Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ffh linkelt több sebbõl vérzik. Alsó kategóriás alaplap, kevés a memória, és a videó messze gyengébb, mint a 4850. Q6700-et meg a következõ gépvásárlásig nem fogod kihasználni, hacsak nem grafikus, zeneszerzõ vagy, esetleg szervert szeretnél.
[merlinw.org]
ez sokkal ütõsebb és csak 105k:
http://i194.photobucket.com/albums/z9/benike11/Config.jpg
EVGA 790i Ultra SLI - QX9850@5GHz + WaterC00l - 4x2GB DDR2 1200 - 3x GTX280 OC 1GB - XFi F4t4l1ty - 4x Samsung 1TB R@id - Thermaltake 1200W - Thermaltake Sword - G15/G9/G25/ZCinema2.1 - Dell 30\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
1. Catalyst Control Center -> Ati Overdrive menüpontban kattints a lakatra, majd engedélyezd. Máshoz ne nyúlj
2. Catalyst Control Center -> Profile -> Profile manager
3. Létrehozol egy profilt. A neve legyen mondjuk "fan35". Lejjebb a "This profile includes" részlegben bejelölöd az "all Catalyst Control Center settings" opciót, majd fent nyomsz egy "Save" gombot. Még ne aktiváld.
4. Az alábbi könyvtárba kerül a profil fájl, amit szerkesztünk(fan35.xml):
XP: Documents and Settings\Felhasználó\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles
Vista: Users\Felhasználó\AppData\Local\ATI\ACE\Profiles
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
....<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" /> **** "Automatic"-ot írd át "Manual"-ra
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
....<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
....<Property name="Want" value="22" /> **** "22"-õt írd át "35"-re
</Feature>
5. Mentsd el. Zárd be a Catalyst-ot, majd jobb klikk a Catalyst ikonján (tray-ben - óra mellett) ikonon "Activate profile" menüben kiválasztod a fan35-öt. Ekkor hallanod kell ahogy a venti kicsi beletapos a gázba.
+1. Csinálj egy fan50-es profilt is ugyanígy. Ezt használd ha játszol, a fan35-öt meg ha bármi mást.
+2. Ha az \ATI\ACE\Profiles.xml -t is átírod (35-ösre) akkor nem elvileg kell minden restart után aktiválnod a profilt.
+3. Töltsd le az ingyenes GPU-Z nevü kicsi alkalmazást, az mutatja, mind a hõmérsékletet, mind a ventilátor aktuális teljesítményét.
[merlinw.org]
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nothing is True, Everything is Permitted
a gari más és a kiegészítõk meg a doboz meg az ár
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A gainward 4k val olcsóbb
Ha a shaooire-tõl veszek az jó??Van valakinek Shappire hd4870??
E6550 Box 25eFt
téged át b@sztak
Már bánom h az E6550est vettem, mert a 8500as most csak 36ba kerül.
A 6550est meg 32é vettem <#whatever>#whatever>
Na mind1, akkor lecserélem olyanra.
fotográfik kolomp edisön :D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
oaziscomputer.hu
ph-n Brekk és Bandit is ajálnható
Proci:AMD Athlon64 X2 4400+
Memória:2GB
VGA:ASUS 7600GS 256MB
mit csereljek:
procit:AMD Athlon64 X2 6000+ 3,0Ghz
AMD Phenom 8450 2,1Ghz
vagy VGA-t:SAPHIRE RADEON HD3870 512MB DDR3
???pls segitsetek nem tudok donteni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saor Alba
Pont, hogy nem olcsóbbak. Karácsonykor minden drágul. Nyáron szokott általában olcsóbb lenni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
--
ezen minek frissítesz? O.o ok, 1 giga ramot bele és VGAból egy jobb, de amúgy még bírja sztem... inkább azt a pénzt amit rászánnál rakd el jövõre vagy késõbbre és ha kinnlesznek az új cuccok akkor majd tudsz venni egy nagyon durvát 😊
@
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
---
én gépem más lett mint gondoltam mert ugye hepibörszdéj ajándék volt meg merí kriszmösz......
P35-DS3 helyett P35C-DS3R 27ért bazz... nekem fillérembe nem került de akkoris rosszul lettem mikor véletlen a kezembe jutott a számla O.o arról nem is beszélve hogy szériahibás és elvileg 1066-os ramok megölik a BIOSt végleg. Szal remélem hogy most pangás lesz egy ideig és nem kell nagy gépcsere max TÖBB (nem jobb ram) illetve VGA... többit hagynám :S
E4300 helyett E4500 28k körül O.o ez is rofl xD arról nem is beszélve hogy a tuningpotenciált az enyémbõl ki is spórálták :\ zabálja a feszt nagyon -.- (itt meg is kérdezem, 1.5-ig lehet adni neki? ACFreezer7PRO van rajta valami noname fehér pasztával :\ ház szintén ilyen unknown 😄 oldala le van szedve. csak azért írtam le hogy nagyon melegedne-e? meddig szabad hagyni felmenni?)
GeiL Ultra helyett PQI value O.o háát nem hallottam még róla... Remélem Kingmaxnál jobb mert elvileg az votl az alternatíva.
Gainward 8800GT 512MB Golden Sample, Na ezzel meg vagyok elégedve 😄 És kaptam hozzá Tomb Raider Anniversaryt amit még nem játszottam ki de ki szeretnék majd XD viszont 64k volt akkor...
Szal értékvesztés van rendesen... Majd Nehalemes gépet magam rakom össze 😊 Remélhetõleg 2 évnél korábban nem lesz elérhetõ áron :S addig meg megpróbálom kihúzni ezzel...
@
Inno3D 8600GT <#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
Asus P5K tavaly nyár elején vettem 25ezer Ft-ért
Intel E2160 BOX ugyanakkor vettem 17ezer Ft-ért
Corsair XMS2 2*2GB CL4 egy hónapos 20ezer Ft-ért
Inno3D 8600GT tavaly nyár közepén vettem 25ezer Ft-ért
Chieftec 410W kb 2-3 éve vettem 12ezer Ft-ért
Háznak az árára most nem emlékszem, de kb 15 lehetett, ez az ár nem szokott változni, kb most is ennyi lehet.
Most ezek kb ennyibe kerülnének:
Alaplap 13-15ezer
Processzor 10ezer
Memória 20ezer
VGA kártya 12-14ezer
Tápegység 10ezer
Ház ugyanannyi
Összeszámolva max 30-35ezret amortizálódott a teljes gépem ára új alkatrészeket feltételezve. Tehát ÖSSZ annyit, mint MaSzKa-nak csak a vga kártyája. Hozzáteszem, hogy MaSzKát el se tudnám képzelni, hogy játszik, csak a fórum, esetleg a 18 karikás oldalak 😄 Ez nem cikizés, én is meglátogatom néha, szépet nézni nem szégyen 😄
csak 1 baja volt hogy lassú volt
én csak azért bántam meg a HD3870-est mert 62eFt- volt és fél év alatt 30eft alá ment az ára