Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pont beférne a keretbe
http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2
Támogatott procik ...
nekem most mindenki arról regél, ûhogy az Asus P5LD2-bõl (szinzén i945, hasonló árban) van rev 2.01-es, ami már Conroe képes. Eygetlen gond, hogy állítólag Asus nem túl tuningbarát, meg a legtöbb i945 lap kifullad 300-350MHz között. Most nyomozok ezügyben. Meg az a gáz, hogy egy csomó helyen árulják az 1.xx-es verziót, ami meg baromira nem Conroe Ready.
sztem dukálna a procihoz...
DE inkább költs rá egy kicsivel többet, és 3 éves garival vegyél alkatrészeket
és - szvsz - a support mindig fontosabb mint az ár
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
valaki el tudja árulni pontosan mit/mennyit is jelenthet a forgalmi jutalék ? oO
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy bármi, ami most kapható és Scoket-T (s775), kivéve az Extreme procikat.
mert ez nagyon gyanus... link
Ventivel egyutt kapod a BOX (dobozos verziot)
A Tray (talca) meg egy muanyag tartoban, ventillator nelkul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[<#lama>#lama>]
hogy az árlistákban mit tartalmaznak magukban a processzoroknál TRAY, BOX jelzõk (meg ami még van ?!) pontosan ?
elõre is thx
Asus P4PE2-X ház,478as socket 4xAGP,2 DIMM;Intel P4 3ghz/800fsb/Prescott;2x512/400mhz DDR;Geforce4 Ti4400/128mb;LG:16/48x dvdrom;LG:8/4/40 dvdr-rw rom...+ talán egy 40gigás Maxtor7200
Esetleg mástól egyéb ötlet alaplap ügyben? Megköszönném.
Videokártya fronton mik lesznek a változások? Tudtommal egyik gyártó se hoz ki újat. Vagy õsszel jönnének a DX10-esek? Jó gyorsan, még ki se futott az elõzõ gen.
Az ASUS van olyan jó mint az ABIT?😊 Lehet hülyeség,de az ASUS nekem olyannak tünik mint a cipõben a nike,az a legmenõbb😊 Vagy tévedek?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Basszus mától hivatalos az AMD proci áresése, ami itt TALÁN õszre érezhetõ is lesz.
Most így komoly áresés elött egy AMD 3500+ olyan 25.000, de a dobozos AM2 3000+ meg 20e alatt van jóval már. Ha így folytatjuk beesik a Sempron 10.000 alá?
De például ahogy belinkeltem Japánban már most 17.500 körül van egy egymagos 3Ghz Pentium 4, szóval kapsz õsszel szerintem 25-ért már 3800+ vagy nagyobb AM2 procit egymagosból. Vagy ráteszel kicsit és 35.000 körül veszel valami kisebb X2-es procit 😉
Másrészt jön ki egy kalap VGA nyár végén, õsz elején, lehet addigra sokkal olcsóbb lesz a 7600GT vagy más lesz már helyette.
Szeretném õsszel fejleszteni a gépet, de most teljes tudászavarban vagyok, melyiket érdemes vennem majd. Középszerû árakat szeretnék, tehát nem is olcsót nem is drágát.AMD-t szeretnék,hiába lesz jó az Intel ha drága lesz, szerintem az AMD úgy is alámegy az áraknak.Egymagos vagy kétmagos legyen? Az biztos hogy AM2-eset vennék. Alaplap a nagy kérdés nálam, eddig mindig ABIT-om volt, de mióta tulajváltás volt,stb. azóta nem szimpatikus. Hasonló kategóriájút keresek, mit ajánlotok? Videokari meg valszeg 7600GT lenne.
Mostani gépem: ABIT AN7, 2500@3200 Barton, 6600GT.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A tesztekben valóban gyorsabb, ez igaz, de inkább legyen 50 helyett 47 fpsem, minthogy minden 3. ajtó után megakadjon.