Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DS van van most boltokban 12k kornyeken,de az nem egy nagy durranas.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
egy ismerõsöm gépet szeretne össze rakatni. 150 a keret. Film stbstb , játékra nem igazán használná. Win8at szeretne rá ( nem igazán értem mé nem jó neki 7 )
iponon összetudnátok rakni pár konfigot? ha lehet házhozszállitással legyen max 155.
elõre is köszi és Kellemes Ünnepeket! 😄
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Egy AKG K514 fülessel használnám egy erõsítõ társaságában , eléggé érzékeny vagyok a jó hangzásra 😄
Elõzõ alaplapi integrált az meglepõen jól szólt, a mostani meg eléggé fapados...
10-12 ezer a max amit rászánnék, szóval a lényeg, hogy a zenék szépen, tisztán szóljanak.
köszi elõre is
\"Erről van szó!\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
fekete sárkány.
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Alapból ezt a 4 GB-tos ramot akartam bele rakni, csak mondta egy ismerõs, hogy ezzel a 2x2 GB-tal jobban járnék.
Mindkettõtöknek nagyon köszönöm! Megnyugtattatok, hogy megfelelõ konfigot veszek. Remélem 4-6 évig nem kell rá költenem többet a +4 GB-t ramon kívül (nem játékra lesz vásárolva).
Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 alaplap
Szabad 3 ezret megspórolnom ezzel a lappal?
Mert ahogy olvastam, a D3H lap nem tud semmi olyat amire nekem szükségem lenne és ez a lap ne tudná.
A RAM es a gamepad fogyasztasa pedig nem kifejezetten nagy,nem lesz gond <#gonosz1>#gonosz1>
Ez a konfig:
kép
Korrekt összeállítás?
Ha lesz majd pénz rá, akkor ki lenne még bõvítve egy ugyanilyen páros rammal.
Illetve a 400-as táp elbírja majd a dolgot? A plusz rammal illetve ha rá lenne a kötve a gépre 2 gamepad. Akkor is?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A 8 éves LG a mai napig gond nélkül olvas mindent, ellenben az 5-6 éves Samsung már alig akar valamit, plusz van még egy 8 éves DVD-ROM/CDRW Combo Samsung is, az meg már semmit nem olvas. Ezek még IDE-sek voltak. Aztán van SATA-s is mindkét márkából, ismeretlen eredetûek (úgy kaptam õket alkatrésznek), de azok közûl is az LG van inkább a helyzet magaslatán (kitûnõen olvassa és írja még az ezer éves tiszta karcos DVD+RW lemezeket is), illetve valószínûleg szintén az az öregebb is.
Meg még ami kurva jó volt régen az a Plextor, abból van egy 9-10 éves olvasóm, na az is még a mai napig megeszi a karcos DVD+RW-ket is ha épp arról van szó. Íróm már nem volt tõlük, azokról már nem tudok nyilatkozni.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Alaplap: Gigabyte GA-B85M-D2V ~16e Ft
CPU: Intel Core i3 4130 3,40GHz ~30e Ft
RAM: Kingston Hyper-X Black DDR3 8GB 1600MHz ~21e Ft
VGA: Gigabyte R7 260X OC ~30e Ft
PSU: FSP Hexa 500W
Összesen: ~117e Ft
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
70kból lehet összehozni egy min 2x ilyen erõsebb gépet minden téren?
(alaplap,ram,vga,cpu,táp)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
árukeresõn olcsón most asus, lg, lite-on, pioneer és samsung van olcsón.. utóbbiból több verzió, mint a maradékból együttesen...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
FSP Raider 550 vagy XFX Pro 550W
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Köszönöm szépen a választ! Pont ezt a processzort és alaplapot néztem ki. Videokártyában nem vagyok biztos, én ezt néztem ki:
GIGABYTE GF GTX650 OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E GV-N650OC-2GI
Van közte ~10k különbség, amit mondjuk kis ráadással beleölhetnék egy ssd-be. Vagy csak én nem látom a lényegi különbséget a két kártya között?
2 magos procit akkor mar nem erdemes venni jatekra, akkor sem ha van melette valami diszkret vga?
Az altalad leirt felbontasban es alacsony/kozepes grafikai szinten az APU IGP-je MEGFELELO. Igen,a processzor nyers teljesitmenye es az IGP teljesitmenye valoban nincs teljesen osszhangban,de ezek a franya integralt VGA-s cuccok mar csak ilyenek.
Ha ennyire gyozkodod magad,hogy az nem lesz jo akkor alapvetoen nem ertem,hogy miert vagy itt. <#nemtudom>#nemtudom>
2 magos procit már nem érdemes venni?
Amugy nem. 2 magos processzort nem veszunk.
1366*768as felbontásra kellene játékra valami olcsó gép. Új játékokhoz is kellene, de elég lenne a low/medium. Gondolkozom az AMDnek az APUján, de az A8asban van már olyan IGP ami talán megfelelne a követelményeknek. Kérdésem az lenne, hogy szeintettek APUt vegyek, vagy tudnátok ajánlani olcsón valami jó proci, alaplap+vga kombót. APU tudom hogy nem lenne sokáig elég, késõbb terveznék mellé venni +VGAt. Vagy jobb megoldás lenne most valamennyivel többet rászánni, ésakkor sima proci meg diszkrét vga egybõl?
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Ha mégis megtudja akkor meg békítõ vacsora vagy ööö... na jó ez azt hiszem már nem topik téma... 😄
Már csak az asszony meg ne tudja.......
Alaplap: Asus H87M-Plus ~25e Ft
CPU: Intel Core i5 4670 3,40GHz ~55e Ft
RAM: Kingston Hyper-X Black 8GB DDR3 1600MHz CL9 (2db kit) ~22e Ft
Összesen: 102e Ft
Kicsit sikerült túllépni a keretet ezért elnézést. Nem "K" jelzésû processzorral állítottam össze azért mert írtad hogy nem fogsz tuningolni. 😊
Azt tudom hogy nem szorozzuk a frekvenciát a magok számával, szerintem én értettem valamit félre reggel, még korán volt nagyon nekem<#idiota>#idiota>
Szeretnék fejleszteni egy kicsit a gépemen és úgy látom ez a legjobb hely ahol kérdezhetek, mert kicsit el vagyok veszve a látszólag hasonló, de teljesen más árú cuccok között.
alaplap, proci(i5), memoria(8Gb) kellene összesen max 100.000-Ft-ig.
Intel prociban gondolkodom és nem fogom húzni, mert hülye vagyok hozzá.
A VGA-m az egy HD 7850 2Gb
Elõre is köszi a segítséget.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szabi pedig jól mondta. Ha mondjuk egy linux rendszerben megnézel egy cat /proc/cpuinfo-t akkor látod, hogy minden magot külön processorként kezel a rendszer. Egyetemen, számítógépes architektúrák kurzuson is, több processzoros rendszerekrõl beszéltünk, ha jól rémlik.