Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

proway
Hali. ide is beírom, a toxic-os 4890-rõl szeretnék érdeklõdni 😊
jó kártya? mert vennék max 60ért.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

mila69en
igazándiból nem érint mert nem igen játszom<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ez már nagyon OFF, de javaslom nézz be pár PhisX-es topikba, hogy miért folyik anyázás. Elõször is az újabb PhysX driverek nem mennek ha a gépben van nem GeForce kártya is. Tehát Radeon + Geforce vagy Radeon + Ageia kártya kombó kilõve. Most, hogy örüljön aki drágáért megvette, kiderült, hogy az Ageia kártyák támogatását is kiszedik a driverbõl!
Igaz, közben jó orosz/kínai munkásemberek megcsinálták a függetlenített drivert, de ez a görénység csúcsa. És ezzel is csak a PhysX sírját mélyítette a cég.

mila69en
uhh ez mind havok😄 fene se gondolta volna😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MerlinW
Most linkelte EK1TEP a Radeon topikba, éppen témába vág:

Nvidia csalása

Ennyit róluk.

[merlinw.org]

Összes Unreal motoros játékban például. Vagy aStar Wars - Force Unleasdh játéban. Esetleg a közelegõ Alan Wakeben. És mivel aljas módon OpenCl-t használ mennie kell(ene) mind három gyártó GPGPU-ján 😊

MerlinW
Én egy 20K közeli Socket AM3 lapot, AMD785 + SB710 kombóval, meg jól árasított Athlon II X4 620-at (mázli esetén 22-23K körül) vennék. És mielõtt azt gondolnád a DDR3 drága, nézz picit körül ... múltkor PH-n árultak 7k/2GB áron 1333-as ramot, ami bírta a gyûrõdést 1600Mhz-ig.

mila69en
nem is arról van szó hogy jó e vagy sem amit phyx alatt eladnak, azt meglehetne csinálni phyx nélkül is ez egyértelmû, de mégis ott a phyx név és gondolom nem kevés pénze az nv-nek😊 havoc hol van?😊

Én is gondolkoztam már rajta mert a mostani amit el akarok adni az is jól teljesít még pedig nem mai darab.A shift ami talán meggyalázta szegényt de még az is megy<#smile><#smile>Ezért lehet hogy várok még.
A gémsztár írta<#wow3> Bár annak nem kell hinni<#zavart1>
MerlinW
40-bõl olyat tudsz venni, amit le kell cserélned fél/egy éven belül. Persze csak, ha játszani szeretnél. Gyûjtögess még hozzá. Ha nem játszol akkor szólj és keresünk neked jót.

[merlinw.org]

MerlinW
"DX11-re könnyebb játékot írni" Ezt nem tudom honnan veszed, nem könnyebb. A DX nem GUI, hanem interfész, különbözõ függvényekkel. Semmivel sem másabb a használata mint a 10-esnek.

[merlinw.org]

MerlinW
PHYSX Nem jó semmire. Nem szeretik a fejlesztõk, nem szeretik a játékosok, nincs jövõje. Fõleg hogy rögtön 3 különbözõ másik fejlettebb nyílt fizikai rendszert készítõ cég kötött szerzõdést az ATI-val (és az NVidia is támogatni fogja ezeket ( mily meglepõ). A fejlesztõk pedig logikusan arra fognak fejleszteni ami a nagyobb tömeghez jut el.

[merlinw.org]

milyen alaplapot vegyek és milyen procit kb 40e van rá?
Csak hazudgálni tudnak, meg pénzelni 😊 nameg átnevezni 😄 a 8800-t vajon hányszor fogják még átnevezni?
MerlinW
Elírás, 5-öt akartam írni.

[merlinw.org]

A Vista tett be a DX10-nek, szerencsére már a Win7-t többen szeretik, és a DX11 is elterjettebb lesz. A DX11-re könnyebb játékot írni, és az nv se nagyon pénzel már... Pl. Crysis 2 inkább ATI párti lesz---> ATI programozók is dolgoznak rajta. Meg van egy pár ami már DX11-re van ígérve.
mila69en
azért az nv csúnyád odatesz folyton az atinak😊) most a phyxel😄D nem szép dolog ez, de egy ilyen harcban nincsenek játék szabályok

MerlinW
3 hónap híján 2 év jah.

[merlinw.org]

1gb ddr1 8e kb boltban nem hinném hogy 1e a 2gb
MerlinW
Nagyon nincs. Nvidia az elmúlt 2 évben két kézzel kapálódzik a presztízse visszanyerése érdekében. Olvass több sajtót. Továbbá az is jelenthet valamit, hogy míg 2 éve az AMD csõd szélén állt, most már vidáman árulhatja a csúcskategóriás kártyáját a lélektani 500$ dolláros áron.

Nem tudni milyen lesz a 300-as NV, de perpill, kevesebbet nyújt az ATI-nál jóval drágábban. ATI 30e Ft-ért árulja a 285 kaliberû kártyáit.

[merlinw.org]

Az összeesküvés elméletes hülyeségekkel ellentétben a DX10/10.1 SEM az Nvidián múlt sokkal inkább a Microsoft elbaltázott Vista bevezetésén. Azért itt jó páran kissé túlértékelik a videokártya gyártók jelentõségét. 😊

armageddon666
már két év eltelt a 4es széria megjelenése óta? :S
mert a 3mast verte a 8800GT (GTS512 fõleg)

@

mila69en
az a probléma hiába jobbak meg gyorsabbak ha az nvidia nem hagyja õket érvényesülni😊 DX11?😊 valahogy úgy érzem ez is az nv-n fog múlni, hogy elterjed e vagy sem😊 az irányítás az nv kezében van szerintem😊

MerlinW
MSI K8N SLI-fi s939 - 3-4e
AMD Athlon 64 3200+ 5e
2 gb ddr 1. 1e

Tehát durván egy 10-esért.

[merlinw.org]

Ez így csúsztatás Attól függ melyik árkategóriában gondolkodik a vevõ, azért 50 és 70K között ott figyel a GTX260, 275 és 280. Egyik sem rossz darab. Persze ott figyel a HD4870X2 vagy CF-es 4870 is, de ugye az SLI, a CF és a két GPU valahogy sosem százas megoldás.

szerintetek mennyiért lehet ezt eladni?MSI K8N SLI-fi s939,AMD Athlon 64 3200+ és 2 gb ddr 1.
MerlinW
10 évig csak NV-m volt, Tavaly óta van ATI-m és 100%-ig megérte. Mert 2 éve és jelen pillanatban is õk a jobbak. Gyorsak, keveset esznek, olcsók. Ha NV ismét tudja ugyanezt produkálni, akkor azt veszem.

Hangtechnikában, híradástechnikában stb oké, de informatikában le kell sz@rni a márkahûséget. Azt kell mindig venni ami jó és olcsó.

5-6 éve nem hittem volna, hogy egyszer Gigabyte lapot vegyek, vagy hogy Samsung HDD-t. És tessék. Mert ma jók.
Jövõre lehet, hogy Codegen kijön a legtáposabb táppal, és õk lesznek a sztárok.

[merlinw.org]

mila69en
nem unod még?😊

Aki kicsit is képben van a HW-ek terén, az 90%-ban az ATI-t preferálja 😉
Nekem nv-ém van.Én elõször azt vettem és azóta csak az van ezért nem tudok külöbséget tenni.Igaz lehet hogy egyszer ráveszem magam hogy veszek egy ati-t.Pár hónapja égett le a geforce 7300gt-ém de most 9500gt-ém van és teljesen tökéletesen megy minden.Igaz a gép elég régi.Ha nem zavarom meg a veszekedéseteket akkor tudnátok segíteni.#48017[#vigyor4
"ati is ugyanezt csinálja csak annyira fanboy lettél, hogy nem látsz 2 métert sem😊" Tényleg... jó hogy mondod.

<#hehe>
mila69en
#48018 ilyeneken nem szoktam vitatkozni, kinek mi... mindenki eldönti saját maga.... én az nvidiát preferálom elõnyben azt ennyi (még úgy is hogy bizony AMD rendszerem van igen ati illene bele)(igaz most intelre váltok😄D)... ezt nem szoktam hangoztatni sem az ati sem az nv topikban... akinek ati kell vegyen azt akinek nv az meg vegyen azt

#48019 na ez az amit nem tudok elfogadni! mikor jönnek a fanboyok és szórják az igét, hogy hülye vagy nv-s csak röhögni tudok rajtad, nem látod hogy az nv csak átnevezgeti a kártyáit? és átbasszák az agyad? stb...stb.. ati is ugyanezt csinálja csak annyira fanboy lettél, hogy nem látsz 2 métert sem😊

Elismerem egy kicsit elfogult vagyok, de az azért van, mert idegesít, hogy az nvidia fanok nem veszik észre, hogy átbaszták õket, vagy nem is akarják. Amit az nv mûvel, az undorító. Én már csak röhögök rajtuk...
Átnevezgetések, hazudozások, ATI "lejáratása", játék fejlesztõk lefizetése...
armageddon666
akarsz róla mesélni? 😊 menj flémelni ATI topicba 😊 ahogy az ottani egyáltalán-nem-vérpistikék-csak-megvilágosultak (de) járnak át néha (mikor épp van egy komment) nvidia topicba flémelni 😊

vagy írd nvidia topicba és azt még el is olvasom 😄

@

Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Elõször is szeretném eladni a régi alaplapom, procim és ddr-em csak nemtom hogy mennyiért lehetne.(MSI K8N SLI-fi s939,AMD Athlon 64 3200+ és 2 gb ddr 1.Másodszor nemtom hogy milyen alaplapot és procit vegyek.Nem vagyok tisztában az erõviszonyokkal.A mostaninál valószínüleg minden mostani alaplap jobb.Egy középszintû gépet szeretnék összerakni amelyen nagyjából futnak a game-ek.Ezt a mostanit csak a shift fogta meg de már ideje fejleszteni mert elég öreg a vas. 😊 Segítségeteket elõre is ksözi
mila69en
kinek mi éri meg? ki-ki döntse el maga😊 én sem vennék ATI-t soha többet😄D

armageddon666
nem éppen te meg a magadfajta "fúj nv, broáf" ifjak a vérpistikék? :S mert nekem az nvidia vánszorgása alatt ez jött le... 😊 ahol csak megemlítik hogy "én esetleg talán az envidiját preferelnám" elõugrik 2-3 atilogós VÉRPISTIKE és leugatja, lelámázza, és õ mondja hogy vérpistike... szóval jó lenne kicsit visszább venni 😉

oh

és

a:SdA:Sd:ASd:aD:S::SD.ad.ad:asd:sdAD:AS😄A:SD:ASD😄

Protector: 9800GT szerintem bõven jó még, illetve ez a kártya ennyiért nem éri meg. vagy várd meg a GT300akat, vagy ha komoly ingert érzel rá, hogy új kártyát vegyél... akkor jó lenne tényleg egy ATIban elgondolkozni. nem tudom milyen árban van ha van már, de 5870? esetleg a régebbi 4890... ennyiért szerintem 2-t is vehetnél abból 😊

@

Nem, de milyen már, hogy ATI kizárva? 😄
Én az nv-t is megvenném, ha megérné...
mila69en
miért? mert nem ati a logója?-.-

Egy vérpistike 😄😄😄😄😄😄 . sasdasdadasdasdasdasdasdads
kifli
egy 10-el olcsóbban 5870-et kapsz,ami 100w-al kevesebbet eszik, alázza a mostani játékokban, és dx11-es, szal ez a jövõben labdába sem rughat ellene, meg nemazért de az AMD X2 5200+ mellé felejtõs a mostaninál erõsebb kari
MaSzKa
nem ezek a legalacsonyabb reális tényleges árak itthon

argep.hu és hasonló oldalak segítenek megtalálni a legolcsóbb helyeket

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MerlinW
Ennyiért már 5870-et is kapsz😊 Persze egy VGA sem ér 80-nál többet😊

[merlinw.org]

mila69en
oázis árait inkább a hardverapro-n nézegesd

bakvarnyu
ezek az árak is az Oáziscomputertõl vannak? az oldalukon alig van valami

bakvarnyu
Arra azért kíváncsi lennék, melyik játéknak van ilyen kártyára igénye.

MaSzKa
fos
drága

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

The Protector
Megéri EZT megvenni vagy várjak vele?Ati felejtõs.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?