Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen , ebben igazad van. MONDOM, HOGY ÉN IS AMD-SET VENNÉK A HELYÉBE 100K-BÓL, de ha már õ intelt szeretne mindenáron, akkor vegyen azt! (bár n sem tartom jó megoldásnak). Amúgy meg én senkit nem szóltam le, nem fikáztam le, nem mondtam, hogy baromira értek ehhez a témához, szóval nem vágom miért vagy ilyen..

Igen,hihetõ. Solten pont az az ember,aki AMD helyett Intelt ír. Pláne 100k-ból...a hülye is tudja,hogy 160-180k alatt NEM ÉRI MEG/HÜLYESÉG Intel konfigot összerakni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Én fikázom Soltent? Én pont azt mondtam, hogy vannak itt sokkal jobban hozzáértõ emberek is, és nagyon jó konfigokat irtatok neki (AMD-sek). Én is amd-t választanám ennyi pénzbõl, szóval nem értem, hogy miért hülyebaromozol le...
Én azért irtam neki, hogy rakok össze egy Inteles gépet, mert õ mindenáron azt akarja....

Te nagyon hülye vagy. Inkább veszel egy szar-fos ratyi Intel konfigot,mint hogy ugyanannyiért vennél egy sokkal jobb AMD-s konfigot. Kurvára nincs jogod hozzá,hogy itt BÁRKIT is lefikázz,pláne ne Soltent fikázzad és pláne ne PC témában,mert lehet,hogy kicsit jobban vágja a témát mint Te. (Bár elnézve az értelmi szinted,a 8 éves öcsém is értelmesebb nálad).

Menj és vegyél Intel konfigot Nvidiával,aztán légy boldog. Viszlát!

Ha szeretnéd rakok össze neked egy Intel-es gépet 100k-ból, de vannak itt nálam jobban hozzáértõ emberek is... 😄

jó rendben, én elhiszem hogy jó az amd meg a legjobb de valahogy mégse😊

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

100-as keretbõl persze intel-t is ki lehet hozni...de én elfogadnám amiket itt ajánlottak. És ha késõbb lesz pénzed, akkor még fejlesztheted is...

HOPP solten nagyon benézted!nézd meg a válasz üzit amire irtam😊 ott a bizonyiték h inteleset kértem

Nem sokkal gyengébb a HD4850-nél, ami szerintem még mai szemmel nézve is egész jó kártya. Nekem is kb. 4850 egy szintû vga-m van, és normálisan tudok játszani 1920x1080-as felbontásban, mindenféle látványjavítóval.

Solten
Figyelj, allj le a trollkodassal jo, es tanulj meg gondolkodni is legyszives, rendben? (helyesirastol eltekintek az szamodra tul nagy falat) <#rolleyes> Ha ezek se mennek, legalabb hazudozni nem kene (ez vonatkozik a #51745-es vicckommentedre is) : link

Saor Alba

érdekes,pár napja beirok radeon hd series topikba ami elvileg érti ezeket a dolgokat és mit irnak a 4830-ra?Játékra gyatra ma már😊

Szerintem itt egész jó konfigokat raktak össze neked a srácok, úgyhogy nem tudom mi a bajod... 😊 AMD meg szerintem sem szar (mondom ezt úgy, hogy nekem is intelem van), AM3-as konfigot meg szerintem egész jól lehet még továbbfejleszteni, mondhatni olcsón, szóval szerintem baromságot csinálsz, ha nem fogadod meg a tanácsaikat.
Az meg vicc, hogy leszarozod a HD4830-at, mert még abszolút jó játékra, egy viszonylag erõs vga-ról van szó.

somdav95
😄DDD elvagy tájolva

Solten pls te ne adj konfig tippeket mer tragédia:S ezek a vidikártyák 4830 meg 9600gt...köszi elég volt😄

inkább fizetek többet mint a nulla teljesítményes amd😊 nemde?😊

somdav95
hát ha akarsz a kevesebb teljesítményért többet fizetni.. nyugodtan 😊

Solten
Intel buzi vagy mar bocs? Varj irok neked egy konfigot, mert napok ota itt hisztizel... (ugy latszik fajdalmas neked az olcsobbert/ugyanannyiert a jobbat elv) <#rolleyes>

INTEL Core i5-670 3.46Ghz 1156 BOX: 73.255 Ft
GIGABYTE GV-N96TZL-1GI 9600GT 1GB PCIE: 27.938 Ft

Hoppa, elfogyott a 100-as kereted... A tobbi komponensert meg dolgozz egy kicsiket... <#vigyor1>

Saor Alba

rendben van ,de odairtam a hozzászólásomba hogy inteleset ha lehet,ha amd fan akkor nekem ne adjon olyat inkább semmilyet se..

Szerinted akinek AMD proci van a gépben az buzi. Az én gépemben is AMD proci van, de nem vagyok buzi, és nem is érzem magam annak. Azért választják sokan az AMD procikat, mert árban sokkal jobb mind az Intel. Meg az AMD az Athlon II-es és a Phenom II-es sorozatával versenyképes az Intellel szemben.
Ha neked az Intel a szimpatikus ám legyen, de én ezért téged nem buzizlak le.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

gameplusz
Mert az Intel fos 40 ezer alatt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

somdav95
mert talán olcsó kategóriába most az a legnormálisabb ár/érték arányu... amúgy meg ha így állunk hozzá.. Intel buzi vagy? Csak azt a tákolmányt raknád bele a gépedbe? ( nem tákoolmány persze, mert a corei5 stb. nagyon is jók, csak azért nemkéne szidni a másikat) mellesleg..nekem is intelem van.. mert akkor az érte meg.. szóval mi csak segíteni szerettünk volna, nepattogj.

ez vicc!ti amd buzik vagytok már bocs?? minden egyes ember kivétel nélkül azt a tákolmányt rakja be.hihetetlen!

Solten
Megvettem a Palit-ot kilora bakker... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Tegnap priviuzeneteket kuldozgetett a gyerek, szerinte az AMD proci es VGA noname... (ilyen okosan fogalmazott, szo szerint) <#nevetes1> <#nevetes1> Vegyen fermit, talan belefer a 100k-s konfigjaba... <#hehe>

Saor Alba

Solten
<#hehe>

Saor Alba

allock
ha nincs dvd olvasója palit 4830 marad 😄

#hhwnd

Azért is 4830-t raktam volna bele. <#hehe> 2-t. 😄
allock
AMD

MSI 770-C45 16.238 Ft
AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3 BOX 13.550 Ft
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz 11.250 Ft
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ 10.404 Ft
ASUS EAH5750/2DIS/1GD5 PCIE 36.163 Ft
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 15.269 Ft

102.873 Ft

gondolom van dvd olvasód, ha nincs el kell köszönni az 5750tõl

#hhwnd

Sharks
Kit érdekel, ha nem kell Neki, vegyen 9600GT-t...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

kifli
migond a 4830-al, ha szerencséd van akko 800sp-st kap, és így tul képpen egy 4850-et kapsz 😊
Limited edisön! <#idiota>

Sharks
Nem tudtam, h már Solten is gyártja a 4830-at... <#nyes>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

allock
mi bajod a 4830-al? (nvidia 9600,9800at veri) nagyon jó kis kártya, kicsvel gyengébb a 4850tõl
100ból meg jobban kijön egy amd konfig

#hhwnd

Valaki 100ért összerakna egy intel konfigot? de pls kíméljen a solten féle 4830tól..

pxxl
én marha jól megvagyok noti nélkül is. egyáltalán nem hiányzik.

All hail the double x!

allock

#hhwnd

Sharks
Csak poén volt <#mf2>, tudjuk, h anélkül ma már nem lehet létezni. Ok, koliban tényleg hasznos lehet, attól függ, milyen a hely.

Firerock
abba nem gondoltok bele hoyg nem csak órán kell a laptop?van ott még koleszban vagy ha éppen vonaton

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sharks
Crysis-t nem láttam, de olyan volt már, aki southpark-ot nézett órán, meg photoshoppal bohóckodtak... <#vigyor4> Bár, ha erre vágyik, akkor azt ajánlom, h állami-ra menjen, úgy nem olyan pénzkidobás.

Firerock
jolvan😄
nemfullmax grafikán elég alapszintû ha úgynézzük,de a mai gépeknek amik 100 fölöttiek szerintem meg se kottyan

Firerock
mondhatsz teis
melyik márka a jó?
teljesen analfabéta vagyok ebben a témában😄

alap szintû játék=CoD6

WTF? <#idiota>

Solten-re hagyom.
Firerock
ja és win7 kéne hogy fusson rajta és örülnék egy Amd-Ati kombónak,nekem itthon nagyon bejött

Firerock
hát nem😄
de pl alapszintû játékok(itt pl Cod6) menni kéne
ha játékot kihagyjuk akkor te milyet mondanál?

"Irodai" célra minek 150-ért? Csak nem krájziszolni akarsz matek közben? <#ravasz1>
Firerock
150 alatt milyen laptop érné meg?
hha véletlenül felvesznek a fõiskolára akkor kéne 1😄

Ezt most mire érted? <#confused>

MR ME
a kukába max

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dragon11
wtff😄