Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GigabyteEX38-DS4/Intel E8400/Sapphire HD4870/ 2x1gb Corsair Dominator DDR2/CORSAIR VX550W
Ami azt illeti, nekem most egy új funkció tetszett meg nagyon a gigánál, ahogy olvasgattam. Mivel nem vagyok annyira jártas az ilyenekben, nagyon tetszik, h ilyen egyszerüen lehet tuningolni! Hozzáteszem, nem tudom h mihhez kell emelni pl. egy E8500-as proci órajelét perpillanat, de a késõbbiekben biztos hasznos lesz majd ez a funkció is (egyszerü és biztonságos), super!<#eljen>#eljen>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
GigabyteEX38-DS4/Intel E8400/Sapphire HD4870/ 2x1gb Corsair Dominator DDR2/CORSAIR VX550W
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saor Alba
Ha használom a gépet, az ne félgõzzel menjen... <#rolleyes>#rolleyes> Ha spórolni akarsz a fogyasztáson, ne kapcsold be a gépet... <#hehe>#hehe>
Tuning mellett amúgy sem mûködik. Amúgy utánaolvastam ezeknek az energiamenedzsmenteknek, sok külföldi tesztet láttam és még a Gigabyte-é a legértelmesebb.
Saor Alba
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mondjuk az tényleg dicséretes, hogy elindultak e téren, kezdésnek megteszi.
Saor Alba
Saor Alba
ゾルターン
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Itt egy link, itt utána tudsz nézni. Én speciel gigabyte meg asus lapokat nézek mostanában, mert a kettõ közül veszem majd vmelyiket, de más márkáknál is biztos van ilyen rendszer.
ゾルターン
Na akkor .... ugy is benne vagytok a PSU arakban . Jo minosegu 300W vagy 350W a rendszernek .... a VGA-nak mar lattuk hogy kijon 10.000 penzbol.
Meg akkor egy jo minosegu ( VGA fuggo ) mondjuk 600W-os ara ....
ゾルターン
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Saor Alba
ゾルターン
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
ゾルターン
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
pl EZ
Lenne egy kerdesem/otletem ......
Ugy nezne ki hogy lenne egy jobb fajta alaplap integralt VGA-val (HD3300)
+ valami komolyabb VGA (HD4870 ; HD4850x2) Hogy nezne ki az ha kulon tapegysegrol lenne uzemeltetve a szamitogep es a VGA . Arra gondolok hogy ha eppen egesz nap menne a gep de csak internet , letoltes stb akkor a VGA tapegysege ki lenne kapcsolva es az integralt kartya lenne hasznalva . Termeszetesen ha jatekrol lenne szo akkor a masik PSU is be lenne kapcsolva ahoz hogy a HD48xx mukodjon. A monitorral sem lenne semmi gond mert nagyreszt ket csatlakozo van a monitoron tehat mind a ket kartyat lehetne rakotni es nem kellene at dugdosni egyik katyabol a masikba. ( a monitornal csak 1 gomb nyomas valtani)
Ime egy pelda a PSU-ra TRUST PW-5100 350W PSU ... ebbol 2 db .
Persze a haznak olyannak kell lenni amibe belemegy a 2 PSU .
Ime : Antec P190
Ne gondoljatok arra menyibe kerulne ... please .....
Szerintetek nagy baromsag , vagy mukodokepes ???
ゾルターン
Saor Alba