Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/photos/zolika90/
az elõzõ üzi még1x
köszi mindenkinek...
amugy AMD re gondoltam. onnan melyiket ajánljátok jobban?
AMD Athlon 64 3800+ vagy AMD Athlon 64 3800+ (AM2)
melyik a jobb?
amugy AMD re gondoltam. onnan melyiket ajánljátok jobban?
AMD Athlon 64 3800+ vagy AMD Athlon 64 3800+
melyik a jobb?
És 631-es P4-et hol és mennyiért lehet kapni, mert sehol nem láttam.
Ha meg AM2-t vennék, akkor 7600GT helyett "csak" GST-t vennék, a különbözetbõl meg kijön valami "olcsóbb" DDR2-800-as ram 😉
Ráadásul miért kell erõltetni az s939-et, AM2-es procik általábban olcsóbbak.
ASUS A8N5X NFORCE4 939 PCIE 16200 Ft 19440 Ft
AMD ATHLON64 3800+ VENICE 939 OEM 25200 Ft 30240 Ft
ARCTIC COOLER SILENCER 64 ULTRA 2200 Ft 2640 Ft
GEFORCE 7600 GT 256MB PCIE TV INNO 37900 Ft 45480 Ft
A régi cuccost eladja és vesz még ramot vagy vesz 10 ezerért olcsóbban egy 7600Gst-t és akkor rögtön megveszi a ramot és a gép bõven jó és benne van a 100ezerben.
http://flickr.com/photos/zolika90/
esetleg ugyanez valami inteles 2 magos procival
ennyi 😊
Nézegesd az árlistákat, teszteket, fórumokat.
Szeretnék venni egy új gépet! Segítséget szeretnék kérni tõletek hogy mit ajánlotok! 100 000 Ft ig. ez a határ. Csak Ati kártyát szeretnék venni. Elõre is köszi midenkinek.!
Mostani konfig:
proci: Celeron 2,6 ghz
alaplap: Asus p4p800SE
videokártya: ati radeon 9600 pro
hdd: 80 gb pata, 120 gb sata
memória: 333mhz Kingston 512 mb RAM
Viszont olyat láttam, hogy 631, ami annyiban tér el a 630-tól, hogy 65nm-es.
Ebbõl gondolom, hogy másmilyen mag van benne, mint a 630-ban.
Tehát milyen mag van ebben a 631-ben?
Vagy ha ez is Prescott, akkor ezek szerint van 65-ös prescott is?
Mert végülis csak egy 10-essel drágább a 930 a 630-nál, úgyhogy ha támogatja az alaplap, akkor meggondolom.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
kompromisszum egy 7900gt-nél is szükséges egy oblivion alatt mondjuk.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
most veszek gépet a következõt gondoltam.
AMD Athlon 64 3800+ proci
Gigabyte alaplap PCI
ASUS 7600GT 256 MB PCI
2 GB ram
ezen hogy futnak majd a játékok?A mostani játékok jól elfutnak ezen?
annál tényleg jobb(jobban fût<#zavart2>#zavart2>).kapásból vehetsz rá valami fullos proci hûtõt is x forintért..
az alaplappal nincs semmi gond, szépen fog muzsikálni.
És az alaplapról mit gondolsz, és hogy 15000be kerül egy boltba, amikor máshol meg 30000 körül van.
A proci meg nem szar, mert jobb mint a mostani 2.8-as Celeronom.
A lényeg amiért leírtam ezt, hogy mit gondoltok errõl az alaplap árról, hogy 15000, máshol meg 30 körül van.
A másik meg, hogy a tápom bírni fogja -e.
Erre válaszoljatok plz.
Tudom, hogy a táp kérdésben fontos a videokártya típusa is, de azt még nem tudom milyen lesz, de olyan 70-80 ezer körül tervezek valamilyet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A gépem jelenleg:
Intel D865GBF Alaplap
Intel Celeron D 335 2.8GHz
4×256Mb DDR400
GeForce 6600GT AGP
Samsung 80GB-os PATA Winchester
Samsung 80GB-os SATA II Winchester
Maxtor 250GB-os SATA II Winchester
Samsung CD-RW/DVD meghajtó
LG GSA-4165B DVD Író
Floppy Meghajtó
Chieftec GPS-450AA-101A 450W-os táp
2 darab Led-es, 1 darab led nélküli 8cm-es ventillátor
A következõkre gondoltam:
Egy LGA775-ös, PCI Expresses alaplap
Egy Intel Pentium 4 630 proci(3GHz, LGA775, 2MBL2 Cache, Prescott mag, EM64T)
Valamilyen jó PCI Expresses videokártya
Jelenleg nincs annyi pénzem, hogy ezt mind megvegyem, ezért a fejlesztést pár hónappal késõbbre tervezem, azonban úgy döntöttem, hogy az alaplapot most azonnal megveszem, mert találtam egy jó alaplapot, nagyon olcsón.
Az alaplap egy Asus P5GDC Deluxe. Ez azért jó nekem, mert bele mennek a mostani ramjaim, így nem kell új ramot vennem, azonban DDR 2-es ramokat is lehet bele tenni.
Nézegettem az árakat, 26-35 ezer között láttam.
Megnéztem a bolt oldalát, ahol a legolcsóbban, 26 ezerért volt írva, és mit látok: 15000(bruttó)!
Elõször azt hittem elírás, de a letölthetõ árlistában is ez volt, úgyhogy megrendeltem.
Az egyetlen egy gyanús dolog az, hogy a P5GDC Pro az 27000, pedig az kevesebbet tud annyival, hogy csak 1db IDE csatlakozó van rajta.
Az elsõ kérdésem az, hogy mit gondoltok errõl?
Remélem tényleg 15000, de a rendelést visszaigazoló emailben is ez volt.
Amit nem láttam sehol, az a szállítási költség, de az annyira most nem is érdekel.
A másik kérdésem, hogy a táp bírni fogja -e az új cuccokat? Emiatt a kérdés miatt írtam le ilyen részeletesen a gépemet.
"ami engem nem erdekel de ha mar beskatujaznak amcsikent akkor hagy ugassak mar.. vagy nincs igazam?"
erre írtam amit írtam....
valami új macdonalds szendvics, csak hogy készüljek hogy jön vagy nem jön?😊)))
ja és ez a baj, hogy leugattad.Amcsiban mindenki leugat mindenkit.Lásd politikusok....
ezenkivul mikor vettem a pic-e karimat NEM LETEZETT agp-s x850xt! ezenkivul olyan 478 as alaplap sem amibe pci-e ment bele.. europaban aszem talaltam ilyen asust.. de amcsiban nem.. ez viszont LOL😄
te max azért cseréltél mert a proci gyártód arra kényszerített.
olcsó pénzért vehettél volna abba az alapba egy ide karit,és megúsztad volna a szívást,vagy nem a szívást hanem a pénzkidobást.mondjuk amcsiban más a szokás, lehet.a pénz nagy úr..
a tényleges váltás nem így jön elõ.....
szal ha vidkarit kell csak is vannak dolgok amik gatoljak a szimpla updatet.. amugy a gep az ocsemnek lesz.. neki egy 2.4 es 478 as alaplapja van ( valami szar intel.. meg valami 129 megas hutes nelkul vidkari (igaz en tettem ra egy chipset hutest) meg fel giga ramja
es bf2-vel nyomna egesz nap.. nomeg most jon az uj bf.. nahde mindegy
az ove meg mar egy fostalicska....
ha nem is dx10 be de elfog futni minden jatek nala jovore.. vagy ha nem tetszik neki a 40 fps majd vehet melle egy masik kartyat..
mar lattam komplett gepet,tv szamitogep asztalt kuka mellett.es persze semmi bajuk,magyar szemmel...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate