Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
Köszönöm a felvilágosítást! <#worship>#worship>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
talán nem lesz holnap suli?
az a lényeg hogy télleg úgy rakd hogy a távolabbiba(ami egyedül áll)dimm, abba rakd az egyiket
UI.: Erre gondolsz? "NOTE: We suggest you to install DDR SDRAM modules from DIMM3 to DIMM1 sockets in order." Mert ez nem az. De én más utalást nem találtam a memóriaelhelyezésre...
Számomra logikusnak tûnt hogy az egymásmellé helyezés és a színkód azért van hogy az embernek egyértelmû legyen, hogy hova kell rakni a memókat hogy dualban menjenek.....
MInd1 is, kár ezen filózni mostmár köszi az infót. Át is pakolom a memókat 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
milyen lapod van?
És ha úgy csinálnám hogy 2x512-t veszek, az menne dualba, a 3. slotba meg menne a 256-os? 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Én azért inkább azt javaslom/javasoltam Zsolónak, hogy ha lehet szerezzen be két egyforma modult. 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Latod van benne ilyen, hogy : VGA GBT P-EX16 NV 6600GT 128DDR 128BIT
Tehat PCI-Express
Amugy www.computerbrothers.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ami a másik három konfigot illeti: én inkább az eredetit javaslom, és azt, hogy hanyagold az AGP-s és a Socket A, S754-es alaplapokat...
"...the same type and density memory modules are necessary while using dual-chanell DDR, or instability may happen."
De már ha csak logikával nézzük is, értelemszerûen nem tud folyamatosan párhuzamosan használni két eltérõ méretû modult dual-chanell-ben, lévén az egyiknél ugye "kifogy" alóla a memória.
nForce2-nél én is láttam olyat, hogy kiirta a dual-chanellt két eltérõ modulnál, de erõsen kétlem, hogy nF3 vagy nF4 deszkában láttál már különbözõ modulokat dualban futni...
'szal én azért inkább azt javaslom Zsolonak, hogy csak azonos méretû modulokkal próbáld meg a duel-t...
Sulinet
VGA GBT P-EX16 NV 6600GT 128DDR 128BIT GV-NX66T128D - 49 579 Ft
Es meg valami:
Zs:
"Szevasztok!
Szerintetek érdemes Sulinetben a következõ konfigot beszerezni?"
J:
"Sulinetben nincs ertelme vasarolni."
Zs:
"jakuza mégegyszer köszi a tájékoztatást de eléggé tisztában vagyok a helyzettel..."
Nem ertem akkor miert is kerdezel ilyeneket. <#nyes>#nyes><#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Majd ha bemesz egy boltba es az arlistan szereplo termekre raboksz, hogy ez meg amaz kell es sulineten belul akarod venni es nincs kulon arlista, hanem az osszes sztech ceges termekre adjak a kedvezmenyt es nem arra jatszanak, amit rafizetsz azt visszakapod, nem pedig a plusz koltseg arat kapod vissza akkor jo lesz.
Addig ez csak egy amitas, amit jo sokan meg is esznek.
de azért köszi mégegyszer
Szvsz 512+256-os felosztásban nem fog dual mode-ban menni a ram, csak két azonos méretû modul esetén.
Egy 300W-os tápm van. Az elég? Vagy ki kell hogy csréljem?
Hát elvileg elég, ám nem ártana tényleg legalább egy 360W-os (de inkább 400W körüli) márkásabb tápot beszerezni.