Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Újabb játékok: GTA IV(számomra új), FIFA 10 a késõbbiekben, meg pl. Call of Duty újabb része...
A régi gépbõl maradna a ház és a táp(450W), illetve a winchesterek.
Monitor van.
#43193:
Eddig csak intellel volt dolgunk és semmi baj nem volt velük, nem igazán szeretnénk most váltani.
Firerock: Neked ddr3-as ramjaid vannak és hány mhz-en mennek? Mert mondták h nem mindig csípik az OCZ ramok a giga lapokat...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én is használtam még Azu korában, de sokat "eszik".
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Milyen újabb játékokra gondoltál?
(Masturbation in the covered orbit 4.0 nem ér)
A régi gépbõl csak winyó marad?
Monitor kell?
Tápnélküli ház kell?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Skype azonosító: Ha majd minden vizet megmérgeztetek és minden növényt és állatot elpusztítottatok, akkor fogtok rájö
<#wilting>#wilting>
ejnye-bejnye....
Ez így van,ez ellen tenni kell...
Nah de,turn off....
vagy elindul a Banhammer...
Nem tudom h mibe különböznek, de az elsõ cl6-os ami jó nem? Van még egy 1600-os de az már cl8-as, az a ~ 300 mhz gondolom nem jelent sokat.
Írták pH-n vhol h pl. a ddr2-es 1066-os ramokat be kell állítani bios-ban, mert alapból 800-on megy, ez itt is igaz?
<#szomoru1>#szomoru1> Danke!
még vmi: gondolom mind1 h most 2x2gb-ba vagy 4x1gb-ra rakom bele nem? Ezek legalább dual kit-esek...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A másik...
Az áfaemelésnél egy 200k-s gépnél 10k a difi amit az áfaemelés okoz. Ennél többet buksz ha nem nézed meg, hogy hol vásárolsz. Ráadásul azt nem is tudom annyira sajnálni aki ezekben az idõkben egy átlagkeresethez viszonyítva havi 20k-40k félrerakott pénzbõl hónapokig spórolgatva 200k-t költ egy gépre, hangsúlyozom, MOST?!?! Azért akkor már ne húzzuk a szánkat +10k-ért. Ráadásul ha lehetne kérni és minden más adónemet eltörölnék, legyen 40%-50% az áfa azt csá. Fizesse meg a 30 millás Q7-es után az adót!!!
az #43133-ban leírt konfighoz a #43169-ban leírt házat vagy esetleg elég neki az FSP ATX-400PNF ?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐