103176
-
#52 És szerinted a normálisnál gyorsabb memóriakihasználás nem tuning? -
#51 Ez azért nem teljesen így van, azt te is tudod ugye?
Mert iszonyatosan függ a ramoktól, hogy egyáltalán HASZNÁLNI tudod-e a PATOT! Ha tuningolsz a ramokat is valszeg jobban igénybe veszed. Ezen felül még ráengedsz egy "memóriaturbózást" az biztos használ neki, csak az a kérdés, hogy birja-e. -
Fam #50 A PAT egy technológia, a gyorsabb memóriakihasználáshoz, és egyáltalán nem számít a tuning szempontjából, épp az, hogy 875-ös, vagy 865 (PAT enabled) lapkakészlettel a tuning még jobban meglátszik a gépen
ha még soha nem is láttál PAT-os alaplapot nem biztos, hogy véleményt kéne formálnod róla... -
#49 Szerintem P4-es lapot már nem nagyon kapsz, amibe elég az SDram is. Esetleg SiS chipseteset, de azt az ellenségemnek sem ajánlom. -
#48 Lehet használni, de akkor általában nem húzható a rendszer annyira, hiszen a PAT már eleve tuning. -
#46 Ha az autóban szélvédőt cserélsz attól még nem lesz gyorsabb.
SDRAM-os gépre minek cserélni? Ha lecseréled a lapod akkor már az egész rendszer ugrik! (lap, ram, proci) -
#45 Na szóval akkor:
Mennyi lenne egy update?
mondjuk egy új alaplap amit normálisan lehet húzni, és azok az sdramok belemennek és nem kellenek bele ddr ramok.
Lényeg: nem szeretnék semilyen dolgot lecserélni kivéve az procit és akkor már az alaplapot.
Mennyi mhz érdemes venni?
Hol érdemes ezeket venni?
Milyen alaplap ami szerintetek megéri a pénzét és lehet normálisan azzon húzzni?!
És ez mennyi lenne összesen? -
Fam #44 miért is nem használható a PAT tuningnál? -
#43 Ja igen, azokat akartam eredetileg írni. Szerintem attól függ hogy megéri e, hogy van e felesleges plusz pénzed rá, ugyan is nem sokkal tud többet. Konkrétan csak a PAT a plusz benne, de ezt - nem hivatalosan - sok i865-ös lapban is be lehet kapcsolni. Na meg ha tuningolni akarsz, akkor már eleve nem is használható a PAT nagyon. Szal elég az i865. -
#41 VH6T
CPU
Supports Intel PentiumIII /Celeron Socket 370 processor(Base on 66/100/133MHz clock)/(VRM8.5)FC-PGA & FC-PGA2
Hát max P3-as szerintem 1.5G körül van, tualatin cerka meg 1.4 a max, szal ennyi. -
#39 Szerintettek lehet a gépembe vmi normális procit venni:
Abit vh6t alaplap, most egy 1.2 ghz proci van a gépembe, gf4ti4200, 896ram...
És szeretnék beledobni min. 2ghz procit.
Ja és a Celeron! -
#38 Na Csocso ne májerkodjál!:)
American boy:) -
#37 Jobban szeretem a chio chipszet :)) -
#36 Bár ha i845-ös chipset, akkor szvsz jobb az ASUS (mint ami az aláírásomban is van), de az Abit sem rossz. De ha később le akarod cserélni P4-re, akkor min. i865-ös lapot vegyél (Abit IS7 vagy ASUS P4C800 pölö). -
#34 Hali. Kérem a segítségetek,mert fingom sincs hogy mitévő legyek. A 2,6Gh-es Celeron procihoz milyen alaplap lenne jó. Mondjuk tudjam húzni úgy 3Ghz-ig, meg legyen rajta AC'97....ennyi.UI:20k alatt -
Borg #32 No hát van itt pénz ;) -
#31 itt nem nehez beszerezni ket ugyanolyat... -
#28 v. GC, X :)))))
Na csak vicceltem... tudom konzol nem egyenlő pc-vel!:) -
#27 PS2 -
#26 eni s most akarok a kovetkezendo hetekben venni gepet.. p4p800 ra gondoltam.. 9600pro de inkabb 9800pro..
ramot hogy vegyem? 2*256 vagy 1 szer 512??? de talan tudok venni 2 szer 512-t... 400mhz ddr esek...800asnak meg hiret se lattam errefele:(
2.6 os p4 ht.. 2.8 nemtom mennyibe kerul de sokkal tobbet csak nem tud a 2.6osnal.. ha meg mar jobbat akarok a 2.6osnal akkor mar 3 as p4 ht.. vagy nem?:)
-
Borg #24 Ha nem akarsz annyit költeni rá, mint Intelre, akkor pedig ugyanolyan jó választás lesz pl az, ami az aláírásomban van, except, hogy 8500at már nem kapsz ;) -
DePreSsZYo #23 Ennek örülök
sorry az Off-ér -
#22 Áááá, már dereng valami... -
DePreSsZYo #21 Hát talán msn meg táp dolog
-
#20 Jé, neked is az van, ki is vagy te? Ismerlek valahonnan? -
DePreSsZYo #19 Nekem is Abit Is7-em van teljesen jó :)
Abit IS7
Nézd meg mit tud :) -
#18 Odaadjam őket? Van 2db... Én most (még) nem használom ki, majd az Athlon64FX-emhez jó lesz, addig ócsóért odaadom... (Csak vicc volt) -
#15 occsó (nak tűnik)
én próbáltam összetenni hasonló árban hasonló konfigot, de kisker árakból lehetetlen, kb másfélszer annyiba kerül. persze ha az ember csak noname cuccokat tesz a gépbe, az más... de a sok lúzer csak az árat nézi. -
#13 közsönjük, most már tutira azt veszünk, 2-őt is -
#12 elfogadnám -
#10 Bár azért azt megemlítem, hogy én is le vagyok maradva :) -
#9 Mostmár az ATI a jobb, egyetlen GeForce tud versenyezni az ATI-val, FX 5900. Vagy talán még az 5600.
Egyébként a GeForce nagyon játékra van. -
#8 Kingston HyperX PC4000 500(250)MHz DDR RAM a király... -
#7 ja, de ha húzni akarod, akkor gyorsabb kell -
#6 Minimum. -
#4 alaplap: ASUS P4C800
proci: 2.6/2.8/3.0 pénzmagtól függően
ram: 2x256 vagy 2x512M megint csak pénztől függően, de valami jobb minőségg mindenképpen (Kingston, Corsair, Hynix, Twinmos, Infineon, stb). -
#3 Mennyi pénz van rá? 9800Pro elég jó kiindulási alap, vagyis azzal egy darabig még nem lesz gond, de a többi is főleg pénz kérdése. -
#2 ...szerintem számítót!
bár én is le vagyok maradva, de amikor még érdekelt a dolog a GeForce volt a jobb kártya, most miért jobb az ATI?
-
#1 Le vagyok maradva teljesen.
Szeretnék upgrade-elni. Nem tudom, mik vannak. Alapvetően P4 800MHz megoldás érdekel, ahhoz milyen alaplap és RAM kell? Főleg játszani kell, Radeon 9800pro van hozzá.
AMD elől sem zárkózom el, ha vannak jó érvek, flamelni nem akarok.