Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
iponon olvastam
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Amd vagy Intel?😄
annyi pénzért már normálisat is kapsz(off course ATi)
Saor Alba
Ezt a RAMot felismeri a GA-MA790X-DS4 alaplap? Mert a memory support listen nincs rajta.
Elõre is köszi a válaszokat!<#zavart1>#zavart1>
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Na majd beszámolok.
Az biztos több kávét nem kell innom, mert magasan van az adrenalinxD.
Picit drága, de van benne egy szuper monitor szerintem Samsung 23" 2333SW Full HD, nem tudom, hogy mennyire így van, remélem igen._))
mi a különbség a P5Q SE és az E verzió között, már csak ennyit kérdeznék és utána megszabadultok tõlem._))
Üdv Mindenkinek
Super konfig! Napjainkban egyébként minden drága! Ha gépet akarsz, vegyél és kész! Sztem nyár elõtt úgysem állnak helyre az árak, de az is kérdéses! Alaplapból P5Q, ha az olcsóbb megoldás érdekel, egyébként P5Q-E, ha jót akarsz, a P5Q Deluxe pedig viszi a pálmát (persze ezek csak akkor érvényesek, ha Asus-hoz ragaszkodsz) Én is a második kettõvel szemeztem, de Giga jelenleg sztem jobb (igaz hajszálnyi a különbség, ha egyáltalán van)!
hiszen ha nem akarok 2 vga-t akkor elvileg nem kell, azt ha a 4850 elavul akkor csere:_)), vagy tévedek?
de ez van ez az én szerencsém, de már nem bírok többet várni:_))
P5Q-E: van Crossfire is benne.
Geil Ultra CL4 2x2 GB
Asus Silent Knight II
4850 Sapphire Toxic
Cooler Master RC-690
Corsair VX450W
Logitech fekete USB-s
Logitech Value de ez csak PS/2, viszont halk
Samsung 750GB 7200 32MB Sata2
Samsung 23" 2333SW Full HD
Asus P5Q SE
233e netto
Vélemény emberek, jó ez a setup a mai helyzetben?
Saor Alba
Saor Alba
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
szerinted akkor az az AMD-s a jobb,fejleszthetõbb config?
az is hozzá tartozik hogy Zolika ha új processzort vesz akkor meg tudnám venni az õ régi processzorát olcsóbban(Intel C2D e8400)
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Saor Alba
Sokat már amúgy sem ugrálhat az ár lefele, gyanítom hogy most inkább emelkedni fog minden.