103184
-
Blum #85898 Tapegyseg egy kicsit overkill,abbol eleg lenne az 500W is. De amugy nagyon penge gep,ezzel nyugodtan lehetsz "fullhd fullgfx fuggo" :) -
na, nem lustalkodtam hanem olvastam es ezt sikerult osszekokanyolni a mar elozoleg masoknak osszallitott gepekbol. annyit azert valaki tegyen meg nekem hogy atfut rajta. kell -e valamit cserelni vagy megfelelo -e. (kompatibilitas, meret es hasonlo dolgok) illetve jatekra lenne. nem vagyok fullhd fullgfx fuggo.
ASUS Z87-C
INTEL Core i7-4770K 3.50GHz 1150 BOX
CORSAIR 16GB Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 KIT CMY16GX3M2A1600C9R
VTX3D VX7950 3GBD5-2DHXE HD7950 3GB GDDR5 PCIE
WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
SSD CORSAIR 128GB SATA3 2,5" Neutron CSSD-N128GB3-BK
CORSAIR CX Series Modular CX600M
CM Storm Scout 2 Advanced
NOCTUA NH-U14S -
Livius #85896 Hello!
Egy socket 775-ös alplapot szeretnék venni, újonann és garanciával. A neten a választék már nem túl nagy, ezeket találtam.
GIGABYTE GA-G41M-Combo
ASRock G41MH/USB3 R2.0
Jelenleg egy Intel Core 2 Duo E4300 CPU-hoz kellene, és van még hozzá 3 modul DDR2 667MHz RAM (2x512MB + 1GB). Mivel 4 RAM slotos DDR2 lapokat már nagyon nem találok, így valószínű hogy a DDR3-ra meg fog történni a váltás.
Azt kérdezném, hogy a linkelt alaplapokból melyiket lenne érdemesebb megvenni, minőség és élettartam szempontból? Valamint ha tudtok linkelni és mondani még létező, boltban árult 4 RAM slotos DDR2-es lapot, újonnan és garisa, kérlek linkeljetek. Fontos hogy az alaplapon valami értelmesebb fajta integrált VGA is legyen. -
GB H87 HD3. Szerintem attól van ez, hogy azt a kis műanyag fekete takarót, a szorítókeret alá tették nem fölé ahova egy érintéssel bepattan. Kvára úgy emlékszem, hogy alatta volt, mozdulatsor is előttem van. Remélem azért gariba majd foglalkoznak vele. -
Nekem az [email protected] már elég hangos a gyári ventije, lassan megy rá egy szép noctua venti :D az remélhetőleg csöndbe lesz :D -
Dodo55 #85893 Milyen alaplap? -
Blum #85892 Igen,elofordul az ilyen :\ -
Én 4GHzig húztam az enyém és lehűti porszívó feeling nélkül is teljes csendben. a Tesztkonfigot is meghűti 1200as fordulaton szerintem becsülettel.
A többieknek meg ott a lehetőség a noctuára
-
Valaki már találkozott olyannal, hogy gyárilag hibás a lapon az LGA tokozás, kibontás után láttam meg, hogy 6-7 láb az égnek áll, plusz van pár ami csak megtöri a sort(el van ferdülve)? Természetesen meg sem próbáltam összeszerelni, óriási csalódás. -
De ez drága és nem köccséghatíkékony..!
-
Ennek viszont nincs porszívó hangja :D
Persze ez függ attól is hogy milyen házba megy bele, milyen a környezeti hőmérséklet, ezeket hiányolom mondjuk ebből a tesztből. -
TomStorm #85887 Gigabyte Poseidon 310(mid tower).
Mondjuk 25 e.ft-ot nem gondoltam,hogy ennyi lenne de ha ez jól hűt és csendes akkor lehet kiadok ennyit,persze ha jó a házba.. -
Gyöszi ne kötekedjél .. Igen LGA2011-re jó, de kis utánjárással talál olyat is, még ha nem is az iPonnál ami a korábbi modellekre is jó..
-
És ez valóban csak 2011re megy fel?
Nekem az x4et gond nélkül visszahűti a 212 és nekem a régebbi plus van nem is az evo.
Nyilván nem egy nh-d14 és nem is várja el senki, hogy az legyen, de 25 ezer vs 8 ezer, teszt szerint 52 fok vs 64 ugyan akkora zajjal, porszívó effekktel meg 59 fok.
De persze mivel téged ismerlek nem is vártam mást :))) csak aki engem ismer (szerencsére ilyen se sok van) nem is várhat mást minthogy ajánljak valami költséghatékony dolgot :D -
Mekkora házad van.. aki engem ismer tudja mit fogok ajánlani.. viszont ez olyan patent,minőségi,profi hogy beszabehu..
NOCTUA NH-D14 SE2011
-
TomStorm #85883 Akkor maradok X6+Gtx 660Ti phantom kombónál.Csak egész olcsón kijöttem volna az üzletből és van is felesleges HD7850 vga-m ezért gondoltam rá.
Így mondjuk akkor inkább nem érdekel a dolog.Köszi!
Viszont egy AMD processzor hűtőt tudtok ajánlani?15 ezer ft körül is jó de ha drágább az se baj -
FX-8150, sok sikert kár, hogy csak papíron tud valamit
Ebben a HydraBúcsúban nem hiszek ..
-
TomStorm #85881 Üdv!
ASUS Crosshair IV Extreme+FX-8150 el tudnám érni az 5Ghz-t magonként?
Másik kérdés,hogy a Hydra CrossL. működne valóban 2 különböző videókártyával? -
Az i7 2600k-ra el nem cserélném
-
Köszi :) -
Ááá, holnap este lesz összerakva valszeg., addig csak fogdoshatom! :D -
teszt 1
teszt 2 -
Egyébként érdemes ezekre ez az új Haswell processzorokra beruházni ? Mennyivel nyújtanak többet, mint a korábbi LGA1155-ös procik ? -
Ennél már csak egy i7 extreme lenne jobb :P
De ne fogdosd rakjad össze aztán élvezd :D -
Mikor kézbe fogom, érzem, érzem az illatát, érzem ahogy az emberi civilizáció 10000 évének kicsúcsosodása dobog benne, afféle hétköznapi csoda, a jelenlegi csúcs, amit az ATYÚRIsten nekünk adott, mikor szakajtottunk a tudás fájáról. Ezért áldozta fel az életét sokcsilliárd ember a történelem folyamán, hogy mi MOST és ITT I7-4770-et pattinthassunk a 1150-es socket-be. Magának a római pápának sincs ennél menőbb/újabb processzora, de még Obamának, vagy Putyinnak sem! Én még a kokomlista idején nőttem fel, ez maga a kánaán. Hatalmasabbak vagyunk, mint a leghatalmasabb fáraó!
Kis lépés ez az infósnak, de hatalmas lépés a zemberiségnek! -
Blum #85873
-
Na ki a király bééébííí! :D
-
Persze, egyértelmű, pont erre az eladási dologra gondoltam, mikor megláttam, hogy az alaplap ára csak 65.623 Ft. Mennnyiiii?? :D
Hogy na annyit nem fog érte adni senki.
Átnéztem az alaplap speckóit, de igazából nem volt olyan dolog ami miatt rányomtam volna a kéne plecsnit. Ez amit veszel sztem teljesen jó. -
Blum #85870 jaj pazmek te gyerek :D -
Anno én is noctuat akartam, de meggyőztek itt, hogy jobb ár/teljesítményben a mugen 3 és tényleg. -
Hánemcsakaz. Tényleg nem húznám, mikor meg esetleg eladom 1x a távoli jövőben, ha egyáltalán, akkor a plusz 50k-m menne a lecsóba, csak nyers pénzkidobás. Mostanit is referencián hajtom és tökéletes így. -
KaBuTo666 #85867 Cooler Master proci hűtőt kell venni, az a jó! -
Freeman16 #85866 Ha veszek egy Asrock FM2A75 PRO4 alaplapot és egy Richland Apu-t amit alapból nem támogat akkor tudom frissíteni az alaplapot ezzel a procival hogy támogassa? Mert hallottam hogy van amelyiket csak egy régebbi processzorral lehet. -
olvasd el az aláírását :D a Mugen3 már megvan neki, és nem mindenki olyan megalomán mint mi hogy megvesszük a létező legnagyobb hűtőt 
-
Noctua proci hűtőt kell venni nem Scythe búcúst
-
Álmodtál egy nagyot, 5 percig jó is az
-
Nah szerényebbre fogtam magam, mer már megen megalomániáskodok, oszt kollegák lebaxtak. :D Megrendeltem a srácoktól a sima mezei ASUS H87-PRO-t, meg a sima I7-4770-et. Holnapra itt is van, már ma délután el tudják hozni nagykerből. Kicsit gyorsabb, mint IPON-ból, drágább is, de bennük 1000%-ig megbízom (főleg gariban). Csak a jóbarátom kell, akinek kell a mostani gépem bele és majd ő kiszedi, meg beteszi ezt helyette, így egyeztünk meg.
Mosmá csak várni kell... (nehézaz) :DDD
Köszönöm a segítséget itt mindenkinek! -
1 vga esetén bármit elvisz. -
ecrof #85860 Helló!
Egy Corsair vx450-es,80+ táphoz szeretnék processzort és videókártyát, csakhogy nekem fogalmam sincs, hogy mi lehet az a maximum kombinácíó amit még jól kiszolgál!
A tanácsotokat köszönettel veszem! -
Foglalatokban különböznek csak, nézd meg neked melyikre van szükséged aztán az el is dönti a kérdést :)