103176
1411386313.png
  • scorpeeon
    Én vmi márkásra gondoltam, azért 40k :)
  • ToCsEk
    1GB DDR2 800MHz RAM nállunk ez csak 30k
  • scorpeeon
    Mondjuk...
    Core 2 Duo E6300 - 40k vagy E6400 - 50k
    ASUS P5B - 30-35k vagy P5B Deluxe - 45k
    1GB DDR2 800MHz RAM - 40k
    Vidkariból elég sok van, pl GeForce 7900GT - 70k vagy hosszútávon egy 8800GTS - 140k, de 110k-ért is szerezni már. Persze az is túl van a kereten.
  • Gascan #4853
    halk is? neztem aliencomputersbe, hogy az E6300 OEM 40200Ft+Artic Cooling Freezer=ugyanaz az ar ami az E6300 BOX csak sokkal halkabb es jobban hut is
  • zolo
    Az Intel Core 2 Duo-nál, meg az Amd-knél is tökéletes a gyári hűtő , még tuning
    ra is jó.
  • tonnni
    Hello!!
    Szeretnék segítéget kérni!!
    Gépet szeretnék venni,valami jót és ebben szeretném a hozzá értők segítségét kérni!!160-200ezer forint között csak gépet, se egér se billentyű se monitor!Alaplapbol és procibol a legjobbat, de a többit majd tudom bővíteni(memória,vinyó)
    Lécci segítsetek!
    [email protected]
  • Gascan #4850
    ebben az esetben jobban megeri ha megveszem az OEM procit es veszek ra valami normalis halk coolert es meg olcsobban is kijovok, nem?
  • zolo
    Pont amit írtál, az OEM-hez nincs hűtő.
  • Gascan #4848
    mit jelent az, hogy egy processzor pl. Intel Core2Duo E6300 (OEM) vagy (BOX)? Az OEM-en nincsen cooler vagy mi?
  • Inquisitor
    Jah, csak Omegából elég régen nincs NVidia tudtommal, neked meg aláírás alapján Radeonod van :)
  • Inquisitor
    "ace mega codec pack zaver be?"
    Örülj ha csak bezavar és nem vágta méh haza a Windowsodat végleg.
    Vagy felteszed legközelebb önerőból azt a pár kódeket magadtól, vagy valami kevésbé kéros csomagot (Klite?) teszel fel.
  • Inquisitor
    Mondjuk azon az oldalon pont nincs semmi, mert továbbküld máshova, de pl. a Driverheaven.net oldalán van lokálban Omega cucc, meg sok más hasznos dolog is. :)
  • Gunner
    természetesen igen, azt szedd le mindenképpen. omegát guglival találtál volna, de azért itt a link :)
    a filnézéshez 3 codec kell: divx - xvid - ac3 több nekem sose volt még szükségem 3 év alatt :) ha meg dvd-t akarsz nézni -> powerdvd
  • ntommy
    szal sikerült most drivert felraknom de a fear még mindig nemjó.lehet hogy a ace mega codec pack zaver be?me pár játéknál galibát tud csinálni
  • ntommy
    nem ismerem az omega drivert.küldj linket ahol rátalálhatok 1 ijenre
  • Gunner
    "Nvidia honlapján már 93.71 van :| Nem lehet h túl régivel próbálkozol? :)"

Azé figyeld, h. mit irok :)
    Én játékra az Omega drivert ajánlom, azok nálam teljesen beváltak
  • ntommy
    nah engedett egy 93.71 es drivert egy gamestar dvd-ről.ez mien?
  • ntommy
    nem, nem vagyok kezdö csak uj a gép és nem akarok meggondolatlanul kattintgatni.az a helyzet hogy akarom telepiteni és ijen nem jön ki hogy folytasf a telepitést , else kezdi már irja hogy:"Az nvidia telepitö nem talál olyan illesztöprogramot amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.Atelepitö most kilép"!ezt irja szal el sem kezdi telepiteni.most ijenko mivan?
  • Gunner
    a vga bios gondolom 7950nek állítja magát, de mivel a driver products support listben nincs semmiféle 7950 gt csak gx2-es, ezé gondolja h inkompatibilis, de mivel 7950 gt egy húzott 7900gt ezért nincs baj
  • Gunner
    91.47es szeptember 1es, a legújabb meg nov 1es
  • Gunner
    látom elég kezdő vagy a szakmában... soxor irja ki h nem kompatibilis, folytasd a telepítést

91.47??

Nvidia honlapján már 93.71 van :| Nem lehet h túl régivel próbálkozol? :)
  • ntommy
    azt elfelejtettem irni még hogy a fear kig.-ének elinditása kacifántos.kell hozzá egy rakat patch szal valszeg az lehet a gáz, majd holnap megcsinálom most már nincs kedvem , de a driverrel mit tudok kezdeni?miet telepitsek fel,mert megprobáltam 91.47eset asszem és azt irta hogy nem kompatiblils valmivel szal nemtom.helpeljetek
  • Gunner
    helyedbe nyomnán játékokat ezerrel, de nekem az még 2 nap :D
  • Gunner
    te csirke te, há nézd meg h van-e SP2, aztán rakd fel legújabb nvidia drivert, ne mélázz má itt
  • ntommy
    nekem is megjött a gépem:D eddig minden oké.carbont ghost recon 3at probáltam eddig és lenyügözö.a fear-el akadt egy kis gondom.el akarom inditani és fekete képernyö és semmi.nem akar elindulni.nem én raktam rá a windowst de nem látok nvidia drivert ra gépen. 7950 gt-m van.leeht hogy ezé fagy ki.vki pliiz help
  • Sir Quno Jedi
    Meg ne felejtsd el, csak az x800pro VGA-t akartam kicsit nagyobbra cserélni. :D
  • Sir Quno Jedi
    kb. így számoltam én is (csak procát húztam feljebb):

6400 54e
    2x1024MB DDR2 53e
    vga 45e
    alaplap 32e

Mai nettó kiskerárak ott ahol venném, nyilván ennél olcsóbban szerezném be egy pöttyet.

Ez nem túl combos, de elmegyeget(ne) manapság még.
  • Gunner
    bocs, ram 72e :)
  • Gunner
    proci 44e
    ram 38e
    vga 45e

ien izom rendszer mellé csak egy x1950 pro? minimum egy 8800gts :o :D
  • Sir Quno Jedi
    azvan/lesz
  • Gunner
    akkor spórolj öregem :D
  • Sir Quno Jedi
    Lehet majd jan-feb akkor veszek egyben egy core2duo6300+2gb DDR2+1950pro kombót. Hamár.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, csak Pentium D-t támogat maxban. De jó az. Én a mostani 2.8HT-mmel is maximálisan elégedett vagyok. Virtual PC-hez nem ártana erősebb talán, de amúgy no prob.
  • zolo
    De valszeg Core 2-t se fogad,nameg annak azért kéne legalább a 667-es ram...
  • Sir Quno Jedi
    Node aki nem akarja húzni a memókat (én sem), annak jó nem?!
  • Gunner
    Gondolom h a rajta lévő chipset fox, meg h nem támogatja a magasabb frekvenciáju memóriát, azon kívül semmi :D

Ja, csak h tudjátok, holnap meglesz a gépem ;D Remélem sikerül valahogy fatert rávenni h kitudjam próbálni rajta a Quake 4et meg a Dark Messiah-t, meg mindent, nem ajánlom h félig meddig saját pénzen vett cuccost eldugja karácsonyig :D
  • Sir Quno Jedi
    Mi a gond vele?! Lökjed! :D
  • Gunner
    Hagyd már, 1 hónapig had örüljön xD
  • Inquisitor
    Annyira azért nem ...
  • Casper007
    Asus P5VDC-X alaplap
    Memória támogatás (MHz) : DDR2 533/400 DDR 400/333/266
    VGA foglalat tipusa : AGP 8X + PCI Express
    15360 Ft

Tehát DDR1 és DDR2 RAM is mehet bele, ráadásul PCI Express-es. Cool!