Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy, ha lap es proci csere akkor RAM csere is kell, mert neked DDR-I RAMjaid vannak, es a lapok tobbsege pedig DDR-II.
Bar Asrocknak van olyan ami meg kezeli a regi RAMokat is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyik az Asrock P4Twins-HDTV
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Cpu típus: Intel Pentium 4A, 2433 MHz (4,5*541)
CPu Alias: Northwood, A80532
CPUID CPU név: Intel Pentium 4 CPU 2,4 GHZ.
Van itt még revíziószám meg minden, de azok szntem nem érdekesek.
Nos. Leszedtem egy progit, ami minden infot kiír a gép halkatrészeirõl, de nem láttam S478at.
De mar haladas ez is. 😛PPPP
b@zmeg ha SLI-set akarsz olyat vegyél, ha nem, akkor felesleges, hülyeségeket meg ne kérdezzél
istenem... :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem ijen van, es tokeletes.
Abit KN8 SLI (S939-nForce4 SLI-Dual DDR 400-Dual PCI-E 16x-4 SATA II) 23 ezer
Asus A8N5X (S939-nForce4-Dual DDR 400-PCI Express-4 SATA) 18 ezer
GigaByte GA-8I915P Duo (S775-i915P-Dual DDR 400/DDR2 533-PCI Express-SATA 22 ezer
GigaByte GA-K8NF-9 (S939-nForce4-Dual DDR 400-PCI Express-4 SATA 19 ezer
MSI K8N Neo4-FI (S939-nForce4 Ultra-Dual DDR 400-PCI Express-4 SATA II 23 ezer
PCI-express gondolom PCI-Et jelent. Amúgy ezeket a aliencomputers.hu-eról néztem.
A lényeg az lenne, hogy minnél olcsóbb legyen, de azér használható. Szal ha a 17-18 ezer forintos alaplapok is jók ezek közül, v. ami a honlapon fent van az nagyszerû lenne. De ha nagyon nem érdemes ien olcsót venni, hát rászánom magam egy drágábbra.
egy dologt tudok biztosan: Antec P150 jó
nekem legalábbis bevált
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Delux MG416 400W ATX?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
itt 23-25k körül mozognak"
Errefelé meg 18700 körül ...
a pc már csak ilyen
én sem azt mondtam, hogy most usgyi a boltba megvenni...
Amúgy meg sztem egy ilyen processzor pénzkidobás, szal aki megteheti hogy olyan gépet vegyen aminek az értéke pár hónapon belül csökken pár 10ezret, akkor mértne venne bele annyi ramot amennyi való hozzá?
a 7600GS helyett meg legyen inkább 7600GT
+20k
és ez még minidg csak 150
"hangfalat és a nyomtatót is feljtsd el
vagy ezek létszükséglet?" átlagos felhasználónak elég szerintem és ez csak azért hogy legyen !
Írnálneke egy Amd-s konfigot ! Netto 190.000 ft ig !
Tnx !
Thnx<#eljen>#eljen>
itt 23-25k körül mozognak