Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Minek a 64bites rendszer?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A konfiguráció:
Alaplap: ASUS M2N
Proci:ATHLON AMD 64 dualcore 4600+
Mem: 2GB
video kártya: sapphire radeon 2600 pro 512 MB
A kérdések:
Mire elég ez?
Milyen os-t javasoltok? (64 bites oprendszer mehet e rajta?)
Jelenleg xp Daytona sp3 van telepítve.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Az F1 750-ben 2 olyan tányér van mint az egy terásban, csak ott 3 db. 32mb kesh van és ráadásul jobb helyeken ugyan ennyibe kerül. Ennél jobbat ilyen áron nem talál. Ha meg hozzá tesz keveset 22-23-ért terásat kap.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De lehet AMD-s rendszer is:
GIGABYTE GA-MA770-UD3: 17.953 Ft
AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition: 35.698 Ft
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Chieftec SG-01B ATX ház + 9 cm-es Pwm házhûtõ
(3x1,2 Full+3x1, 44; 400W PFC; 12 cm ventillátor)
Intel DG45ID alaplap (eredeti Intel)
(i Series4 chipset, DDR2 800, 12X USB 2.0, PCI-E 2.0, 5XSATA raid5+E-SATA, 1333Fsb)
integrált Intel High Definition 7.1 audió
integrált Intel Gigabit hálózati kártya
integrált FireWire vezérlõ
integrált Intel X4500HD videókártya DVI+ Hdmi 1.3a kimenettel
Gigabyte 9600GT 512MB DDR3 SDRAM PCI-Express videókártya
(passzív hûtés+oldalsó házhûtés)
Intel Core2 E8400 (3GHz, duálmag, 6Mb Cache!, FSB 1333) BOX processzor
4096 MB DDR2 Kingston 800 (2*2048 Dual Channel)
2X 500 GB Seagate SATA2 Hdd Raid
Swedish people are albino monkeys
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
terheld le valamivel, tömörítés vagy valami hasonló és úgy is nézd meg, ha akkor sem vált vissza akk téleg baj van :/
de szerintem még mindig elég lenne egy olcsóbb proci, mundjuk ez is attol függ mire kell 😊
Az a nagy problémám h szarul megy a rendszer.Vagyis a játékok.Hihetetlenül alul teljesít a gép játékok terén,fõleg mikor sok dolgot kell megjelenítenie.Pl GTA4,Prototype(másnak jóval gyengébb gépen jobban teljesít).A szaggatás belassulás grafikai beállítástól független.A gép tegnap lett újratéve.Windows xp sp3-as.Mindíg is volt ez a probléma de most végére szeretnék járni.A Vezérlõpul/rendszerben a procit 1ghz-snak vagy 999Mhz-snak írja.Olyat h oda 2.70Ghz lenne írva még nem is láttam pedig az a sebessége az 5200+nak.
Itt a bizonyíték.
Csináltam képeket a Biosból hátha vki észrevesz vmit amit ki kéne próbálni.
Ha vki írja h mirõl csináljak képet azt szivesen megteszem
Remélem vki tud segíteni.Elõre is köszi
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
megjegyzés:
4850 ugyanannyi mint 4830
én meg még mindig nevagyok kibékülve ezzel a procival
ram meg nemtom baj-e hogy 3gb, de végülis tri kit 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azt szeretném kérdezni hogy mennyire sokat vannék észre 2 magos és 4 magos proci között? vagy ez ghz,fsb függö is?
Másik hogy megjöt a ekdvem egy laptophoz csak nem nagyon van 1000 mhz-s ramos, 4 magos laptop 😞 vagy ha van a zasztali még mindig olcsóbb.
Szerintetek meik éri meg ma? és milyen féle gép?
140.000ft körül
Tõlük vásárol már valaki?
:3
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Mi ötödikben tanultuk.<#vigyor5>#vigyor5>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2002. 02. 03.
Utolsó üzenet idõpontja: 2007. 04. 06. 14:09
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 04. 06. 14:09
/// Nem adta volna át valakinek a topicot? 😄 ///
Saor Alba
Saor Alba