103184
1411386313.png
  • Vadnokedli
    Szeretem ezt az ismerősös cucc dolgot. Ismerőstől veszek mert ismerős- utána járni luxus a dolgoknak persze; ami 5 perces dolog kb.

Volt egy eset ismerősöm vett egy motort kétszeres áron amibe rengeteg kilométer volt máshol ugyan az a motor fele annyiba került fele annyi kilométerrel- Csak mert ismerős-
  • Laci82
    Ez Miskolc itt semmi nincs.
    Én már rég az Ipontól rendelek mindent pontosan emiatt.
  • Laci82
    Nem nekem kell a gép sógoromnak meg ott van ismerőse ezért ragaszkodik ehhez a bolthoz.
  • Vadnokedli
    Palit nV kártya? Vélemény? Tapasztalat?
  • V43 1105
    Ilyen fos készletet, lassú weboldalt, árakat.. pff...
  • Blum
    Mindenkepp ebbol az otvar boltbol akarsz rendelni? Ottvan hardverapron gianni,vagy ha az nem akkor az ipon...
  • Laci82
    Még esetleg egy ilyen AMD-s konfigot néztem hasonló árban nagyobb vinyóval,erősebb vga-val meg jobb táppal.

Kingmax DDR3 1333Mhz 4GB 8,590Ft.

Samsung SH-224A 22x sata dvd író 4,900Ft.

Corsair CMPSU-430CXV2EU tápegység 430W Builder Series 14,009Ft.

Gigabyte GV-N65TOC-1GI GTX650 TI 1GB DDR5 OC 38,170Ft.

MTech Fekete BOS11A-BK Blue táp nélkül 7,029Ft.

LOGITECH Cordless Desktop MK220 fekete billentyű 6,541Ft.

Asrock 970 EXTREME3 AM3 21,670Ft.

AMD FX-4100 AM3+ 25,201Ft.

WD 1TB 7200 WD10EZEX SATA3 64MB Caviar Blue SATA3 17,540Ft.

Melyik a jobb tehát az AMD-s vagy az Inteles konfig amit írtam ?
  • Laci82
    Én egy Logitech M185-el gamelek és semmi bajom nem volt még vele.
    Játék meg max SimCity és FIFA,a keret pedig 145000.
    Hasonló árban akkor AMD-s konfig ami esetleg jobb?
    És ha lehet ebből a boltból.
  • Sir Quno Jedi
    Szvsz. tartalék gépnek elmegy. Netezni is jó még, meg ilyesmi. Az aknakereső, ha nem is max. beállításokkal, de menni fog...
  • V43 1105
    Videókártya nem tudom milyen árban mozog, de ha ügyes vagy GTX660 is ütheti a parkod, nem sokkal drágábban. Nagyon remélem az az egér nem játékra lesz, mert alapszabály, hogy wireless cuccokal nem nagyon gamelünk, na jó van razernek már ilyen egere, de aranyárban .. Házból is megérné szerintem valami mást venni, BitFenix, CoolerMastert adnak már olcsóért is ami jó is.. A tápegység mennyibe kerül? Én Corsairt vennék abból. Többi jó, bár alkatrészekből ítélve, ez korábban lett összeírva B75 - i5 2300 miatt is látszódik.. mennyi a keret, esetleg nézzünk új configot?
  • Laci82
    Sziasztok.
    Eme nyalánkságról kérdezném véleményetek,hogy mennyire számít ez a konfig manapság jónak ?

WD 500GB 7200 WD5000AAKX SATA3 16MB Blue Caviar
    Gigabyte B75M-D3V skt1155
    Crucial DDR3 1333Mhz 4GB
    Samsung SH-224A 22x sata dvd író
    INTEL CPU Core i5 2300 2,8GHz/6MB S1155
    MTech Fekete BOS11A-BK Blue táp nélküli
    Genius Slimstar 8010 fekete rádiós billentyű+egér
    Chieftec 400W GPS-400-A8 táp 12cm v.BOX
    Gigabyte GV-N650OC-1GI GTX650 1GB DDR5 OC

Összesen: 144,219Ft
  • V43 1105
    FPS Hexa tökéletes, esetleg nézhetsz 500w-osat is biztos ami biztos, de a 400w-ossal sem lesz gáz. Processzoroknál OEM és BOX kivitel létezik, az első az az OEM tálcást jelent, ilyenkor egy műanyagból készült átlátszó tokban kapod a procit, értelemszerűen a BOX-osnál pedig a processzor mellé csomagolnak a dobozba egy gyári hűtőt, maradjunk annyiban, hogy az INTEL által gyártott átlagos célra tökéletesen megfelel, az AMD-é pedig olyan mint egy rotakapa terhelésen.. persze aki INTEL-t vesz, gondolok itt i5,i7-re, amelyek "k" jelzéssel végződnek, szóval oda érdemes beruházni egy komolyabb úgynevezett "aftermarket" hűtőre már csak a tuning miatt is.
  • Gyöször
    Teljesen jó ez a táp. Hűtőt pedig adnak a procihoz. Kipróbálod, és ha nem válik be majd felpattintasz valami komolyabbat.
  • V43 1105
    Dizájn dugd fel a seggedbe... a DELL kurva jó azt kell venni, szóval ne irkáld itt a hülyeségeid ...
  • TomStorm
    Nekem LG jobban tetszik a 2 monitor közül.Dell-t eladtam,nekem ott a fényerő brutál nagy volt,design nem igazán tetszett.
    A jelenlegi LG ips237 monitor első bekapcsolás óta tökéletes.Hozzá se kellett nyúlnom a menühöz.Kellemes nézni ezt a monitort annyira jó még kalibrálás nélkül is,még Dell engem nagyon zavart.
    Képfrissítésben is mintha LG jobb lenne a design meg über..
  • JaSoN HuNTeR #86043
    Dell.
  • bakkerman
    értem,köszönöm! Jelenleg egy 19 colos LG Flatron W1942S-em van,1440-es felbontással,ezt akarom lecserélni egy nagyobb(minimum 22-23 col) LED-es fullHD monitorra,amit rászánnék az 50 ezer maximum :) Utánajárok a linkelt Dellnek meg LG-nek,és akkor valószínűleg a kettő közül lesz valamelyik a befutó.
  • Blum
    Mert mindegyikben ugyanaz az ocska TN panel van. A 3. LG raadasul tuneres is,az meg aztan plana ocsmany :D

Ha van ra loved,akkor vedd meg a DELL-t. Ha nem szansz ra annyit akkor meg az LG-t. Mindket peldany merfoldekkel jobb minosegu mint a 3 altalad linkelt monitor.
  • bakkerman
    navárjunk miért fos mind? :DD amiket linkeltél azok jók,tetszenek,főleg az LG tűnik nagyon jónak.
  • Blum
    Mindegyik fos.

DELL U2312HM
    LG IPS237L-BN
  • bakkerman
    monitor csere előtt állok,le akarom cserélni a 3 éves LCD-met LED monitorra,ezeket nézegettem:
    Samsung
    ASUS
    LG

vélemény?
  • Vadnokedli
    Ha nem tuningolsz tökéletes, maximum egy minimál 200-300 mHz-s tuningot elbír.
  • gabo91
    Köszönöm!
    FSP hexa 400w ilyen tápról lenne szó.
    Még annyit had kérdezzek, hogy a BOX-os processzor azt jelenti, hogy gyári hűtőt is adnak hozzá? Milyenek ezek amit pl egy A10-hez adnak, használható vagy érdemes lecserélni inkább?
  • SergioAmigo
    http://www.eclipsecomputers.com/

http://www.novatech.co.uk/

http://www.overclockers.co.uk/

http://www.cclonline.com/

ezeket az oldalakat is ajánlom.
  • Gyöször
    Aham valóban, akkor az üzenetem tartalmát utólag Fazer kollégának címezném, bocsi :D

Innen tudnál válogatni haswell ready tápokat. Ha valamelyik megtetszik, dobd fel véleményezésre.
  • FlyHigh
    Nah megjött a lap, lassan lesz kép is. Mit érdemes beállítani a biosban, ilyen új generációsom nem volt még, temp limitek pl?
  • Blekk Síp
    Egyébként varhato mozgolodas az arak teren mostanaban? Mert most koltoztem ki UK-be es nullarol kellene osszetákolni vmi gepet, de akkor mar olyat szeretnek amihez egy jo ideig nem kell nyulni.
    Scan.co.uk-t nezegettem, lapra, procira, ramra, ssd-re, tápra olyan 400-450font-ot gondoltam szánni. VGA-t meg hazat majd par honap mulva szeretnek nezni.
  • Blekk Síp
    Ezt a konfigot a 86010 hsz-bol szedtem ossze, elsosorban ratok hagyatkozom es gondoltam ha ott ez van ajanlva akkor biztos jo lehet, csak meg akartam bizonyosodni rola, hogy nehogy az legyen, hogy ezt a Haswell Ready dolgot esetleg nem vettetek eszre.
  • Gyöször
    Biztos ki lehet kapcsolni, de lenne egy érdekes kérdésem: Miért nem haswell ready tápot rendelsz??

Vagy ha ragaszkodsz a táphoz akkor rendelj hozzá ivy bridge procit!
  • Gyöször
    Mivel 30at adtál meg procinak ezért szerintem én bevállalnám ezt

A többi jó ahogy így átfutottam. Pontosan milyen a 3 hónapos tápod? Ha minőségi, szerintem simán bírja. Vinyók nem esznek szinte semmit. A 2-3 VGA-s rendszerek miatt kell 450Wnál nagyobb táp.
  • gabo91
    #86007 (#86006) -re valaki mondani valamit?
    Életképes lehet az összeállítás? Alaplap jó ahhoz a procihoz (vagy A10-5800K-hoz), ram jó lesz amit kinéztem vagy milyen típust válasszak amd-s laphoz?

Illetve ha már itt a tápokról is beszéltek, hogy Haswell Ready, ill NO.
    AMD -nél is van valami keverés, vagy jó azaz FSP táp a procihoz?

Legyen szíves valaki erősítse meg hogy jó nem jó, mit kellene. Köszönöm!
  • Vadnokedli
    GTX650Ti Boost helyett megéri azt a plusz 5 ezer forintot a sima GTX660?
  • Blekk Síp
    Tehat akkor ha a tap nem Haswell Ready, akkor a biosban akkor is ki lehet kapcsolni azt a bizonyos featuret aminek kovetkezteben nem lesz semmi gond?
  • Vadnokedli
    32nm nem is volt 40 után jött a 28
  • Botond #86024
    Köszönöm!
  • Vadnokedli
    Mindegyik HD7000 től - GTX600 től
  • Hecker007
    Wazze :D tényleg, NO nem baj
  • Gyöször
    Hecker: Én is rosszul olvastam, de az a NO az nem a következő mondathoz való, hogy "No ennek mi a hátránya?" :D Hanem, hogy NEM haswell kompatibilis a táp.
    pár sor erről.

Amúgy meg H-s lapra szoktak tenni motor csatlakozót. Persze a mai világban ezt (is) érdemes ellenőrízni. :)
  • Hecker007
    Táp jó, nincs semmi hátránya, annyit jelent csak hogy jó ehhez a procihoz meg laphoz. És igen fogod tudni használni mert van IGP a prociban, azt nézd meg hogy van-e olyan csatlakozó a lapon amire rá tudod kötni a monitorod.
  • Blekk Síp
    Hali!
    A lentebb olvashato ajanlatokbol en igy neztem ki par dolgot:

lap: Gigabyte GA-H87-HD3
    proci: Intel Core i5 4670, S 1150
    ram: Corsair DDR3 Vengeance Jet Black Low Profile, PC3-12800
    tap: 500W Corsair Builder Series CX CP-9020047-UK, 80 PLUS Bronze
    ssd: kesobb
    vga: kesobb
    winyo: van

Azert irtam le ebben a verzioban is, mert a (nagyon amator) kerdesem az lenne, hogy amig nem lesz a gepben vmi normalis vga, addig is tudom majd hasznalni a gepet netezesre, filmre meg regebbi jatekra igy ebben a formaban ugye? Masik kerdesem, hogy a tapnal az van irva az oldalon ahonnan majd rendelem (UK), hogy "Haswell Ready: NO" Ennek mi a hatranya?