Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9600GT az elvileg olyan erõs mint a 8800GT, de én azért nem hiszek annyira benne, mert 8800-ban több anyag van :S bár 9600-nak meg nagyobb az órajele...
@
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
A 9800as karit 1hónapon belül megveszem solten.Nyáron viszotn sok pénzt szoktam keresni és elkelne egy új proci.Amd!De nekem fogalmam sincs h milyet vegyek.És azt sem tudom h mennyibe kerülnek.Én 6000+fölött gondolkodok vagy pont abban.Viszont tökre nem vágom h lehet h már az is gyenge mert a 4 magos rendszerek elterjedtebbek és azt sem tudom h az belemenne(sztem tuti nem) az én gépembe.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saor Alba
Saor Alba
és kérlek ne legyél bunkó...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
fujitsunak felbontása is nagyobb 1440x900 hp meg 1280x800
pont szemtanuja voltam egy drágításnak néztem hp-t 97e volt frissítek már 100e
Saor Alba
nem márka alapján kell választani hanem teljesítmény alapján és a 2 magos azért jobb nem? Joljön egy kis plusz teljesítmény hogy gyorsabban bootoljon a win vagy ilyesmi...
vagy kevés hozzá a gépem?
\"Erről van szó!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"