103184
-
Engem is érdekel. -
Engem érdekel, elárulod mi történt?
Amúgy most túrom a netet neked hátha találok pesti boltot ami jó és és van készleten amit szeretnél.. kis türelmet. -
Hát pedig 1 év garit adnak csak rá... IPON-ból biztos nem rendelek soha többet.. Magánügy, de eléggé gusztustalanok voltak.. -
XFX-nél nézz rá a kártyára.. ne hogy megszívd! Sok helyen csak 1 év garanciát adnak,amiben van némi rizikó .. :-) -
Közben kibővítettem a kérdésem, :D De mi a gond az iPonnál? hétfőre érkezik csak néhány cucc? -
Szerintem se, ahogy nézem :D .. Mert kb minden csak raktáron van :/ -
Szerintem sehogy.
De én eztzs a részt nem érettem:
'Segítségetek szeretnék kérni, aki kicsit vállalkozóbb személyiség, hogy tudnátok e alternatívát (AMD+ATI) Kombót úgy összeállítani nekem, hogy raktáron legyen a Karinthy vagy a Polósnál.'
Pontosan mit is akarsz ezen a 2 helyen
-
Sziasztok!
Mai napon megkaptam volna a gépet.. de az Iponnál.. "problémák lettek"...
Mivel nincs gépem.. mert kisült.. Minél előbb szükségem van a másikra.
Aquanal szeretnék most már így vásárolni, úgy hogy el is hozom ma..
Segítségetek szeretnék kérni, aki kicsit vállalkozóbb személyiség, hogy tudnátok e alternatívát (AMD+ATI) Kombót úgy összeállítani nekem, hogy raktáron legyen a Karinthy vagy a Polósnál.
-ASROCK 990FX Extreme3
-AMD FX 6-Core Black Edition FX-6300
-XFX Core Edition FX-787A-CNFC Radeon HD 7870 GHz Edition
-500 W Táp
Ha nem.. akkor várok türelmesen, de eléggé sürgős lenne.. :/ -
Nekem is vertex van. Igaz nem volt sokkal drágább mint az agility, de inkább elinnám a különbözetet. (egy félrészegség megvan belőle) -
Nekem ugyan vertexem van, de legközelebb is azt vennék. Mindenki mondhat amit akar. A lényeg a hit ereje! :D -
vertex és agility közt annyira minimális a különbség, hogy egy forinttal nem ér többet. ph-n pl ezért nem is ajánlják a vertexet, mert nincs sok értelme agility-vel szemben.
-
ssd és ssd között nehéz a különbséget látn, de azért VAN
Én igyekszem az aktuálisan legjobbat venni, ami mér elfogadható árú. -
Ez a konfig szerintem teljesen jó arra amire ki lett találva. Ha később komolyabb játékra lenne szükség beletolhatsz egy VGA-t, vagy olyat amivel megy dual graphicsban, vagy olyat ami komolyabbat szól egyedül is. Ramból inkább low profile. Ha esetleg később tuningolni akarsz, ha valahol akkor ennél a procinál van értelme az előzőekben fikázott 2133-as moduloknak. Alaplap támogatja 2600-ig
-
vertex 4 nem éri meg, inkább agility 4
olcsóbb, és jó is. vertex 3 meg főleg semmi előnyt nem ad, haver agility 4-éhez képest az én vertex 3 max iposom, és az olcsóbb is volt az agility. Pedig csak kb 2 hónappal később vette -
120 gigás ssd bőven elég, 8gb ram bőven elég, tápból nézhetnél valami értelmesebbet, i7 mellé nem vennék GTX 660-at.. minimum GTX670 vagy HD 7950.. de inkább GTX 680 / HD 7970 .. HAF- X ház helyett nézd meg a HAF 932-őt vagy csemegézz a Corsair házak közül .. -
Korrekt szerintem, ha neked ez tetszik; vegyed.
"szorzózár mentes hűtés" hehe, mintha egybe lenne. :D De ha tudsz Noctua-t vegyél hűtésnek szerintem. -
aztech #85201 Sziasztok, 4 év után most fektettem be egy új gép-re, az adatok a következőek :
processzor
Intel Core i7-3770K "Ivy Bridge", 3.5GHz/3.9GHz, szorzózár mentes
hűtés
Cooler Master Hyper TX3 EVO csendes CPU hűtés
alaplap ASUS P8Z77-V LX, USB 3.0, SATA-3, PCI Express 3.0 támogatás
memória 16GB 1600MHz DDR3 Dual Channel
SSD 250GB Samsung 840 Series SATA-3
winchester 2TB Seagate Barracuda 64MB cache, 7200rpm SATA-3/6G
grafika nVidia GeForce GTX 660 Ti 2GB DDR5
ház Cooler Master HAF X nVidia Limited Edition /w. USB 3.0
tápegység Cooler Master Elite Power 600W
Véleményeket kérnék róla, remélem ha ezt megveszem megint nem kellesz 4 évig befektetnem... -
efféle táp és ram minek? ház gagyi, az ssd meg lószar kategória
tápnak jó egy 750-850 wattos márkás cucc, aminek jó a bele (chieftec pl.)
ram sima mezei jó bele bőnyállal
ház helyett talán nézni kéne valami emberi minőségű nagy házat, jó hűtéssel
ssd minimum OCZ Vertex 3 Max IOPS, vagy esetleg egy sima OCZ Vertex 4 -
Cruzito76 #85199 Igen, nagyon köszönöm a gyors infót!!! -
Tessék az érv:
Totál fölösleges akkora táp, amit linkeltek 850W bőven elég, rohadt nagy tévhit hogy 1-2kW tápegységeknek van értelme max Q SLI/CF esetén, ugyanis minden egyre kevesebbet fogyazt. Ha sokat akarsz tápra költeni akkor 80+ Gold tápokat nézegesd, Enermax, Seasonic, FSP, CoolerMaster és társaik vannak 850W-osak szép számmal, pont ezen okokból mert ilyen gépekbe főként ezeket keresik.
Memória: Meg kell emelni a memória feszültségét mert ezek nem 1.5V-on mennek, ezzel meg megint a proci lesz gyilkolva ugyanis a memóriakezelő a prociban van így ez a feszültség is azon megy keresztül. 1600MHz érdemes venni, ráadásul maximum a teszt progikban megjelenő pontszámban van lényeges különbség.
Azt a vízhűtőszerűséget meg nem ajánlom, akkor inkább a H100 vagy a H110 ugyanis az USB-s kütyü ami van benne kékhalált okozhat így lehet hogy használhatatlan az a része akkor meg ugyanaz mint a H100. Ha alakítasz a cuccokon és vizet akarsz akkor belefér egy EK szett ami azért jobb mint ezek az előre összerakott cuccok.
-
Blum #85197 Ne etesdd!
-
Neked teljesen felesleges érveket felhozni.. kezd el számolni fogyasztást és rájössz hány wattos táp kell ..
-
Francokat, haver ilyen gépen játszik... 1440*900-ban Bioschock is szaggatás nélkül megy rajta, teljesen normális kinézettel tehát nem full hülyére butítva, eddig egyedül a GTA 4 ette meg a konfigot.
Nem mindenkinek van pénze több 100k-s gamer cuccra meg nem is igényli mindenki. -
emocaptain #85194 Ja értem, normálisan nem tudtok érvelni tényekkel. Csak a szar, fasz, anyád, köcsög, jelzőkkel. Ez ám a szakrételem/hiánya/. -
Nem az a tipikus amit Blum mondd, ide jössz és nem tetszik amit leírnak neked a templomos lovag tápegységeddel meg vedd az utat inkább Jeruzsálem felé ..
-
Blum #85192 Ha mindent ennyire tudsz,akkor had kerdezzem mar meg hogy mi a fasznak jottel ide? Mondjuk,hogy nem jo erre te ravagod hogy az marpedig igenis jo.
Kedves edesanyadat faraszd otthon az ertetlen formaddal.
-
köztudatban van, de nem tartozik, a jófajta tápok közé. EZEK közt nézz szét inkább. prohardveres userek álltal csinált táblázat. Ott megnézik a tápok belét is, mielőtt bármit ajánlottá nyilvánítanak. -
emocaptain #85190 Tipikus. Az a jó amit te mondasz, az nem számít, hogy nem láttad működés közben. -
emocaptain #85189 -
Továbbra is gyökér vagy, kedves újreg.. esetleg alreg.. ? ;)
LINK bőven elég két GTX 770-nek sőt a többi sallangnak is .. -
emocaptain #85187 Azért mert nincs annyira a köztudatban, attól még jó. -
emocaptain #85186 200w a proci húzva, 500w a 2db vidkártya az már 700, 1ssd 4hdd +ram +ventilátorok a folyadék hűtés.
Valamint a táp alapból -10% mert egy táp se tudja azt ami rá van írva. Ennyiért meg bőven jó az a táp. -
Blum #85185 Ha mar ilyen hegesztotrafo meretu tapot veszel,akkor valami ertelmes markat kene. -
szerintem 2db 770-nek sem kell ennyi kakaó... -
emocaptain #85183 TALÁN. olvasd el a bővítés még 1db 770 2év után, azért a tápmost.Az 1600mhz is 25ezer annyi mint a 2133 cl9. -
nincs a 2133-al gond, csak egy félperces móka biosban. Nekem még 1150-es ddr2-esek vannak, azokat is csak be kellett állítani kézzel, hogy annyin menjenek. Egyébként tuningnál jól tud jönni. Bár ott már a szorzó van matatva, ramokat nem érinti úgyhogy mindegy ebből a szempontból... -
1150W mi a fasznak? :D 2133Mhz mi a fasznak csak a gond van vele.. -
emocaptain #85180 Ez a config 2év, utána még egy 770bele, és megint jó szerintem 1,5-2évre. -
Sztem azt a VGA-t felejtsd el. Helyette HD 7750, és nekem a táp is gyanús. Inkább vmi Chieftec, mondjuk 400 W-os 80+ os. -
Nemáár hogy egy olyan gépet ajánlj aminek az alkatrészei 1 hete se jötte ki és arany áron vannak.
1155-ből jobb is kijönne...