Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
MSI 770-C45 16.238 Ft
AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3 BOX 13.550 Ft
PATRIOT 4096Mb DDR3 1333Mhz Signature KIT 23.362 Ft
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ 10.404 Ft
ASUS EAH5750/2DIS/1GD5 PCIE 36.163 Ft
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 15.269 Ft
SAMSUNG SH-S223L/BEBE Fekete 6.038 Ft

121.024Ft

GIGABYTE GA-EP43-UD3L 18.250 Ft
INTEL Dual Core E5300 2,60GHz 775 BOX 14.863 Ft
KINGSTON 4096Mb DDR2 800Mhz KIT 21.791 Ft
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ 10.404 Ft
ASUS EAH5750/2DIS/1GD5 PCIE 36.163 Ft
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 15.269 Ft
SAMSUNG SH-S223L/BEBE Fekete 6.038 Ft

122.776 Ft

légy boldog, de aki okos lga775-ös foglalatban már nem fektet, hogy a jövõben nel egyen többletkiadása

#hhwnd

Sharks
loooooooooooooool <#vigyor2>.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Solten
Aki 4830-at tesz bele, annak fizetek 1 sort... <#vigyor> Valami jofelet.

#51803: onnan kihullanak a gyenge elemek... <#smile>

Saor Alba

Sharks
Inkább maradjon itt, legalább ez a topic is jobban pörög. Még átjönne a radeon-ba és ott fárasztana minket a hülyeségével...<#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Bennevagyok. 😊
Rakjunk össze neki egy gépet 120k-ból Intel procival, LGA775 foglalattal, ATI kártyával (ami nem 4830), és akkor talán nem lesz több fikázás...😊

Te okos, azért van, mert egyszerre írtunk valakivel, és kiütöttem...
Sharks
Megtisztelõ, hogy így leírtál. Talán a szomszédom vagy, hogy ennyire ismerjük egymást vagy ki fas? Te mindenkit leszarsz itt, ez tény, mert egy beképzelt, öntelt, nagyképû majom vagy. Hogy engem a legmagasabbról...lol, szted hol érdekel. Majd észhez térít egyszer vki, engem meg sehol nem érdekel, h mekkora hulladék géped lesz, a te pénzed (bár inkább anyuéké, ahogy elnézem). Na többet nem írok, legyen a tied az utolsó szó, küldj el még a p-ba, ne kelljen csalódnom az emberismeretemben. <#mf2>

Solten
dehogynem huzol el <#vigyor>

Saor Alba

én meg múltkor HardLine PC-t 55k-ért. HELL YEAH!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Muszáj mindent kétszer benyögnöd?egyszer is elég vagy elhiheted

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Upsz.
Aláírás: "Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet😊" 😄😄😄😄😄😄
nem húzok el mer leszarom a topikot hogy mivan😄 felölem tönkremehet az ilyen solten féle aki nem tud konfigot összerakni amiatt meg végképp nem izgat😄

Multkor láttam 100ezres konfigot 4670-el. 😄
core 2 duo 2,93ghz 26k
abból elhiszed összelehet rakni gépet?😄

somdav95
nemakarsz elhúzni innen?😄DD csak szítod a feszültséget a semmiért, ha meg nem felel meg, rakj össze magadnak..

Ne foglalkozzatok vele.
1. vagy troll
2. vagy nagyon hülye (ritka az ilyen hülye ember)
Solten
Tenyleg! <#vigyor> bgreg fijjam az ilyen elelmes kis vasarlokon mint te, szivesen segitenek a Teszko-alkalmazottak. Ott vannak a szupinal-szupibb konfigok a szamodra... <#hehe>

Saor Alba

igazából téged szarlak le innen a legmagasabbról mer te itt nagyon nulla vagy tehát nem izgatsz😊 irkálj csak

Hát az már más, mondjuk, ha egy 20-ast még rá tudsz dobni arra a 100-ra, akkor már máris jobban áll a dolog. 😛

allock
akkor sem kapnál intel konfigot nyugodj meg

#hhwnd

OMG.
Sharks
Nem tudom, mirõl beszélsz! Nekem ku-va jó gépem van, amit szintén Solten segítségével állítottam össze, igaz már 1 éves, de ahhoz képest, ami Neked lesz... hát, mondjuk nincs értelme hasonlítgatni! Itt az egyetlen ember, aki be fog nézni vmit, az Te vagy, de biztos majd azt fogod hinni, ha meglesz a hulladék géped, h jól kibastál velünk <#lama>

Okés, semmi gond, amúgy én is gondoltam erre az összekeverõs dologra, de már komolyan kezdtem megijedni, hogy tényleg ilyen gyökérnek tartotok ebben a témában... 😊

de a 100k nem azt jelenti hogy csakis 100000 van rá hanem akörül ha lehet ez mit jelent?😊 90000-120000kb.

4830?!?!?!?! 4670-el játszok fullhd-ban maxon a játékok 95%-ban (gta4,crysis kivételével), és a 4830 kb 2x erõsebb!
De szerintem 100k-bõl jobb videokarit nem igazán tundnak itt ajánlani, mert még amellett ott van a proci, ram , lap, stb. Szerintem fogadd el, amit itt mondanak. De ha újabb játékokkal szeretnél játszani, akkor inkább még gyûjts mellé egy kis lóvét...

Sharks
Nem esett le az elején, hogy nem vágja a mai árfolyamokat? Szerintem még valamelyik közértben 100 Ft-ért vesz 1 kg kenyeret és azt hiszi, hogy 5 évvel ezelõtti árak vannak. Apropó, TESCO-Intel konfig? Nyerõ páros és profik állítják össze! Szerintem megvan a megoldás <#eplus2>

mér nem irtok 4770,v 5750et??

allock
nekem 4830am van,eddig mindent vitt 4x élsimítással, szaggatás nélkül high beállításokkal legaláábis ami játékok jól vannak optimalizálva

gondolok itt Crysis,Crysis Warhead,Batman:Arkham Alysium,Cod4,Cod6,Far Cry 2,Call of Juarez Bound in Blood, és a többi

írhatunk neked 4670-et is, de annak még kisebb a teljsesítményem int a 4830-nak

#hhwnd

jó ezt a kört benézted valljuk be😊 pusszancs

Pi**ába,tényleg összekevertelek titeket!

EPIC FAIL! Elnézésedet kérem! <#szomoru1><#worship>

Este van,na...<#idiota>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

összevisszabeszélsz😄 nekem nvidia nem kell egyáltalán😄😄😄😄 mivan ezt nem tudod belinkelni h ezt mondtam mi?😄

Sharks
Figyu, én együtt érzek a melegekkel, de mégis csak a lányokhoz vonzódom. Szval már csak az ért sem fogom belinkelni. Lehet, h nem is kértél, csak mondtam vmit, mert annyira szaroztad az amd-t és mivel az ATI kártyákat is õk gyártják, úgy értelmeztem, hogy az is ki van lõve nálad... Én kérek elnézést!

somdav95
jahj te gyerek 😊

Solten
Valoszinuleg mert a kokemeny 100k-bol nem jon ki a kedvenc GTX295-oddel te darwin-dij eselyes... <#vigyor>

Saor Alba

atit szeretnék de amit solten ajánlott 4830 az nem kell kösz, nem sims 2-zni szeretnék maxon

somdav95
Áh, kiütöttél mindegy 😊 Szóval, neki lehet magyarázni, úgyse érti meg.. Szerintem van egy kis beütése 😄

najó,pls linkeld azt a mondatom ahol nvididiát kértem!!linkeld!ha belinkeled seggen csókollak.

allock
mert az fér bele a keretbe
inkább mondjad te mit raknál bele ha szaki vagy

#hhwnd

Sharks
Én csak azt az egyet nem értem, hogy minek jöttél ide segítséget kérni, ha nem hagyod, hogy segítsenek. Ha már közöd nincs a témához, legalább ne hívd fel a figyelmet a tudatlanságodra.
Bocs, de Soltent meg pláne ne kóstolgasd, mert ahogy elõttem is írták, sokkal jobban ért a dologhoz, mint Te, meg az egész ismeretséged együttvéve és nem egy embernek állította össze a konfigját vagy adott tanácsot az összeállításban közülünk. Nem nagyon hallottam még panaszkodni bárkit is utólag. Ha intelt meg nvidia-t akarsz, el tudjuk fogadni, szabad országban élünk, a hülyeség istenadta jogod, csak ne fikázz már közbe semmit, amit nem is ismersz.
Azt egyáltalán nem írtad, hogy milyen játékokat akarsz játszani a gépeddel, de tényleg az a 100 e-bõl játékra gépet az manapság kicsit vicces (ha a legújabb játékokra gondolsz). Csak a tisztánlátás végett: egy normális laptop-ot sem kapsz 100 e-bõl. Nagyon jó, hogy ilyen "igényes" vagy, hogy csak intel meg nvidia, de akkor még érdemes spórolgatnod kicsit, ha teljesítményt is szeretnél. Tegyél mellé nyugodtan még egy 100-ast és utána gyere vissza ide. Addig még kijön a fermi is <#eplus2>

allock
ez enm amd buziság
itt arra törekszünk, hogy a pénzedért a lehetõ legjobbat és legtöbbet kapd

talán az észérvek hatnak:

-AM3-as alaplap teljesen új foglalat, nem hinném, hogy egyhamar megszûnik, ellenben a 775ös intel foglalattal amit már egy ideje szórnak kifelé elég rendesen, és ha késõbb fejleszteni szeretnéd az inteledet lehet már nem kapsz majd procit bele, ha kapsz is, régi lesz és elavult, az újonnan kijövõ hasonló áru procikkal szemben

-intelnél nincs lehetõség rá 775ös lapodba bele tudjál rakni egy lga1156os fogalaltú procit, nem úgy mint az amd-nél

-Inteles lapodba (ep43) csak ddr2 megy, ami megint csak felesleges befektetés, mert lehet 1éven belül már nem kapsz sehol, ha kapsz is marha drága lesz, közben meg ddr3-at sokkal olcsóbban fogsz kapni ami magasabb órán ketyeg

más:
olvassál teszteket aztán szarozd le a termékeket

#hhwnd

<#banplz><#taps><#levele>

Jó tegyük fel h a proci elmegy amit ajánl.DE akkor mér ajánl egy alsó-középkategóriás videókártyát??

TE BETEG VAGY BAZDMEG!
Solten
Blum, ne bantsd mar szegenyt szerintem osszekeverted sobika-t bgreg-el... 😄 Ahogy irta kifli, az aktualis ar/ertek-et nezem. Volt ido mikor ez az E8400-ben csucsosodott ki (az AMD akkor nem volt sehol a 100 eves CPU-ival) vagy akar 8800GT-ben. Aki agytalan ostoba fanboy, vegye csak a gagyibbat.

A tortenet annyi, hogy bgreg nevezetu egyen beboffentette hogy szeretne konfigot 100-bol: link

Erre irtam ezt: link

Ez utan kuldozgette a priviuziket hogy tudnek-e nek intelest irni, azt valaszoltam: nem (bohocokkal nem foglalkozok).

Saor Alba

Teljesen igazad van

kifli
azért nem szar ratyi

bgreg:

nekem intelem van (asszem solten is ezt ajánlgatta mikor vettem, úgyhogy szerintem rá lehet hallgatni, meg még egész sok emberre, nem elfogultak...), mikor vettem a gépet ez volt legjobb ár/értékben (E8400) és én igazából úgy voltam vele hogy leszarom mi van ráírva, meg everestbe mit ír ki csak teljesítsen. Procinál nem számít a gyártó játékoknál mint pl a vgk-nál.

intel alsóbb kategóriákba nem tud olyan jó procikkal elõállni mint az amd (nem erre koncentrálnak, nem ez a célközönség stb...) Ha most 100e a kereted gépre, akkor vehetsz intelt, ami szerinted jobb (közbe nem). De sokkal jobban jársz egy amd-s géppel. AMD régi rossz híre az athlon II és phenom II-vel eltûnt igazából. Ezek elég jó procik, és intel hasonló árú procijait álltalában le is körözik. De végülis nem mondasz hülyeséget, mert intel tényleg jobb processzor, csak nem ebben a kategóriában (ha 100e-ed lenne csak a procira mindenki intelt mondana 😄). Amd termékei újabbak, fejlettebek az alsó/közép kategóriában, intel ide meghagyta az elõzõ generációt.
Tessék INTEL!

ASUS P5P41D 16050.-
INTEL DualCore E6500 2,93GHz 775 BOX 20044.-
APACER 2048Mb DDR2 800Mhz 9913.-
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ 10404.-
LG GH-22NS50 Fekete OEM 5350.-
GALAXY GT240 512MB GDDR5 PCIE 22124.-
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 15268.-
99.153.-FT.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10