Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3 BOX 13.550 Ft
PATRIOT 4096Mb DDR3 1333Mhz Signature KIT 23.362 Ft
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ 10.404 Ft
ASUS EAH5750/2DIS/1GD5 PCIE 36.163 Ft
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 15.269 Ft
SAMSUNG SH-S223L/BEBE Fekete 6.038 Ft
121.024Ft
GIGABYTE GA-EP43-UD3L 18.250 Ft
INTEL Dual Core E5300 2,60GHz 775 BOX 14.863 Ft
KINGSTON 4096Mb DDR2 800Mhz KIT 21.791 Ft
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ 10.404 Ft
ASUS EAH5750/2DIS/1GD5 PCIE 36.163 Ft
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 15.269 Ft
SAMSUNG SH-S223L/BEBE Fekete 6.038 Ft
122.776 Ft
légy boldog, de aki okos lga775-ös foglalatban már nem fektet, hogy a jövõben nel egyen többletkiadása
#hhwnd
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
#51803: onnan kihullanak a gyenge elemek... <#smile>#smile>
Saor Alba
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
abból elhiszed összelehet rakni gépet?😄
1. vagy troll
2. vagy nagyon hülye (ritka az ilyen hülye ember)
Saor Alba
gondolok itt Crysis,Crysis Warhead,Batman:Arkham Alysium,Cod4,Cod6,Far Cry 2,Call of Juarez Bound in Blood, és a többi
írhatunk neked 4670-et is, de annak még kisebb a teljsesítményem int a 4830-nak
#hhwnd
EPIC FAIL! Elnézésedet kérem! <#szomoru1>#szomoru1><#worship>#worship>
Este van,na...<#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
Bocs, de Soltent meg pláne ne kóstolgasd, mert ahogy elõttem is írták, sokkal jobban ért a dologhoz, mint Te, meg az egész ismeretséged együttvéve és nem egy embernek állította össze a konfigját vagy adott tanácsot az összeállításban közülünk. Nem nagyon hallottam még panaszkodni bárkit is utólag. Ha intelt meg nvidia-t akarsz, el tudjuk fogadni, szabad országban élünk, a hülyeség istenadta jogod, csak ne fikázz már közbe semmit, amit nem is ismersz.
Azt egyáltalán nem írtad, hogy milyen játékokat akarsz játszani a gépeddel, de tényleg az a 100 e-bõl játékra gépet az manapság kicsit vicces (ha a legújabb játékokra gondolsz). Csak a tisztánlátás végett: egy normális laptop-ot sem kapsz 100 e-bõl. Nagyon jó, hogy ilyen "igényes" vagy, hogy csak intel meg nvidia, de akkor még érdemes spórolgatnod kicsit, ha teljesítményt is szeretnél. Tegyél mellé nyugodtan még egy 100-ast és utána gyere vissza ide. Addig még kijön a fermi is <#eplus2>#eplus2>
itt arra törekszünk, hogy a pénzedért a lehetõ legjobbat és legtöbbet kapd
talán az észérvek hatnak:
-AM3-as alaplap teljesen új foglalat, nem hinném, hogy egyhamar megszûnik, ellenben a 775ös intel foglalattal amit már egy ideje szórnak kifelé elég rendesen, és ha késõbb fejleszteni szeretnéd az inteledet lehet már nem kapsz majd procit bele, ha kapsz is, régi lesz és elavult, az újonnan kijövõ hasonló áru procikkal szemben
-intelnél nincs lehetõség rá 775ös lapodba bele tudjál rakni egy lga1156os fogalaltú procit, nem úgy mint az amd-nél
-Inteles lapodba (ep43) csak ddr2 megy, ami megint csak felesleges befektetés, mert lehet 1éven belül már nem kapsz sehol, ha kapsz is marha drága lesz, közben meg ddr3-at sokkal olcsóbban fogsz kapni ami magasabb órán ketyeg
más:
olvassál teszteket aztán szarozd le a termékeket
#hhwnd
A tortenet annyi, hogy bgreg nevezetu egyen beboffentette hogy szeretne konfigot 100-bol: link
Erre irtam ezt: link
Ez utan kuldozgette a priviuziket hogy tudnek-e nek intelest irni, azt valaszoltam: nem (bohocokkal nem foglalkozok).
Saor Alba
bgreg:
nekem intelem van (asszem solten is ezt ajánlgatta mikor vettem, úgyhogy szerintem rá lehet hallgatni, meg még egész sok emberre, nem elfogultak...), mikor vettem a gépet ez volt legjobb ár/értékben (E8400) és én igazából úgy voltam vele hogy leszarom mi van ráírva, meg everestbe mit ír ki csak teljesítsen. Procinál nem számít a gyártó játékoknál mint pl a vgk-nál.
intel alsóbb kategóriákba nem tud olyan jó procikkal elõállni mint az amd (nem erre koncentrálnak, nem ez a célközönség stb...) Ha most 100e a kereted gépre, akkor vehetsz intelt, ami szerinted jobb (közbe nem). De sokkal jobban jársz egy amd-s géppel. AMD régi rossz híre az athlon II és phenom II-vel eltûnt igazából. Ezek elég jó procik, és intel hasonló árú procijait álltalában le is körözik. De végülis nem mondasz hülyeséget, mert intel tényleg jobb processzor, csak nem ebben a kategóriában (ha 100e-ed lenne csak a procira mindenki intelt mondana 😄). Amd termékei újabbak, fejlettebek az alsó/közép kategóriában, intel ide meghagyta az elõzõ generációt.
ASUS P5P41D 16050.-
INTEL DualCore E6500 2,93GHz 775 BOX 20044.-
APACER 2048Mb DDR2 800Mhz 9913.-
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ 10404.-
LG GH-22NS50 Fekete OEM 5350.-
GALAXY GT240 512MB GDDR5 PCIE 22124.-
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 15268.-
99.153.-FT.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10