Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy külföldön nem lehet olcsóbban beszerezni kártyákat?
pl. Szlovákiában Kassán vagy vhol?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
mert akk inkább rendeld meg innen ezt sokkal hatékonyabb és csendesebb a hûtése. És az alapórajelei is magasabbak
ez még belefér
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ott kiválasztod az adott winyót majd tulajdonságok és házirendek.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
de most egyelõre elég addig ez a kártya és majd akkor veszek olyat .
Arra meg érdemes lehet majd átérni mivel valószínû hogy jobb és gyorsabb lesz mint az xp.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
dx10.1-et használó játéknál nem jelent plusz erõforrásigényt az élsimítás és 9800gt nem tudja ezt.
köszi a választ am
Meg a cache dolog miatt is aggódom ilyenkor. Bár nem döglök bele, ha kikapcsolás elõtt 3-4 kattintást rászánok. 😊
Illetve engem is érdekelne a 9800GT vs 4830 harca,igaz csak párszáz ft-os különbség van de azért mégis.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
CHELSEA FOOTBALL CLUB
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hd 4830-at veri a 9800 GT?
ez szerintem jó felmérés.
40 ezer alattt vennék kártyát de úgy hogy másfél évig kitartson kb.
2. Te Vista-ról beszélsz? mert nálam XP van, és ilyet nem látok sehol.
Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW
a hd3870 játékokban alig marad el 20-30%-al a hd4850-estõl
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
szivi (ezeröt)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
akkor ezekszerint jobb a 9800 GT mint az ATi 3870?
gta iv elõtt szeretnék még venni 😄
válaszokat elõre is köszi.
2 sajátgép cserélhetõ lemez tulajdonságai és sztem van vmi házirendek, vagy ilyesmi, és ott 2 közül lehet választani, vagy optimalizálás teljesítményre (ekkor nem árt az eltávot használni, vagy optimalizálás gyors eltávolításra...
1. Jól látom, hogy ennek a kábele olyan (vagy netán ugyanaz), mint amit a nyomtatók számítógépre kötésére használunk? Csak mert ha igen, akkor jó lenne kényelmi szempontból venni még egyet 😊 Az adaptere viszont gondolom nem helyettesíthetõ.
2. Mikor lecsatlakoztatom a géprõl, érdemes-e elõtte rákattintani a tálca jobb oldalán a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikonra, vagy nem szükséges.
ki ismeri a http://www.ready.hu/ cimü oldalt és persze a boltot és vett e már valaki innen akár régebben milyen vélemények vannak róla?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
fotográfik kolomp edisön :D
fotográfik kolomp edisön :D
Ezzel a géppel lehetnek kompatibilitási hibák??
GigaByte GA–EP43–DS3 LGA775 ATX
Intel Core2D E7300 2.66GHz 1066MHz BOX
GEIL Black Dragon 2048MB DDR2 1066MHz KIT
Samsung 640GB 7200rpm 16MB SATA2
Xilence COO–XPHD.2F.B HDD Hûtõ
Gainward 9559–BLISS HD4850 512MB PCIE
Cooler Master RC–331–KKN1–GP Elite
GigaByte SuperB 460W PFC
Asus P5KC 18k
Geforce 8800GT 512MB 24k
Intel C2D e6420 16k
2x1GB 800MHZ 4k
160GB Samsung 6k
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |