Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te most milyen gépet írnál össze 100.000-bõl iponról?
Amúgy meg ez most a pixmania,amit linkeltél,mert régebben más volt a dizány?
Az nincsen.Pixmaniaval meg nem akarok szopni😄
© kilcsir:a giga oldalán én sem láttam semmi különbséget,gondolta,hogy itt tud valaki valamit😊
Saor Alba
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Könnyen meglehet... 😊 Amúgy konkrétan milyen modulokról van szó?
Saor Alba
mostanában megszaporodtak a kékhalálok. memtest megvolt multkor tele volt hibával minden ma levittem szembe pc-boltba megnézték de nem volt hiba (a szemem elõtt csinálta) igaz csak 675mhz-n és 5-5-5-15-ön (ramom 800mhz és 4-4-4-12 az idõzítése) most betettem gépbe ha csak 1 1gb-s modul van bent akk else indul memetest ha mind bent van akk meg most nem talált hibát. A rosszabik ramok idõzítése 5-5-5-12 biosba 5-5-5-18 van beállítva én átírtam 5-5-5-12-re 2x indítok 2x kékhalál 😊 3. alkalomra jó lett. Egyébként lehet azzal van a probléma hogy kevés kakaót kap a ram? 1gb-s re az van írva hogy 2.10v az 512-re nincs ráírva. A roamok 1.900v-t kapnak most
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Szóval mi a különség e kettõ között?Azzal fogom megvenni,de kíváncsi vagyok:-)
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
ゾルターン
csak kérdeztem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Miért lenne logikus? Vagy szénné tuningolod vagy nem. Ha vagy nem akkor bõven sok a 800-as is, lasabat meg úgy se nagyon kapni. Ha meg brutál idõzítés kell, akkor OCZ 1200MHz-es kit ... csak azért az drága.
Én eladó vagyok és mindíg csodálkozom, hogy sokan vesznek 1066-os ramot, utána meg néznek miért nem megy 1066-on ... ilyen apróságok, hogy függ FSB-tõl, vagy a 800-asnál nagyobb ramoknál kézzel kell sokmindent (pl. fesz) állítani, arról meg nem tudnak semmit.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
egy egyszerû kérdésem lenne.
cseréltem én amd konfigról intelre.
asus P5QL PRO lapot vettem E8400-al.
namármost volt nekem az amd-hez még 2*1GB(800) SPD5-ös geil ramom.
azt akarnám megkérdezni, hogyha ram-ot akarok még egy picit bõvíteni, mi érdemesebb:
venni még hozzá 2GB 800 mhz-es ramot, vagy cserélni a ramokat is 1066 mhz-esekre ? (de mindenképp 4 gigát akarok már)
gondolom mindenképp a magasabb frekvencia lenne logikus, ámde jelenleg csak 10k áll rendelkezésemre erre a célra, ezért gondoltam ezt megkérdezem, mert annyiból ugye a 4 gigányi ramot nem tudom megvenni.
thx -.-
ゾルターン
Dehogynem. Csak az jeleníti meg 100% pontossággal az sg-t... 😊
Saor Alba
Saor Alba
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ha valami férfiasat akarsz:
ha virtuálisat:
ha futurisztikusat:
ha szexuálist*:
*az asszonyt nem szabad gépközelbe engedni!!! beépített egérpad is van de azt találd meg magad 😊
"Újabb, chipset.mihez képest 😊 Az AMD 740-el és a 780-al kb. egyidõs 😊"
Jaja, de végtelenül hasznos tulajdonsága hogy legalább nagyjából képben vagyok a fícsörökkel, és nem kell újabb 5 órát szánnom tesztek olvasására, mert már kezdek belehülyülni.. <#wow3>#wow3>
Köszönöm szépen a segítséget és a türelmet mindenkinek, különösen neked, Solten! <#lookaround>#lookaround>
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ゾルターン