103176
-
Inquisitor #1376 Volt egy ismerösöm, ő mióta gépet rak össze (lassan 10 éve) csak Intel proci, intel alaplap verzióban gondolkodott. Múlthéten rajtakaptam mikor hazafelé cippelt egy Hyper 580-as moduláris tápot a zsír új X2 konfigjához ... az idők szele? -
Inquisitor #1375 Azér' a Presler nem melegszik már annyira ... csak bazi drága, az árán egy marék procit lehet venni. -
#1374 jó, elmentem meggyónni a bűneimet -
#1373 Villanyszámlába én is beleadok természetesen, mert a 600W kicsit sok :)
Nem érdemes ezen vitatkozni mert ennek sosincs jó vége, kinek az AMD kinek az Intel jön be...
Thermaltake 350w FanLess tápodból kiindulva biztos voltam benne h Opteron figyel a gépedben, de a Pioneer 108 is gyanús volt.
-
#1372 mondjuk ez a szenmélyeskedés se kéne -
#1371 nekem AMD-m van, és szerintem minden Inteles sznob, de nem mondogatom, mert ad 1. felesleges vitázni a Hitről, ad 2. minek sértsek meg másokat -
#1370 A te 1355os hozzaszolasodbol honnan mashonnan. :P -
#1369 nekem is Intelem van, de ha így beszélsz kiváglak mint szél! -
izb #1368 persze hogy te vetted,csak apuci fizeti a villanyszámlát:)
na mindegy 2ft nem adnék érte mondjuk,nekem másak az igényeim:)
Nem modnod hogy AMD megnyilvánulás volt,honnét találtad ki mester???Taníts!! -
#1367 éreztem h ez lesz a válasz, de ezt a gépet én vettem így hát nyazsgem
"Ratyi Intelt természetesen erősen hanyagolva....." Ez erősen AMD-s megnyilvánulás volt. -
Inquisitor #1366 A Vista senkit, a vita arról szólt, hogy a jelenlegi fejlesztő cuccal és jelenlegi Windowsok alá nehézkes a többszálú futatás fejlesztése, de legalább nem is gyors :) -
#1365 #1363 -
izb #1364 Apuci kicsi fia, hol írtam hogy AMD? -
#1363 és kit érdekel a Vista? :) -
#1362 hagyjuk az Intel AMD vitát
mindeki azt vesz amit akar
CSOCSO is -
Inquisitor #1361 De jó, ha csak a fele igaz a Vista topicban flhozott dolgoknak, akkor Windows alatt néhány kivételes esetben, meg minimálisan driverek alatt, semmit se ér s több mag. És akkor mindegy milyen gyártmányú a proci :( -
#1360 de minek? van bármi ami nem megy gond nélkül a gépeden? :) -
#1359 Ha már itt tartunk a EE840 nem a legjobb vétel, egyik ismerősöm most vett az ebay -en egy EE955 magos procit. (3.46GHz, 4MB Cache, 1066 MHz FSB, Dual Core with Hyperthreading!)
Amcsiból hozták neki és mindösszesen csak 150k volt 3 év garanciával!
Boltaban 1000$! Most 4.4GHz körül megy a gépében léghűtéssel (Scythe Ninja).
ASUS P5WD2-E alaplap, Geil 2 x 1GB DDR2 1000 PC2-8000 memcsi.
-
izb #1358 valami legyen benne jó:)) -
#1357 A jó pofa ötleteidet tartsd meg magadnak, mert senki sem kíváncsi az AMD-re -
#1356 de ez AMCSI!
nem gyors de leglább drága -
izb #1355 Ennyi pénzért,azt hiszem 3x gyorsabb gépet összepakolok neked.
Ratyi Intelt természetesen erősen hanyagolva..... -
#1354 Meg hol van innen pl a Vapochill hutes es egyeb finomsagok ?
Elmeleti sikon ellehet kolteni jonehany ezer dodot. -
#1353 Ki vesz manapsag mar Inteles gepet ? -
#1352 nahjo hat sima 3.2 es dualcoreos p4 el egybol csak 2.8 ezer dodo!!!! -
#1351 en most ez vennem:
4 ezer dodo.. azaz kb 800ezer ft:)
alaplap: Asus p5wde2 premium ~ 270
cpu: P4 840xe ~ 1030 ( fele ennyiert volt ugyanilyen csak nem xe.. nemtom mi a kulonbseg)
ram: OCZ DDR2 800mhz-s 2*512 ~ 200
Tap: Ultra x2 550w ~ 100
Vidkari : 2x Ati x1900xtx ~ 1070
Sata vincsik: 74g raptor meg sata300 maxtor (400gb) ~ 390
Sata dvd iro: plextor 755sa ~130
Sb X-fi fatal1ty ~270
plusz haz ~ 200-300
plusz a hutes ~ 150
-
#1350 Hi
Már megtörtént .... Azért köszi . -
#1349 Itt nyissál topicot, SG-n nincsen kofázás tod... -
#1348 Akkor töröltesd ........ con .........
Amúgy ide való , mert ilyen gépet kell venni ......
Ja .... és nem kenyérre kell , hanem lenyúlták a cajgám és áprilisban versenyem van . -
izb #1347 Megjött a villanyszámla mi?:))
de ez akkor sem apró............. -
#1345 na mesélek:
az egész gép leghangosabb alkatrésze a Zalman 7700 alcu
a geci halk színuszhullámokat bocsát ki, ritmikusan, elég idegesítő
szal a gépnek ez a gyenge pontja
a 160 gigás samsung hangja nem hallatszik
a proci cc 40 fokos általában, majd megterhelem szegény holmi konvertálással vagy tömörítéssel, és megnézem az mennyit emel a hőmérsékleten
a a gigabyte silentpipeII-es gef6600GT-m pedig winfos alatt 37, Oblivion után kötvetlenül meg 43 fokos -
Inquisitor #1344 "egyébkétn hogy tudom azt megoldani, hogy a házban lévő összes ventit a gép irányítsa, ahogy vki irta, a proci (cool n quiet) szép sorban lekapcsolja a ventiket ha nincs rájuk szükség?"
Jól hangzik, de én állati szomorú lennék, ha szoftverhiba miatt elfüstőlne a gépem ...
Amúgy meg Zalman-nál általában minimum fordulaton is elviszi a legtöbb procit, most az miért baj, ha halkítani lehet? -
#1343 mit mondjak a Zalman 7700-tól nem vagyok elájulva zaj tekintetében
Normála módban elég hangos
azt se nagyon értem, mi a francnak rá az a tekerentyű? majd én fogom nézegetni hogy melegszik-e a proci?
egyébkétn hogy tudom azt megoldani, hogy a házban lévő összes ventit a gép irányítsa, ahogy vki irta, a proci (cool n quiet) szép sorban lekapcsolja a ventiket ha nincs rájuk szükség? -
izb #1342 1318-as hozzászólásra írtam amit írtam....
-
#1341 +3-4k ert van MSI vagy passziv gigabyte is -
#1340 szvsz ha uj gepet veszel akkor PCI-e-t vegyel
igaz nem indul elrajta a win98, de szerintem ma mar ez nem akkora veszteseg
es vitatkoznom kell izbivel, egy ilyen konfignak akar egy 350-es tap is elegendo kell hogy legyen -
#1339 de
egyertelmeune dragabbak
ja es punker kineztem am az ujabb vackot, amit venni szeretnek iden:
optimus
remelem nem felmilla lesz :)))))) -
#1338 de a kocsiba jok
mondjuk igaz oda jo vmi konzol is -
izb #1337 Öcsém vett 2 hónapja egy Turion procis ati 700-as kártyával egy laptopot.
Hát igen érdekesen mennek a játékok rajta.
Mondhatni igen meggyözőek.Csak néztem mint a moziban,mert a sebesség igen lenyűgözött...
Ez a nem játékra való dolog kicsit régimódi...Nem él -
#1336 A laptop nem játékra való szvsz. Összerakni meg nem fox az is biztos. Vannak laptopok X800-as VGA-kkal, de én nem látom túl sok értelmüket, mivel hordozni a lószar akksi idő miatt nem lehet, és méreg drágák.