Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occsó (nak tûnik)
én próbáltam összetenni hasonló árban hasonló konfigot, de kisker árakból lehetetlen, kb másfélszer annyiba kerül. persze ha az ember csak noname cuccokat tesz a gépbe, az más... de a sok lúzer csak az árat nézi.
én próbáltam összetenni hasonló árban hasonló konfigot, de kisker árakból lehetetlen, kb másfélszer annyiba kerül. persze ha az ember csak noname cuccokat tesz a gépbe, az más... de a sok lúzer csak az árat nézi.
Bár azért azt megemlítem, hogy én is le vagyok maradva 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mostmár az ATI a jobb, egyetlen GeForce tud versenyezni az ATI-val, FX 5900. Vagy talán még az 5600.
Egyébként a GeForce nagyon játékra van.
Egyébként a GeForce nagyon játékra van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
alaplap: ASUS P4C800
proci: 2.6/2.8/3.0 pénzmagtól függõen
ram: 2x256 vagy 2x512M megint csak pénztõl függõen, de valami jobb minõségg mindenképpen (Kingston, Corsair, Hynix, Twinmos, Infineon, stb).
proci: 2.6/2.8/3.0 pénzmagtól függõen
ram: 2x256 vagy 2x512M megint csak pénztõl függõen, de valami jobb minõségg mindenképpen (Kingston, Corsair, Hynix, Twinmos, Infineon, stb).
Mennyi pénz van rá? 9800Pro elég jó kiindulási alap, vagyis azzal egy darabig még nem lesz gond, de a többi is fõleg pénz kérdése.
...szerintem számítót!
bár én is le vagyok maradva, de amikor még érdekelt a dolog a GeForce volt a jobb kártya, most miért jobb az ATI?
bár én is le vagyok maradva, de amikor még érdekelt a dolog a GeForce volt a jobb kártya, most miért jobb az ATI?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth