Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Az eszközkezelõben nem ír problémát, de a winamp már azt írja, hogy gáz van vele. Az alaplap drivereket felraktam.
Alaplap: EPOX EP 8RDA+
Ha van valami ötletetek, légyszi osszátok meg velem. 😞
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saor Alba
mert nem vagyok otthon ebben csak a 7750 be-t nézegettem, de írta Solten hogy az amd talán jobban megéri a phenom II-es bõvíthetõség miatt
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
természetesen megint javítsatok ki ha tévedek
-----
HÁZ :: GIGABYTE GZ-X1 Fekete 460W 15.750 Ft
-----
ALAPLAP :: GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H 38.250 Ft
-----
VGA :: SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE 28.750 Ft
-----
CPU :: AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX Black Edition 19.000 Ft
-----
HDD :: SAMSUNG 250GB 7200rpm 16MB SATA2 12.750 Ft
Csak a tápegység 10k!
Tanácsot szeretnék kérni tõletek. Tervezem egy új gép vásárlását az alábbi összeállításban:
Alaplap: Gigabyte GA-EP43-S3L kb 22 ezer
Processzor: Intel Core 2 Duo E7400 2.8 GHz Socket 775 34 ezer
Ram: 2 GB DDR2 800 MHz Kingston 6 ezer
videókártya: Sapphire Radeon HD 4830 512 MB PCIe 30 ezer
HDD: Samsung 250GB 7200rpm 16MB SATA2 13 ezer
ház+táp: ? 10 ezer
monitor: Asus VW202SR, 1680x1050, 3000:1, 5ms, 20" 32 ezer
Kb 145 ezret tudok rákölteni.
Nem tudom mekkora táp kellene hozzá. Nekem 400 W-os tápot ajánlottak de szerintem az kicsi. mit gondoltok róla?
Szeretnék játszani a Crisys-szel, meg hasonló kaliberû játékokkal+tervezõprogramokat futtatok rajta.
Köszi a segítséget.
Külön köszönet Sharks-nak a házért (gyönyörû a baby:_)) és Solten-nek a normális commentekért és pm-ekért.
Köszi mindenkinek.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
meg hát akkor mindegy hogy geil vagy kingston
Saor Alba