Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó kártya? mert vennék max 60ért.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Igaz, közben jó orosz/kínai munkásemberek megcsinálták a függetlenített drivert, de ez a görénység csúcsa. És ezzel is csak a PhysX sírját mélyítette a cég.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nem tudni milyen lesz a 300-as NV, de perpill, kevesebbet nyújt az ATI-nál jóval drágábban. ATI 30e Ft-ért árulja a 285 kaliberû kártyáit.
[merlinw.org]
mert a 3mast verte a 8800GT (GTS512 fõleg)
@
AMD Athlon 64 3200+ 5e
2 gb ddr 1. 1e
Tehát durván egy 10-esért.
[merlinw.org]
Hangtechnikában, híradástechnikában stb oké, de informatikában le kell sz@rni a márkahûséget. Azt kell mindig venni ami jó és olcsó.
5-6 éve nem hittem volna, hogy egyszer Gigabyte lapot vegyek, vagy hogy Samsung HDD-t. És tessék. Mert ma jók.
Jövõre lehet, hogy Codegen kijön a legtáposabb táppal, és õk lesznek a sztárok.
[merlinw.org]
<#hehe>#hehe>
#48019 na ez az amit nem tudok elfogadni! mikor jönnek a fanboyok és szórják az igét, hogy hülye vagy nv-s csak röhögni tudok rajtad, nem látod hogy az nv csak átnevezgeti a kártyáit? és átbasszák az agyad? stb...stb.. ati is ugyanezt csinálja csak annyira fanboy lettél, hogy nem látsz 2 métert sem😊
Átnevezgetések, hazudozások, ATI "lejáratása", játék fejlesztõk lefizetése...
vagy írd nvidia topicba és azt még el is olvasom 😄
@
oh
és
a:SdA:Sd:ASd:aD:S::SD.ad.ad:asd:sdAD:AS😄A:SD:ASD😄
Protector: 9800GT szerintem bõven jó még, illetve ez a kártya ennyiért nem éri meg. vagy várd meg a GT300akat, vagy ha komoly ingert érzel rá, hogy új kártyát vegyél... akkor jó lenne tényleg egy ATIban elgondolkozni. nem tudom milyen árban van ha van már, de 5870? esetleg a régebbi 4890... ennyiért szerintem 2-t is vehetnél abból 😊
@
Én az nv-t is megvenném, ha megérné...
argep.hu és hasonló oldalak segítenek megtalálni a legolcsóbb helyeket
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?