103176
-
#533 ehh... -
#532 :DD loool aszittem ezmá megint vmi adat-közlési fajta vagy mi.. asszem paranoiás vagyok!! Az ABIT az ugye valami adatfajta?? A-BIT= 8*10 BIT nem??? :DDDDDDD -
#531 A-data az a márkája bazz... -
#530 ez mind innen van -
#529 az első 22rugó persze bruttóba...
a második 31 rugó azis bruttóba..
jah és akkor mit jelent az hogy A-DATA? -
#528 Ezek mennének biza, mert sima DDR -ek, amit az alaplap is támogat.
Annyin ajánlott hajtani őket, amennyi a proci FSB -je. Tehát ha 300MHz -re húzod az FSB -t, akkor fog a ram 600on menni. -
#527 mennyiek ezek a memcsik? -
#526 DDR 512MB KINGMAX 500MHz Hard-core (2 év garancia)
és
DDR 512MB A-DATA Vitesta 600MHz (2 év garancia)
között van az a különbség ugye, hogy a második A-DATA, és az 600Mhz-n fut..
akkor ez mit jelent? ja és akkor ezek má jók egy DDR-es alaplapba? mer ezek nem DDR2ősek :D
lehet hogy túl sok a kérdésem? iába most megszállt a gépösszerakási vágy, má csak pénz kéne hozzá :( -
#525 vájjá DDr2-es én csak a memóriamodulnál látok akkor azzal van a baj?... -
#524 lótúró... akkor csak 128Mb-sdeket lehet beletenni? vagy tuttok nvidia kártyát ami 6800-as és nem ddr? -
#523 Nem, mert DDR2 -őt nem támaogat a deszka, csak 1 -et... -
#522 MSI GeForce 6800 256MB DDR TV-Out + DVI PCI-Express
ezzel ha helyettesítjük a Radeonokat, akkor menni-e kellene a dolognak? -
#521 szenvedni meg nem kell ez egy fórum senki nem kért a szenvedésre. Aki tud éppen valamit, hogy hú bazz az ehhez mennyire jó lenne!! az majd beírja ide ötleteit.. nem kell szenvedni. szóval se kértem -
#520 hát ezt kérdezem... szal akkor CSAK nvidia kártya lehet...
igen ábrándozok.. kreálok egy maxot, amiből levonok dolgot, így csinálják a művészek is nem építik a szobrot, hanem a kőtömbből lefaragnak.
ok akkor ötletek hűtésre, nem csak Procihűtésre gondolok itt -
Torry #519 MOst Te ezt meg akarod venni, vagy csak itt ábrándozol?
Mert ha nem, nem fogunk itt neked szenvedni.
+itt hungary-n csak kevés embernek van kerete ilyen gépre.
Mellesleg egy ilyen gép csak játékra kell, és aki kiad ennyi pénzt, hogy jáchasson, az khrr nah mindegy... -
Torry #518 MInek 2db X850XT?
Ezeket nem lehet összekötni mint az Nvidia-t. -
#517 jah meg persze ebben nincsenek benne a HŰTŐK szal arra is várok ötleteket.. Vízhűtés :D
nah jó maraggyunk a normál dolgoknál... szóljatok ha a konfigból kimaradt még vmi -
#516 nem tom mi a különbség de találtam ilyet
Sapphire Radeon X800XT 256MB VIVO
ez valamivel drágább de mivel jobb?? -
#515 lehet, hogy valamit félreértettem, de ebbe az SLi-s alaplapba belelehet rakni 2 ATi kártyát nem? hiszen PCIE mind2ő... szal nem csak nVidia tud SLIbe menni nem??? mer ehhez eléggé NOOB vaok, jah és persze a 3db Samsung 160GB-os winyó csak személyes... mer van egypár filmem.. szal akinek kevesebb kel levonható -
#514 Nah összeszedtem eztet a Neuron számítástechnika és az alien számítástechnika árlistájából :D
Ezt ilyen ÜberMegaGiga konfignak gondolom... vélemény? Jah bruttó 563ezerre jön ki szal nem lenne olcsó de álmodozni szabad!!!! javasolnátok hozzá valami házat amibe ez mind belefér??
monitorom van hozzá 17" LCD
Asus A8N-SLI alaplap
2x HIS PCIE RadeonX800XT (500MHz) 256MB VIVO
4x DDR2 PC4200 533MHz 512MB BRAND
AMD Athlon 64 3500+ S939 BOX
3x Samsung 160GB 7200rpm 8MB Cache (SATA) /3 év garancia/
FDD Sony 1,44MB
CD-RW Samsung 52x32x52 OEM /2 év garancia/
DVD±RW Pioneer DVR-109D DVD+R/+RW 16x/8x, -R/-RW 16x/6x Dual Layer! OEM /2 év garancia/
SMC 1233TX 10/100 hálózatikártya + 2m UTP Patch kábel (PCI)
Hiper Power HPU-4K480 480W ATX (Aktív PFC) /3 év garancia/
Logitech Cordless Desktop Optical OEM HU /fekete/ (PS/2+USB) /Rádiós mult.billentyűzet + optikai egér/ -
Torry #513 +1 szavazat Narancs verziójára! -
#512 Miért akarsz feltétlen AGP -set?
Ha 2 év múlva kell egy új VGA cserélhetsz deszkát...mondjuk te tudod...
Én inkább eladnám a 9800PRO -t, az árából fillérre pontosan meg lehet venni a 6600GT -t, ami jobb is, és PCI eXpress -es is, és akkor vehetsz fasza deszkát alá, nem kell vmi hibrid szarság... -
#511 :D bakker... és akkor tud vki egy faxa AGP slotos alaplapot, sata-val, 939es amd sockettel? asszem amd 64 3500+ lesz benne -
Borg #510 Azt, hogy PCI Expresses, és abba nem megy bele az AGPs videokártyád. -
#509 mti gondoltok ERRŐL? -
#508 Ezt ajánloták.. egyébként nekem fingom sincs erről a PCIE és AGP cuccokról.. szal akkor más alaplap javallat? AMD64-est akarok belepakolni!!! megy egy Radeon 9800Pro 128MB-set!! -
#507 Mondjad légyszik melyik az a táp amin 2x12V van és rossz.... -
Robin Hood #506 Ha olcsó, de még épp nem katasztrófa tápot akarsz, akkor coolink, ha jót, akkor meg enermaxx, coolermaster, chieftec.
Az enyémet pl. tudom ajánlani, nagyon kultúra. 1db 12 centis venti, 18A + 16A a 12V-os ágakon, mindenféle védelem (rövidzár, túlfesz), aktív pfc. Extraként még kéken világít is. Persze nem coolink árban van. -
Robin Hood #505 Azt ugye tudod hogy ez PCIE alaplap, a 9800 pro meg AGP? -
Robin Hood #504 De lehet. Nem csak a darabszám a fontos, hanem a minőség is. Mekkora áramot nyom a 12V-os ágakon? -
Robin Hood #503 Miért pont a sokat szidott chaintech kell neked? MSI, ASUS nem jó? -
#502 Táp 24pines 2x12V-os ággal. Amelyik ezt tudja, rossz már nem lehet. -
#501 nah ez eddig a bázis.. de nekem gép köll :D szóval ötlet házra? tápra? stb.stb. -
#500 nem kell már rákerestem.. elág ütős egy alaplap eza chaintech habár a neve pontosan Chaintech VNF4 Zenith.. én mungyuk az ultra Zenithet néztem ITT -
#499 narancs.. te írtad a configot..
tudnál mondani dolgokat? pl. STAT va-e az alaplapon, hány slotos.. stb. -
#498 Elég faszányosan domborít. Nem minden a MHz, a PC tuning totyikban pont most lett kitárgyalva!
-
ERIK #497 Az Athlon 64 3000+,az olyan nagyot domborít a maga 1800Mhz.-vel?Nem ismerem a 64 bites AMD-ket azért kérdezem! -
#496 #489 VGA nélül tökély. Nézz utána az alaplapnak, de sztem 99% hogy SATA-s. -
#495 hi! keresek egy fasza ki konfigot arra épülve, hogy van egy ATi Radeon 9800Pro 128Mb kártyám, és e köré szeretnék egy gépet... szóval plz segícsetek!!! jó lenne ha az alaplapon lenne SATA csatlakozó, mer van olyan winchesterem is de az most külön kártyával üzemel... szal akkor ötletek?? -
#494 Gef4-en maxal semmi nem megy más akadásmentesen....