Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még valami
wideos monitor kéne jó minõségû és szép is,igen ez fontos mivel tesómnak lessz aki csaj😄
30k lenne a keret(picit lehet több)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
tudja valaki hogy E-mailben küldik a számlát vagy postán?
Csak még egy kérdés! Rakjam rá majd az AMD gyári coolerjét vagy a mostani Hyper TX2-t rakjam rá?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
(feljöhetnél msnre)
Saor Alba
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ILYEN én még régebben 800-ért vettem (lehet volt az 900 is) de akkor is ez éri meg legjobban mivel 10g-os
ja és én csak olyat veszek ami nem vezeti az áramot 😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Amúgy kemény három fokkal "alázza" a hagyományos zalman fehér cuccát, a teszt pedig a legalapabb statisztikai csúsztatással próbálja alátámasztani az MX sikerét, vagyis a közeg hõmérsékletét levonja az eredményekbõl, hogy százalékban kifejezve nagyobbnak tûnjön a különbség. Nem kell bedõlni mindennek, akinek fontos az a 3 fok, az vegye meg 1500-ért (annyiért vettem az egész hûtõm - AC Alpine64), de nekem megfelel a fajlagosan jóval olcsóbban mért oldszkúl cuccos is.<#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
TESZT
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
én is azt fogom szerintem😊
Soltennel néztük hogy a pwoercolor csak egy sima referencia modell csak az ipon alkotott megint😊
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P: 21.804 Ft
AMD Phenom II 550 AM3 BOX Black Edition: 25.571 Ft
POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH: 38.550 Ft
OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz Gold KIT: 17.580 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.600 Ft
SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2 17.016Ft
Márcsak abban hezitálok hogy:
POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH: 38.550 Ft
SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE 43.817Ft
Megmondom miért:
3 Sapphire kártya kiszolgált alattam tökéletesen!
Vapor-X ami ugye nekem jóljönne mert egy picit húznám...
És a beépített HDMI! Mivel ugye a monitoromon van HDMI és már kiakarnám használni, necsak a T-Home SD adás menjen HDMI-n...
+5k az semmi...
Szóval eddig a Sapphire áll nyerésre, de mondjatok ellenérveket! 😄 Jah és egy nagyobb táp nemkéne?
találtam alapot,melyik Verziót ajánljátok?
remélem értitek:d szóval telepítési sorrendre lennék kíváncsii
Én egyébként a GTA4 miatt raktam fel, XP alatt fagyizott, Win7 alatt gyors lett és mentes minden hibától...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
btw... milyen tápon van 3 6tûs és 3 8tûs vgacsati???
@
Na erre lehet.
A kva életbe h nincs rá pénzem

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?