Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9600 gyengus karesz, 8500 (!) gyorsabb nála, persze pár játék lemegy rajta"
Te olvasgasd csak a teszteket, en inkabb bekapcsolom a notebookom, es eloben lathatom mit tud egy 9600 mobility. Vagy az asztali gepet rugom be, es akkor maris osszehasonlithatom egy 9800proval. Lehet hogy tobbet er mint az "XY azt mondta..."?
"Kurva mód fölösleges X összeget költeni egy kártyára amin aztán nem tudsz rendesen játszani, ez tény, vita nincs!"
A #338 meg a valosag, persze lehet azzal is vitatkozni, csak minek?
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
=======================================
Inno3D GF FX 5700 128MB DVI+ TV AKCIÓS ÁR
40 000(tudom, hogy nem beszéltünk eddig geforcérõl,de akciós,hátha jó,nem?)
Sapphire Radeon 9800SE 128MB TD Lite
ATI Radeon 9800SE, 128MB/128bit, TV, DVI 48 440
XpertVision Radeon 9800SE 128MB SVHS only
ATI Radeon 9800SE, 128MB, AGP 40 560
ATLANTIS RADEON 9800SE 128MB TV/DVI (LITE) 36,740 Akciós
ATLANTIS RADEON 9800SE 128MB ALL IN WONDER (FULL) 66,680 R
ATLANTIS RADEON 9800PRO 128MB TV/DVI (LITE) 128Bit 55,060 R
RADEON 9800PRO 128MB TV/DVI 60,180 R
Ezek bruttó árak! Melyik éri meg legjobban?
Vdeókártyák erõsorrendje táblázatot ajánlanám figyelmedbe, nézd meg hol van a 9700 ill 9700PRO és keressgélj leljebb és meglátod a 9600XT -t...ráadásul a 256Mb -o verzió rendszerint csak 500Mhz es RAMokkal van felvértezve...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
A másik viszont a VGA, amivel télleg jobb ha vársz pár hónapot, mire kishazánkban is kaphatóak lesznek az új Radeon X sorozat tagjai, és akkor az7 árak leljebb esnek majd!
Amúgy apróneten most is szép kártyákat kapni, 9500@9700PRO + Zalman passzív hûtés 35-40 ezer körül ezek is jó vételek!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Hát 9800-ból egyet se láttam még 60K alatt, lehet hogy tényleg várnom kéne, ha 9600ak mind olyan gyengék..
De még mindíg nem fogod azt hiszem. Olvass teszteket!
9600 gyengus karesz, 8500 (!) gyorsabb nála, persze pár játék lemegy rajta, de játékra 9600ból mindenképp a minimum a PRO az ajánlott. Kurva mód fölösleges X összeget költeni egy kártyára amin aztán nem tudsz rendesen játszani, ez tény, vita nincs! Akkor geforce3-at vehetne, azon is ugyanezek a game-ek mennek bazz....
Akkor már inkább pár 1000 Ft tal több, és sokkal nagyobb élvezet! Mekkora gáz már amikor költessz egy csomó pénzt a gépre de meég mindíg nem az igazi...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gondolni kell a jövõre a is, 9800asok ára már most is elég faszányos, de õszre még jobb lesz!
Ha most veszel egy 9600ast elvagyvele egy darabig, aztán úgyis vehetsz újat mert a Doom3 se megy, meg a HL2 se megy...stb...
Viszont 9700/9800 szériával még bõven el lehet lenni, és nem kerül olyan sokba, mert kifutó széria.
Szóval a nevébõl is látszik, hiába +300Mhz, ha csak feleannyi cache -je van, kb ugyanolyan gyorsak, csak épp a Throton magos a magasabb órajel miatt jobban melegszik...
Szóval nem minden a MHz...
Hûtést ugye nem kell külön venni hozzá? Mert lehet hallani ilyeneket,hogy jobban melegednek, mint az intelek, meg hasonlók, és nálam letöltés miatt sokat be van kapcsolva a gép.. (mittomén 2-3nap, max 1-2órás pihenõvel,aztán nem akarok még1 procit venni a közeljövõben! 😊 )
Nézegettem az árlistát,és nem tudom, hogy pontosan mit is jelent a BOX-os verzió! Gondolom valami olyasmit, hogy van külön doboza, vagy valami ilyesmi, csak ha nem olyan nagyon lényeges, akkor inkább nem fizetnék érte +3-4-5ezret...
Ja és egyébként bocs, hogy ilyen sok a kérdésem, de nem akarok valami selejtes cuccot venni sok-sok K-ért,inkább a szakértõk véleményére hallgatok! 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ez a hivatalon és teljes neve a procinak.
A valódi órajele 1.8GHz, de télleg megéri!
Nem részletezem melyik intel procikat páholja el és milyen tesztekben, olvasgass teszteket és majd meglátod miért olyan népszerû ez a termék.
A VGA-ról csak annyit, hogy szintén olvass teszteket és meglátod hogy 9800 / 9700 alá nem érdemes adni ha játszani is akarsz. A 9600 elég gyengus darab a játékok nagy része nem élvezhetõ rajta, a 9600XT meg egyenesen átbaszás ennyi pénzért, hisz ennyiért már 9800Pro jár.
Kis segítség: rengeteg tesztet találsz a www.tesztelo.hu oldalon.
Jó kártyákat lehet kifogni tök olcsón az apróneten: www.apronet.hu
Sok sikert!
És ez a 2500+as kb hány Mhz-s? 2,5Ghz? Mer akkor tényleg megéri! A VGA-val még gondban vagyok!
40.000 nagyon sok! A 9600XTbõl ilyet láttam pontosan:
Sapphire Radeon 9600XT Ultimate 128MB TD Full
49250 Ft + 25% Áfa (61563 Ft)
Ennek mégdurvább az ára! 😊
Találtam egy ilyet:
Sapphire Radeon 9600 Atl. 256MB TD L-Ret AGP
24990 Ft + 25% Áfa (31238 Ft)
=======================================Bolti leírás
ATI Radeon 9600 chipset, 128 bit 128Mb DDR ram, 325/200 MHz AGP 8x, 4x; 4 csatornás renderelés SMARTSHADER 2.1: Programozható Pixel (2.0) és Vertex (2.0) Shaderek - DirectX 9 támogatás SMOOTHVISION 2.1: teljes képernyõs, továbbfejlesztett élkisimító technológia 128 bites lebegõpontos színszámítás a precíz megjelenítésért FULLSTREAM technológia: segíti az internetes videólejátszásokat, tisztább és élesebb képet alkot VIDEOSHADER: a videólejátszás minõségének növelése Pixel Shader -ekkel
Ez akkor most 128 vagy 256Megás? Mer ha az utóbbi akkor jónak tûnik! Csak számomra nem derül ki egyértelmûen..
Ezt egyébként a cindy nevû boltban láttam... Ennek a Kékhalnak meg tudod adni a címét? Megnézném, hogy olcsóbb-e, mint amit kinéztem!
Abit NF7: 15.000
RAM 512Mb (márkás): 21.000
amd chipset szal csak amd proci lehet 😄
nekem soha semmi gondom nem volt 1 sis es lappal sem amd fronton.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Amúgy sztem:
NF7-S (vagy SL), semmiképp sem sima NF7! (17.500-)
Barton 2500+ (17.000.-)
2x 512/400 Hynix DDR (2x16.800-)
Ez kb 86.000- bruttó, vagy egy kicsit kevesebb...
Ár/teljesítményben sztem ez a legjobb választás.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"