Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és chieftec, és gigabyte superb 460w
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Na jó nem kárörömködök 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
tesóm gépbe 2napja beszart, elszállt benne minden, úgynézki új gépre lesz szüksége
ezér szeretném ha összeállítanátok a lehetõ legjobb gépet AMD-s és Intel-es változatban kb 90Ft-ból, tudom szûkös a keret, de nem volt betervezve a gépvásárlás most, meg magasak az alkatrészek árai..
monitor, egér, billentyûzet, hangkáryta, memória van
elõre is köszönöm 😊
#hhwnd
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
ha lecserélek egy radeon9600xt-s kártyát radeon3850-re(only agp)milyen mértékû lehet a gyorsulás?
athlon64 3800
2*512
gtr2 átlag 40fps 1024*768 32bit
thx!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
:3
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Saor Alba
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Na, elvileg mára kell hozzák a cumót. Megjegyzéshez odaírtam, hogy délután 2 óra után hozzák. Erre fel suliban 9:40-kor csörög a telefon, de kb. 1:30 percen keresztül. 2X is. Sajna nem tudtam felvenni. Na mondom fasza ez a futár lehet.
Most fél 4 van és még sehol senki. Van e még remény szerintetek, hogy ma kihozza? Ha pedig ma nem hozza ki akkor remélem nem kell 2X kifizetni a szállítást.
:3
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Saor Alba
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Intel Skyberg DP45SG alaplap, vagy
Gigabyte GA-EP45-DS3 alaplap.
Az árkülönbséget(3-4000.-Ft) most ne vedd figyelembe, szimplán specifikációk, tapasztalat, teszt, alapján melyik jobb?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
csak auto eléteszi az sg-hu-t ha nem írsz elé http-t
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
félrerakatni és akkor nem lehet gond...
logik.hu is ilyen
de onnan rendeltem és csak a fele jött meg
de csak akkor kellett fizetni mikor meghozták
3év helyett csak 1évet adnak
sok cucc nincs is
és az árba trükkösen be van építbe az "ingyenes kiszállítás"
ez a legjobb
45eft dvi Samsung TFT 21.6 wide SyncMaster 2253LW
ez tûnik még jónak
41eft 2ms dvi csak az a kár hogy 22 helyett 20 colos
összekeverték 😞
Egy ilyen alaplap+proci+videókártya kombó mennyibe fájna nekem?
Alaplap Asus P5k pro
Proci Intel Core2Duo E8400
Videókártya Sapphire HD4830
Elõre is köszönöm
Ennél jobbat sztem nem igazán találtok, meg nem is kell, persze ízlések...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Szoftveresen le lehet "vágni" a VGA szoftverével.
01110000 01110010 00110000
Van már olyan cég amelyik engedi szoftveresen levágni a képet WS-es moncsinál? Értem ez alatt úgy ahogy a tv-k tudják.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram