103176
-
#413 Hát csak annyit szeretnék mondani hogy egy 9600-os annyira nem lehet rosz kártya hisz a HL2 és tarsai( godolom Doom+ is ide sorolható, az pedig megvan ) elfut egy szaros 8500-on is:) -
#412 jo persze, csak mondta megnezi ő is és hátul voltak a gépek, mi meg gondoltuk jóvan nézze meg.. :) de több ilyen nem lesz az tuti -
#411 pontosan... ne aggódj ment is levél fogyasztóvédelemnek, meg panaszkönyv is volt meg minden :) -
#410 Én 1X vásároltam náluk, akkor Abit nf7 helyett nf7-s t adtak, mai ugye 7K val drágább cucc volt... de aztán másnap rendeztük a dolgot... -
#409 1) mégis hogyan bizonyitja, hogy amikor neked eladta, az a letört alkatrész akkor még a helyén volt?
2) le kell legközelebb fényképezni a nyákot ( alaplapnál is )
3) kézből nem kiadni, fizikai szemrevételezést, és megjegyzést tegyen azonnal, ne vigye hátra... -
#408 Szerintem innentől kezdve nem érdemes a Bluefishben vásárolni.. Gondoltam leirom, nehogy az történjen veletek, mint velünk.. -
#407 Én csak egyet mondok hw vásárlással kapcsolatban... Bluefish-ben ne vegyetek semmit! Ugyanis kb. fél éve vettünk egy 120gs Maxtor hdd-t, hazavittük, gondoltam berakom már úgyis ráérek. Beraktam gépbe, start és nem ismerte fel vinyót.. Hm mondom lehet rossz helyre tettem pöcköt :).. Oké, átraktam másikba, akkorse.. Beraktam egy másik gépbe, ott se ismerte fel.. Jó, idegessék kezdődik.. Aztán kideritettük, hogy nem pörög a vinyó! (annyit tudni kell, nem nagyarcoskodásból, hogy vinyó berakáshoz azért még értek :) Tehát nem csodáltuk, hogy nem ismerte fel. Oké, gondoltuk semmi baj, gari van, visszavisszük Bluefish-be, aztán kicserélik.. Odaértünk, odaadtuk vinyót és mondtuk hogy nem igazán van benne élet.. Egy fiatalabb srác bevitte egy nagy fal mögé (vagy nemtudom mi volt már az) és kb 5mp alatt kihozta, hogy le van törve egy ellenállás... Gondolhatjátok a reakciót erre.. És mondták hogy nem cserélik vissza, mert fizikai sérült!.. Szóval röviden ember hátravitte, megnézte és 5mp alatt visszahozta hogy fizikai sérült.. Hát nem fura? -
greco #406 Hallottam,hogy Ukrajnából lehet behozni számtek cuccokat jóval olcsóbban az itthoni árakhoz képest.Ki mit tud erről?
(Próbáltam kinti árlistát keresni,de nem találtam használhatót.) -
#405 RAM árakat kicsit alulértékelték, a GF4-ért a 15 kb reális, ennyiért én is most megvenném (esetleg dobj egy e-mailt)! -
Torry #404 HI all!
Haverom szeretne gépet venni:
A keret max 200 HUF, tehát bruttó ennyi.
Monitor is kellene 17-es elég.
Tehát mindent írjatok, hűtő, vinyó minden!
AMD-s lenne a gép.
Várom a javaslatokat!
Előre is köszi!
-
Drizzthsz #403 Hát, ha magánembernek adnád el, akkor 15-t tényleg meg is kapnál érte.
Szvsz igen szar ár ez egy ti4200-ért, legalábbis eladni. Nagyon jó egy kártya az, ha már ilyen keveset ér, én el nem adnám. Sokkal jobb úgyse nagyon van. DX8 alatt még mindig ez a "menő". (persze r9800 gyorsabb ott is, de hát 3* ennyi az ára...).
Ramról fogalmam sincsen. -
#402 nem találtam megfelelőbb topicot, ezért elnézést.
szerintetek mennyit ér:
- Inno 3D GeForce 4 Ti4200 128mb 8X AGP
- 2*256 mb 333Mhz Infineon memória
budapesti computer-bontó boltokat tudnátok írni?
esetleg web-címek ?
ramért db -onként 5000 -t kínálnak egy számtech boltban.
Ti4200 -ért 12-15000 -t.
ezek jó árak ?
köszönöm. -
#401 cikk -
#400 december? hol van még az? -
#399 lenne pár kérdésem, remélem tud rá nekem valaki válaszolni:
*van egy athlon xp 2400+-m, de az alaplap hibás, kéne új. A proci max 266 FSB, milyen memóriát vegyek hozzá hogy kihozzam a maximumot belőle?
*és milyen alaplapot vegyek hozzá, gondolom egy régebbi is elég lenne. én egy abit KG7-Lite-ra gondoltam...
*Egy 333/400MHz-es ram szintén kompatibilis vele? Vagy felesleges 266-osnál gyorsabb? -
bandia #398 Na szóval:) Athlon 64??? Mi a véleményetek róla? Most még nem tervezem lecserélni a gépem...Egy szutyok 1500Mhz es P3 as:)...Egyenlőre megvagyok vele...Nem szeretnék Sima Athlont venni, mert a 64 bites prociké a jövő...Decemberre szerintetek normális árban lesznek az Athlon 64 ek? Az alaplap már most sem olyan egetverően drága hozzá...Meg érdemes ilyet venni? Jó proci? Köszi -
#397 Sztem nincs nagy külömbség az árakban, talán kicsit olcsóbb pár cucc, de majd számolj be!
Amúgy meg jó nyaralást! -
#396 Igen,szeretném! Csak az a baj,hogy nem mindegyik típusra érvényes! :(
Egyébként holnaptól két hétig nem leszek gépközelben, majd megnézem,hogy Olaszországban milyenek a gép-árak.. Vannak akik azt mondják,hogy sokkal olcsóbb,vannak akik az ellenkezőjét mondják! :) Majd kiderítem! -
#395 Amúgy te sulinettel akarod megoldani a dolgot? -
#394 Ja, 256bites kell -
#393 Például ez.:
=======================================
C3D Radeon 9800Pro 128MB TV+DVI 64188 Ft
Connect3D ATI Radeon 9800 Pro chipset, 256 bit 128Mb DDR ram, 380 /340 MHz AGP 8x, 4x; 8 csatornás renderelés SMARTSHADER 2.1: Programozható Pixel (2.0) és Vertex (2.0) Shaderek - DirectX 9 támogatás SMOOTHVISION 2.1: teljes képernyõs, továbbfejlesztett élkisimító technológia 128 bites lebegõpontos színszámítás a precíz megjelenítésért FULLSTREAM technológia: segíti az internetes videólejátszásokat, tisztább és élesebb képet alkot VIDEOSHADER: a videólejátszás minõségének növelése Pixel Shader -ekkel
256bites az a jó,nem? -
#392 Mi a hihetetlen? (Idézőjelben) tényleg "szép" volt, végülis ki lehetett venni minden fontosabb alakzatot! :)
Az a bajom 9600al, hogy most még tök jó vga,de mondjuk egy év múlva már kicsit "szutyi"nak fog számítani + hl2 és barátai már nem fognak rajta futni. Legalábbis szerintem. 9800meg még egy ideig nívós marad (valamennyire)... És akkor esetleg egy nagyobb beruházással hosszútávon jobban járok,mintha mindig az aktuális(még jónak számító) karit veszem meg. -
#391 A gef4mx egyenlő egy felturbózott gef2-vel amúgy. -
Roll #390 Azért gef2 meg egy 9600 az ég és föld. Azt írtad ment a far cry gef2-n, biztos írtó szép volt, ahogy te írtad "csak" a hullám hiányzott ez azért hihetetlen.
Én most vettem egy 9600pro-t és össze se lehet hasonlítani a régi kártyámmal(gef4mx). Láttam mindkettővel a far cry-t és nem csak hullámokban különbözik elhiheted. -
#389 nálam nem kényelemről van szó, hanem becsületről :))) -
Kolbasz #388 Ja, ha van della, tényleg ez a kényelmesebb. És még legális is. -
#387 De ha nem játszol a géppel, akkor persze megértem, hogy a legolcsóbb Radeont vetted. Én is azt tenném a helyedben. -
#386 Én minden játékot megveszek amivel játszom, és nem vagyok se fanatikus, se hardcore gamer. -
Kolbasz #385 Én nem játszom. De nem hiszem el, hogy van olyan hardcore gamer, aki megveszi a játékot, és nem letölti. Max. ha nagyon fanatikus, és kijön valami nagy kedvence. -
#384 mindenképp dobozos-t vegyél -
#383 Általában a 2.4 és 2.6-osak jobban húzhatóak, de állítólag most van egy jól húzható 2.8-as széria is. Én speciel dobozosat ajánlok, mert azoknál nagyobb az esély a jobb húzhatóságra, szerencsés esetben 240-250-es FSB-ig. -
Laca1985 #382 Sziasztok!
Egyik haverom szeretne venni egy Intel Pentium 4 2,8GHz HT.(800MHz-eset)Rákerestem a neten de egy normalis magyar oldalat nem találtam ahol leirta volna hogy mit tud.Huzni meddig lehet?Vagy melyik P4-et lehet jol huzni de nem az 1M cahsesek kozul.Ha valaki tud segiteni megkoszonném. -
#381 Nah végigolvastam a vitát, és nem tudom, hogy tulajdonképpen mi a gond. Szerintem mindenki azt mondja, hogy 9600nem rossz, de a modern játékok nem mennek szépen rajta,csak elindulás szintjén,NFSUG-t meg már nem kell modernnek venni,az még az én gef2esemen is elment 1280*1024en! Ha valakinek nagyon régi a kártyája, akkor megéri egy jobb 9600at venni,mert nagy lesz a fejlődés,de pl. én asszem nem fogom megvenni, mert nálam is elindult farcry,csak óne hullámzás+szép grafika,és ezek szerint 9600on se lenne (sokkal!) jobb a helyzet!
De még van 1 dolog amit nem értek. Ismerősöm pár hónapja vett egy (új) gef4titánt, asszem 30és 40 között. Eddig minden nagyon szépen futott nála,farcry is hullámzott,meg más játékok is. Na most ha megnézzük azt a tesztet, ami itt a fórumban az első téma("Videokártyák erősorrendje") egyértelműen kijön,hogy gef4-nél jobb a 9600XT, sőt, a directX 9-es csoportba már ki se írták,ellenben a 9600XT-vel,ami azért nem egy nagyon olcsó darab,és közvetlenül a 9700és 9800asok után jön.(ebből pedig az következik,hogy az XT-n van hullámzás!) Tehát ha valaki (boltban) meg akarná venni a legjobb VGA-t, 50.000en alul,akkor mégiscsak ezt kellene választania! -
#380 Ezt nem értem. Vagy játszol a géppel sokat, és akkor kell egy táposabb kari (amúgy is több pénz megy el játékokra, mint egy videokártyára 1 év alatt), vagy pedig nem játszol (vagy csak ritkán), és akkor nyílván elég a legolcsóbb kari is. -
#379 Ja és nem csak NFSU van a világon ;) -
#378 Az hogy pl nem fogsz folyamatosan játszani 9600 pro-val egy csomó játékban ha bekapcsolod az 4-6xAA és 8-16xAF-et. Na ez a gond nekem. -
Kolbasz #377 Köszönöm gratulációd! Használtan nem veszek kártyát, mert nincs kedvem esetleg szopni vele. Meg minek vegyek, mikor ott a vadi új, garival, és leszarom, hogy melyik játék hogy megy vele, csak olcsó legyen és működjön.
Aki kártyát cserélget, az kártyát cserélget. Az időtálló kártya is max. másfél év. És hogy ezen agyaljak, hogy: "hubazze, most jön ki a Kvék 5, ami nem fog futni a karimmal, baze, kell egy új kártya, de melyiket vegyem, mert majd kijön a Radeon 12000. vagy Jobb inkább a GeForce 50600?" És akkor volt 50 rongy, nincs 50 rongy. -
tajfun #376 #375 -
tajfun #375 "Ráadásul a 9600-ot agyontuningoltam (520/340-en ment), de még úgy is voltak játékok, melyek már megfektették."
Es? Ki mondta hogy nincs? De nemcsak 1600*1200-ban futtatott Far Crybol all a vilag. Amig pl. egy NFSU 1024*768ban folyamatos jatekot produkal, addig mi a gond? -
#374 #370