103176
1411386313.png
  • VinylToy #453
    Csak hátha tudnak okosakat mondani még! :D BAAAJ? :)
  • Punkerwork
    erről már volt szó nem? :)
  • VinylToy #451
    Szóval milyet?

Árkategória: 60.000Ft (Alaplap, CPU, Ház, esetleg RAM)
  • tajfun
    Ja, de aki ASUSban gondolkodik, az ne mongya mar hogy +10 rongy egy jo videokartyaert a foldhoz vagja.
  • CoolStuff
    ASUS rulez, de, ha olcsón akarsz valamit venni, akkor inkább Abit!
  • tajfun
    Mint az ASUS...
  • CoolStuff
    Ja, télleg azt én is kihagytam, hogy NW-ot vegyél ne Prescottot!
  • Police88
    Ja csak pézkérdése végül is......
  • tajfun
    A 9600xt-t meg felejtsd el, nem sokkal tobbert kapsz 9800prot, a kulonbseg edig fenyevnyi.
  • tajfun
    Prescott helyett vegyel inkabb Northwoodot.
  • CoolStuff
    Én soha nem vettem sulinetben, jobban megéri sztem így, bár régen télleg más volt állítólag!
  • Narancs
    vissza adják a pénzt. illetve régen vissa adták, ma már télleg suxx, mert a felét minimum be kell pengetni...
    Tevaly 2600+ bartont, 512mb ramot, FX5600at, 80gigás sata maxtort, codegen 9011 nagytorony házat, lg F700b 17" flat moncsit vettünk INGYÉ...
    Persze minden jót elszarnak, ma már télleg SUXX
  • CoolStuff
    Sulinet Suxx!
    Részletfizetés és 2x annyiért eladás, átbaxás, nép átverése rulz!:P
  • Narancs
    Sulinet Rulez...ingyé gépet a népnek!
  • Zozo76
    Az a szep az egeszben hogy megveszed orulsz mint egy allat aztan fel-egy ev mulva azon gondolkozol hogy hogy a pi**aba ba**hattam el ennyi penz erre a sz@rra... :) Es elkezded a grafika beallitasait tartalmazo menut turkalni...

PC Rulez! :)
  • CoolStuff
    P4C800 jó, 3.0-es proci jó, vinyó kevés sztem...ram jó, attól függ milyen...VGA 9800Pro és kira!
  • Police88
    Én most egy ilyen gép vételét tervezem:
    Alaplap:Asus:P4P800 vagy P4C800
    Proci:P4 3.0GHz 800 1MB
    Winchester:Maxtor 80GB/7200rpm
    Memória:2x512MB DDR Ram
    Videókártya:Ati 9600XT vagy 9800pro

• CoolStuff
    A fórumon majdnem mindenki mucsai, szal nem vagy egyedül!:D
    Gyere föl érte...:))
    Van 60-ért 3.6-os NW magos is...
    Én 50-ért vettem a 3.4 EE-t, de 30-ért már kapsz 3.0 NW-t.
  • Seth
    Magyarországon rajtam kívül mindenki pesti? Mert amikor ilyen ragyogó alkalom adódik akkor mindíg ez van..:)
  • CoolStuff
    Nem póstáz, szal ez bukta!
  • Seth
    Ja csak nemhinném hogy Pápára elhozza....namindegy megkérdem őt.
  • CoolStuff
    Odaviszi kocsival a cuccost, ahova kéred...
    Hívd föl, ott a telószáma az infójában!
  • Seth
    hol lakik a srác?
  • CoolStuff
    Procit itt tudsz venni:
    PH! apró
  • Seth
    VGA minusz,mivel az van...akkor az olyan ~150k,az még talán beleférne
    Kösz a segítséget, valami ilyesmi lesz
  • CoolStuff
    alaplap olyan 40, proci használtan 50, ram 62 újonan, vga 40 használt...
  • Seth
    aha..és ez mennyibe fáj?
  • Seth
    Mindenre..:) Játék, Maya, Videoszerk..stb
  • CoolStuff
    Olyat, mint az enyém!
    Most az pont jó konfig...
  • Seth
    Kösz szépen...és ezek talán megvannak 100-ból? F@sza :)
  • Narancs
    ASUS P4C800 + intel P43.2Ghz + 1Gb Twinmos/kingston/a-data RAM.
    /VAGY/ AMD Athlon64 3200+ + MSI K8N NeO2 + 1Gb Twinmos/Kingston/a-data ram.

Ennél jobbaat is vehetsz, sztem ezek 100ból megvannak...
  • Punker
    mire akarod használni?
  • Seth
    Nem--csak proci-alaplap-ram kombó
  • Narancs
    VGA is kell?
  • Seth
    Nahát sok hónapnyi halasztás és gyűjtögetés után úgy döntöttem hogy beruházok egy kis upgrade-re. Szeretném kikérni a véleményeteket hogy mibe is érdemes fektetni. A keret 130k(pótléknak még lehet +10k), prociból egy 3,2-es P4-re gondoltam-persze várom a jobb ötleteket(amd-vel még sose volt dolgom, de engem meg lehet győzni:)), ram min.512 ,alaplapból fingom sincs hogy melyiket. Tippeket várok. Előre is kösz.
  • edios
    Basszus!
    A Tied talán durvább eset mint az enyém! Ennyit a vásárló-barát üzletpolitikáról! Végülis magukkal bsznak ki szerintem,mert ezek a történetek terjednek azért,és egyre kevesebben bíznak meg a boltosokban.. Tehát ez van..

Hát nemtudom.. Használt VGA-kban talán még annyira se bízok meg,mint a boltosokban. Az a baj,hogy annyira nem vágom őket,hogy le tudjam ellenőrizni,hogy pl nem egy 9800SE-ből csinált vki PRÓt,vagy valamit elállított rajta,aztán nem működik 100%osan,azért akar megválni tőle... Lehet(sőt,valószínüleg) rosszul teszem,de inkább fizetek 10.000-el többet,de amíg használom(jelen esetben szerintem mostantól 2-3évig ki lehet húzni egy ilyen karival) nyugodt leszek.Ez nekem megér annyit!
  • Narancs
    Hát, ha ennyire gáz, akkor apróneten még mindíg kapsz 40 körül 9800PRO -t.
    A lényeg, hogy legyen rá garancia, és előtte próbáld ki a kártyát.
  • marsu
    Sziasztok.

Én is hasonló képen jártam. Annak idején egy G4 Ti4200-as videokártyát akartam venni. Sorra jártam az üzleteket, végül kb. a 14. üzletben találtam egyet. Mondom az eladónak, hogy megnézhetem, igen természetesen hangzott a válasz. Kibontom gyönyörködöm benne örülök, mondom a fickónak, hogy elviszem azt mondja rendben. Vissza csomizom, és az üzletben megcsörren a telefon, a főnöke volt azt kérdezte a fickótól, hogy van e ilyen videó kártya, amit én is kerestem. A fickó azt mondja a főnőkének, van de most akarják megvenni, a válasz nem adhatód el mert nekem kell. A fickó kivette a kezemből a videokártyát és azt mondta, elnézést mégsem eladó. Meglepődtem, összevesztünk, két héttel később szereztem egy videokártyát természetesen egy másik üzletből.
    Azért ezektől is megrendeltem, és amikor felhívtak, hogy megvan a cucc azt mondtam nekik, köszönöm, de már nincs rá szükségem.

Na ennyi.

Nem kell félni nem vagy egyedül.
  • edios
    Üdv emberek!
    Megfogadtam a tanácsot, amit adtatok nekem úgy kb 1 hónapja, vettem egy AMD 2500+ procit ABIT NF-7 alaplappal, melléjük 512 400Mhz-s ramot.(Így bruttó 55K kb,az szerintem egész jó az átlaghoz képest)
    De a VGA még nincs meg. Röviden elmesélem a történetét:(tanulságos)
    Múlthét hétfőn de telefonáltam boltba,megkérdeztem árakat,és hogy ott helyben beszerelnék-e nekem. Azt mondták,hogy igen,hobbiból megcsinálják.Odamentünk,+vettük,utána kiderült,h nem szerelik össze(miután átcipeltem 2emeletet a gépem,AsiaCenterben),vigyük a szervízükbe.Gondoltam majd előtte inkább +veszem VGA-t,és együtt kerülnek bele.5-6bolt után találtam egy olyat,ahol volt SULINETre 9800Pro."Mikor érkezik meg?" -> "A héten mindenképp!" Egy hét kell egy szaros VGA-ra? Na mind1, legalább visszajön a fele.Vártam.Pénteken visszahívtuk őket,h na mégis mi tart ennyi ideig? "Sajnos nem jön VGA,max pár hét múlva" -> (mennyenek a francba,átvertek!) Így hát pénteken elkezdtem keresni megint. Úgy 15-20bolt felhívása után találtam 1et,ahol volt sulinetre 9800Pro. "Megrendelném,ha megjön egy héten belül!"(7napon belül)"Természetesen! Kedden vagy szerdán megérkezik!" "Kösz,visszhall."(Basszus most még1 hetet ki kell húznom CS-vel :)) Kedden felhívom őket. "Megérkezett már?" "Nem,de csütörtökig biztos,h megérkezik!" Szerdán hívom őket. "Holnap jön." Csütörtökön felhívom őket. "Talán a jövő héten megérkezik."(Hú,na itt már kezdett felforrni az agyvizem) Újabb keresgélések,elmúlt délután 6,már nincsenek nyitva gépboltok. Rendeltem egyet emailen. Automatikus válasz: "24órán belül visszahívjuk". Most úgy a 30. óránál járhatunk,bár azt megértem,h aug20án nem hívnak,utána szombat utána vasárnap. És kezdődik az utolsó hét a szünetben. VGA nem is nagyon várható ezek után. Ilyenkor Ti mit tennétek? Most vegyek 60ért simán egyet,és akkor érezzem hogy elbtam 2hetet fölöslegesen? Vagy várjak,hátha megérkezik? Igazából teljesen tanácstalan vagyok. Arra is gondoltam,hogy veszek vmi X800at 120ért(vagy valamilyen karit 120ért) SULINETRE,és akkor 60 lejön,uott vagyok,mintha vennék egy 9800pro-t simán, csak egy kicsit jobb karival. De egyáltalán van sulinetben 120körüli kari?

Azt hiszem életemben utoljára bíztam meg boltosokban!
  • Narancs
    Az elfut szón van a lényeg.
    Amúgy ha megnézed a VGA-k erősorrendje táblát a 8500 DX8 -ban lenyomja a 9600-at...szóval nem annyira szaros az a 8500as...