Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
<#wilting> Mivel ebben az esetben értelmetlen a ram-tuning, értelmetlen vétel a CSX.

Saor Alba

dragon11
16ért 4GB CSX is van.

MerlinW
Miért lennének szemetek? Elfogyott. Ilyen egyszerû...😊 1-2 héten belül lesz megint, folyamatosan rendelnek a népszerû termékekbõl.

[merlinw.org]

Solten
Hello.

GIGABYTE GA-MA78G-DS3H: 16.344Ft
AMD Phenom 8450 X3 AM2+ BOX: 19.440 Ft
KINGSTON 4096Mb DDR2 800Mhz KIT: 16.164 Ft
SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2: 18.959 Ft

Saor Alba

Csacsi
Sziasztok. Olyan 70.000 Ft értékben keresnék munkaállomásra használatos gépet. Tehát inkább processzor, és memória, és nagy winchester kéne, illetve valami minimális videókártya. Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Prince of Máté
Istenem... Hogy lehetnek ekkora szemetek az Iponban?😄 Épp most akartam megvenni azt a két slotos sapphiret, erre levették az oldalról 😞
Akkor helyette ezt vegyem?

MaSzKa
nekem nem jön be az 1slotos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nem olyan szar az. Én is olyat vettem most. Van egy kis hangja, de cserébe hût rendesen, alapon 40 fok a GPU. És nem égeti a kezed, ha hozzáérsz. Egyébként az Iponban állítólag a SE verzió pont a Heatpipe-osat takarja.
Mondjuk én direkt egyslotost akartam, így nem vertek át, 23k-ért azt kaptam amit rendeltem. 😊

MaSzKa
nem az szarabb 1 slotos csak

de van 2slotos HAetpipe-os ami viszont jobb

Prince of Máté
és A sapphire edition a jobb vagy a dual slotos sapphire? :/

MaSzKa
az meg jobban is járt

de sztem nem az kapot ilyet hanem az aki 2slotost rendelt

Solten
Ja. Csak sg-sek visszajelzései alapján aki Sapphire editiont rendelt, a #28003-ban szereplõt kapott.

Saor Alba

MaSzKa
és az az iponnál bevette szokás

fõleg ha piros sapphirét fizetsz és kéket kapsz

Solten
(* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.)

Saor Alba

Solten
Nyilván 😊 Láttál már notit USB nélkül? 😄 igen, 1996-ban...

link

4 x USB 2.0 ports

Saor Alba

Prince of Máté
A képen máshogy néz ki :\ vagy lehet csak elírták?

MaSzKa
USB PORT: 0 db
ez elírás igaz?

MaSzKa
a 29eFt-os Ultimate-t kihagytad

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Solten
link3

Saor Alba

MaSzKa
ez jó laptop és jó ár is és a vga is super

én nem vagyok oda az asus-ért de lehet jó vétel

irok ide is. mindenkitõl elõre is bocsi, de kevés a szabadidõm a gép elõtt, és ezért rakom több fórumba is bele, hátha úgy jobban akad vki aki érdemben válaszolni tud. amúgy se nagyon szoktam írkálni

nagyon gyors és fontos segítségre lenne szükségem. a laptopom leesett a földre, és megfolyt a monitorja. ahhoz keresnék alkatrészt olcsón, vagy hasonló teljesítményû helyettesítõ gépet. akkor viszont a roncsot is el kellene sütni vmennyiért

fujitsu siemens amilo L7300-x

kétéves, használtan vajon mennyit érne, ha jó lenne a monitora is?

elõre is köszönöm a válaszokat, remélem nem gond hogy ide (is) írtam

Prince of Máté
De az ott nem kapható ha jól tudom.

Solten
Ez a sapphire edition:

Saor Alba

Prince of Máté
Választék az van, de csak pár ezer ft különbség van a legjobb és leggyengébb hûtésû között, szal biztos vétel a két slotos, csak legyen raktáron :S

Solten
Prince of Máté
THX<#eljen> A 4850 majd a következõ konfigomhoz lesz véve, akkor már értelme is lesz. A baj ott kezdõdik, hogy tudomásom szerint a Sapphire 3870 dual slot hiánycikk <#szomoru1> Mindegy majd lesz valami.

Solten
3870

Saor Alba

Solten
3470 fejlettebb a 2400-nél, ergo kevesebbet fogyaszt.

Saor Alba

Prince of Máté
Szal a lényeg:
3870 4850
kevesebb pénz több pénz
kevesebb fps? több fps?
Az én procimhoz mérve.

Prince of Máté
Jelenleg nincs fölös 20ezrem hogy vegyek egy P45öt, szerintem ebbõl már gépcsere lesz... A ramok is elavultak csak 667 mhz-en mennek, sõt a procim se egy mai darab :S Nem is beszélve a gépházról.

armageddon666
ez ha jóllátom hasonlít Maszka által ajánlott MSI-re. kicsit erõsebb a proci meg gondolom a HD3470 jobb a 2400-nál, de ez feltételezem nagyobb fogyasztással is jár. És fontos szempont lenne az is hogy minnél tovább bírja egy töltéssel.

@

Solten
Lapra nincs kereted?

Saor Alba

armageddon666
van ilyen chipsettel szerelt laptop is? milyen áron? (lehet hogy most hülyeséget kérdeztem xD)
---

hát hogy megfelel-e HD2400 teljesítménye? mivel nem játszásra lesz ezért sztem meg kell hogy feleljen... netezni, meg filmet nézni kell. vigyen HD filmet is, meg bonyolultabb flash animációkat is. játék maximum ilyen Trackmania vagy Audiosurf vagy Geometry Wars, szal ilyen egyszerûbbek...

@

Solten
Hát, nagyjából annyi konyhanyelven szólva, hogy történtek errõl mérések, vagyis hogy egy középkategóriás VGA-hoz milyen processzort érdemes párosítani hogy a kártya maximális teljesítményt nyújtson. Egyesek szerint 2.66GHZ 2 magos, mások szerint 3GHz, én utóbbinak jobban hiszek.

Saor Alba

Solten
Én ezt ajánlom: link

Saor Alba

armageddon666
nem voltam 1 hétig szal lehet hogy arról lemaradtam :S akkor bocsi.

@

MaSzKa
"kihajtás" dolog?

lol

vedd meg késöbb lesz jobb alapod procid és akkor jó lesz

MaSzKa
ez jó noti jó áron

azt kellene tudni, hogy neked megfelel e a HD2400-as teljesítménye

kb nvidia8400-asnak felel meg játékokba

Prince of Máté
Nem akarom újra felhozni a témát de már kitárgyaltuk, hogy egy fos alaplapom van ami a tuningot se támogatja. Szóval akkor hogy is van ez, a "kihajtás" dolog? Remélem bejön Solten és elmagyarázza 😄

MaSzKa
ha a fogyasztás se érdekel akkor azt mondom: Sapphire HD4850 Dual Slot ami talán jó 35600Ft

MaSzKa
nem tudja tuningolni, mert htpc-be alaplapot vett ami nem tuningolható, de egyébként megbízható

MaSzKa
780G-rõl olvasd el

ez a chipset nagyon jó!!

armageddon666
egy PH-s teszt alapján ha 2,66GHz-re felhúzod a procit az kihajt mindent :C illetve nem mindent, már nem emléxem mivel tesztelték. Meg lehet hogy Logout volt és nem PH XD csak ugyanúgy néz ki a 2 oldal...

@

armageddon666
1280*720 h264-es videókat visz akadásmentesen? 😄 mert akkor jó az is sztem. még azt néztem hogy AMD-s. Intel nem jobb?

az a baj hogy laptop téren nagyon nem vagyok otthon, ráadásul ez nem ilyen összeválogatós így megfelelõt keresni se könnyû :S

EZ jónak tûnik, ára is jó, 250GB-ra sok jó dolog fér, HD2400 nemtom milyen de X3100-nál csak jobb, a procija az gyengének tûnik de mobil szegmensben mondom nem vagyok otthon S:

@

Prince of Máté
De nem érted... Az a kis többlet engem nem érdekel. De az én procimmal megéri 4850-et venni? :S

MaSzKa
most rácsesztél erre
mert a Hd3870-es is a HD4850-es is tovább avult

viszont a HD4850-es ára a 31eft-ról felment 36eFt-ra

Sapphire HD4850 Dual Slot ami talán jó 35600Ft a bestbyte.hu-n mindenhol van üzleti érdekeltsük magyarországon

Prince of Máté
Most értem el ahhoz a ponthoz, hogy tényleg nem tudom eldönteni milyen VGA-t vegyek.
4850 és 3870 között filózok... Persze tudom, hogy a 4850 sokkal erõsebb és nem is sokkal drágább, de a procim nem tudja kihajtani. Ez mit jelent pontosan? Pl crysis alatt mindkét kártyával 25 fps-em lenne egy bizonyos helyszínnél? Vagy 4850-el több, de jobb procival még több lehetne? <#confused>

MaSzKa
pl a 780G chipsetbe lévõ HD3200 az szinte megközelíti a sima HD3450-es teljesítményét

ezt dara mondta a ph-n

MaSzKa
MSI felejtõs elég rossz anyagokból dolgozik.É

ez hülyeség összekevested a fujitsu és az acerral