez miatt az Frame esés de kétlem,hogy 550W ráadásul chieftec ne lenne jó hozzá.
Ha gép nem kapcsol ki,nem ráz ahogy hozzáérsz,nem indul újra,nem melegednek túl a hardverek,nem ciripel a ventillátor tápban akkor nem hibás a táp.
WinOS viszont már lehetséges mint a hiba forrása.Szoftveresen lesz ott a gond.Én javaslok először egy Win7 64bit-et 30 nap ingyenes próbaidővel ugye.Ez tesztnek jó választás.Aztán ha jó akkor Win8.1 tudom ajánlani a volume licensz Prof.változatot. -
bruna #91568 Fennt van minden ,a legújabb NEM BÉTA Catalyst 14.4 Meg a játékok dvd-jéről is minden + program frissítése stb... Lehet hogy ami fent van tört Win 8.1 az okozza ezt ? Mert ez még egy kezdetleges verzió elég furán feltörve ,de most újrateszem a gépet egy másik ,e hónapban kijött win-re amihez van rendes aktivátor... Hátha Vagy esetleg a Táp ? Chieftec 550w-s -
#91567 Nem a hardware kevés, ez biztos. -
#91566 Kezdésnek mondjuk tedd fel a megfelelő drivereket. -
#91565 Valami ott nem stimmel. -
bruna #91564 Sziasztok ! Ma jött meg az új procim Fx8350 8x4Ghz , a gépemben egy sapphire r9 270x vapor-x 2gb gddr5 meg 8gb Ram ,az normális hogy egy ilyen géppel (ami nem volt olcsó :S) az új játékok nem futnak ultrán vagy még high-on sem Full Hd-ban 1920x1080-ban ? Pl: Grid Autosport High-on is csak 17-27 Fps... Wath dogs közepes-magas grafikával 25-35 Battlefield 4 21-35 :/ Az egész gép nincs fél éves, eredetileg egy fx 6200 volt benne ,azt cseréltem le a másikra... -
#91563 Edigitaltól nekem is csak jó tapasztalatok vannak. Ahhoz képest, hogy franchise(?), sokat törődnek a vásárlókkal. -
StormACM #91562 Hát most nem akarok rossz reklámot nekik.Lemondtam már és megrendeltem E.digitáltól.Nekik viszont hatalmas piros pont!Írtam mailt,hogy kell a táp holnapra,rá 2 percre írtak is vissza,hogy megoldható.Már fel is adták és úton van ráadásul náluk ingyenes a pick-pack pont.2 óra hossza alatt elküldték na ez a nem mind1.. -
Blum #91561 Honnan rendelted? -
StormACM #91560 Vicc basszus,hogy megrendeltem az új tápot,még csak fel se vették a rendelést és ma úgynéz ki behalt a régi tápom mert újra indul a gép és néha be se kapcsol.Annyira éreztem,hogy már múlt héten meg kellett volna rendelnem:(
Kicsit azért össze kaphatná magát a bolt mert kur...ra az van írva,hogy raktáron 1 nap erre még sz.tem meg se nézték a rendelésem.. -
Blum #91559 Ismeros helyzet..:) -
#91558 Köszönöm szépen, bocsi a késői reakcióért, de meg kell osztanom egy sztorit, ami miatt már napok óta a fejemet verem a falba.
Adott ez a srác, aki érdeklődött a 130-as konfigért, majd amikor elküldtem neki amit összeraktatok, akkor közölte, hogy sry, már nem aktuális, kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és azonnal lecsapott rá. Na mondom mesélj, mit sikerült...
21 colos nem 1080p monitor, C2 Quad proci... 4 Giga DDR2 (!!) ram, 500GB HDD, és valami 4-5 éves VGA. Mindezt 130-ért. Közöltem vele, hogy gratulálok, megnyerte az évezred balfasza díjat, és ha tudja, azonnal vigye vissza a francba. Neem, jó ez neki, nem variál, jó lesz ez így mert csak... Hát gratula. -
#91557 nem hibáztatnék én senkit, nem az a fajta vagyok :) meg aztán az ember mindig saját felelősségére kérdez :). Viszont a választ köszönöm, megerősítettél abban amiben hinni szerettem volna (ha kijön akkor drága és nem kiforrott lesz még), én is kb 5 évre tervezek megint gépet, jelenlegi is nagyjából annyi (5-6 inkább, de még eldöcög, csak már egyre kevésbé). -
#91556 Vele vedd fel a kapcsolatot. -
#91555 Másik topikba írtam nemrég.
Várhatsz arra, hogy kijöjjön a DDR4 és akkor a budgeted is megnövekszik. Amikor kijön a DDR4, akkor valószínűleg relatív drága lesz és mivel minden első generációs lesz, ezért lehet, hogy nem fogja majd tudni a maxot nyújtani. Mire kijönnek jobb és olcsóbb termékek, addigra meg már egy másik technológia miatt húznád el a vásárlást. Én nem fogom megmondani, hogy most vedd meg vagy várj. Nem hiányzik, hogy utána engem hibáztass.
Én a helyedben most vennék felső-közép vagy felső kategóriás gépet és 2-5 évig nem nyúlnák hozzá. (Mostani PC-m - C2Q Q8200, GTX260 - 5éves és csak most érzem úgy, hogy ideje váltanom.) -
Daveeeee1 #91554 Sziasztok!
Eladó professzionális grafikus fejlesztői / tervezői gép, amely természetes játékra is kiválóan alkalmas.
Főbb adatok:
Intel Xeon Quad-Core E5620 2.4GHz
nVidia Quadro FX 3800 2GB videókártya
ECC-s DDR3 RAM
Dell T5500 szerver ház
Windows 7 Professional 64 bit licensz
Ajándék egér + billentyűzet.
Irányár: 120 000 Ft
Érdeklődni mailben lehet:
mail(pont)david.egresits(kukac)gmail(pont)com -
#91553 mármint úgy értettem h az lenne majd az új gépbe :D jelenlegibe amúgy 5 gb ddr2 800 mhz van :DDD -
#91552 Persze. Ha jön a DDR4, akkor úgyis kell az új alaplap és CPU. -
#91551 még ha ki is jönnek a ddr4 -esek -
#91550 akkor 8 giga kingston hyperx 1600 mhz ddr3 kezdetnek meg fogja tenni egy darabig még, nem? -
#91549 Előző hsz-ed után gyanakodtam, hogy szarkazmus akar lenni. Most meg úgy gondolom hogy vagy trollkodsz vagy valami olyat olvastál ami egy konzúmernek irreleváns mert még se az Intel se az AMD nem adott ki olyan procit ami támogatná a DDR4 ramokat. -
#91548 A Historymat át kell kutatnom.. Ha megtalálom..
hop; 505 Euro 2 DB 8GB-os modul, ez kicsit több mint amire emlékeztem. És 'csak' 2133-as. -
#91547 Linket pls. -
#91546 1db 16 vagy 8GB os DDR4 es 2400Mhz-s modul 90 ezer tájékán van most -
#91545 Szerintem eleinte X99-es alaplapok ár/teljesítmény-ben nem lesznek valami jók és ha olyan lesz mint a DDR3 kezdete, akkor 2015 vége felé fog csak nagyon elterjedni. VAGY addigra kijönnek a jobb és gyorsabb technológiával rendelkező memóriák és a DDR RAM-októl búcsút vehetünk végre. -
#91544 sziasztok, érdemes majd december - február környékén ddr3-as konfigot választanom vagy addigra már aktuális lesz a ddr4 ? -
#91543 azóta megfejtettem, hogy a fehér kábel lesz a - :) -
Livius #91542 Ez nem DDR 1 és nem SD RAM, sőt P3-nál joval régebbi gépben volt. AMD K5-ös CPU volt hozzá, a windows 95 korszakból. A netes találtok szerint EDO RAM, de erről sokat nem tudok milyen RAM volt régen. A chipek tipusából meg a tulajdonságok még nem egyértelműek számomra -
#91541 Egy kicsit elbizonytalanodtam...^^ Dugom össze a kábeleket az alaplappal, megvan hova kell a +, hova a -. Csak elbizonytalanodtam :D mondjuk ami a power switchen van kis jelölés (háromszög) az jelöli a pozitív ot vagy a negatívot (úgy rémlik az a +) -
xido #91540 na amire gondoltam az nem kábel,hanem modem nagyságú média box szerű izé..bár igaz,hogy csak Ps2 volt rákötve és az hírből sem 720p felbontás volt -