Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont már megint offoltok😊
[merlinw.org]
Szerverre UNIX, nem Linux! Illetve Win Server. Ezt tudja mindenki.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
"ps.: procihoz jár paszta vagy azt is külön kell venni ?"
Az AC honlapja szerint MX-2-vel "elokent".
Saor Alba
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Cm Hyper TX3 ahhoz volt
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
MEMÓRIA: GEIL Ultra 4096Mb DDR3 1333Mhz CL6 KIT
PROCESSZOR: AMD Phenom II 550 AM3 BOX Black Edition
VGA: Sapphire Radeon HD 4830 512MB
már meg van.
Késõbbiekben jól bõvíthetõ lesz a config?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Végleges konfig:
Ház: CM Haf 922
Táp: Corsair CMPSU-450VXEU
Alaplap: GIGABYTE GA-EP45-DS4
Proci: Intel Core 2 Quad Q9550
Proci hûtõ: AC Freezer Xtreme rev2.
Ram: Corsair Two Dominator 2 GB DDR2-1066 PC-8500 CL5
Winyó: Samsung SpinPoint F1 Desktop Class HD103UJ 1TB
Vga: SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD4890 Vapor-X - 1 GB
Panel: NZXT Sentry LX
+hûtés a ház oldalára: Antec TriCool Big Boy 200
Köszi Solten, a sört meg majd megdumáljuk 😉
ps.: procihoz jár paszta vagy azt is külön kell venni ?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
elozo gepemben egy sempron 2600+ volt ami 1.6-on ment es felhuztam 2 ghz-ig gyari hutovel. nem volt semmi gond, ritkan felment 41fokra jatek kozbe (1.6on 35 fok korul volt) de miutan ramot csereltem a gepbe elkezdett kekhalalt kapni ha nem huztam vissza 1.8ra. mostanaig nem tudom, hogy ez mitol volt a ramtol (hiaba tettem vissza a regit akkor is kekhalalt kapott), vagy a proci kezdte feladni a szolgalatot. ezek miatt ertheto, hogy nem akarok ugyanugy jarni ezzel is. amugy a sempron masfel evig birta kb 2 ghz-n, de meg mai napig is mukodik.
Saor Alba
Ennyire nem idetartozó kérdéseket legközelebb kéretik a szoftver fórumba, ne ide a hardverba.
[merlinw.org]
Saor Alba
[merlinw.org]
Saor Alba
[merlinw.org]
ez vicc 😄
amugy praktikus..de nem vagyok gazdag ennyire...😄
amugy létezik hogy az én gépem 150w-ot fogyasszon???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
* Négyportos vezetékes és vezeték nélküli útválasztó
* Beépített 250 GB-os merevlemez
* http-, FTP-, BitTorent-fájlok letöltése PC nélkül
* Webszerverként és nyomtatókiszolgálóként is használható
* USB-n keresztül biztonsági másolat készíthetõ egy másik adathordozóról
* Három USB-csatlakozó
[merlinw.org]
aszittem ahhoz kell oprendszer ami vezérli....
jah most olvasom.
éppenséggel kellene 20ezerbe egy uj ruter, meg mitököm programk, és igyis szar néha az adat amit leszedd...hááát ennyi erõvel az atomot inkább...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"