103184
1411386313.png
  • Gyöször
    Teljesen mindegy, mert ha jól látom a leírásban akkor a lejátszó csak USB2.0-át tud.
  • Solt
    Köszönöm Uram! :))
  • Blum
    Nem kell veluk semmit csinalni,csak rarakod a stream mappabol az m2ts fajlokat a vinyora aztan mehet a buli :D
  • Solt
    Na találtam abból amit linkeltem USB 3.0-s verziót... az lesz a győztes szerintem! :)

Már csak egy nagyon off kérdésem van... Nekem ezek a formátumok teljesen kínaiak! :S Vannak ezek a BD50-s filmek... azokkal kell még valamit macerálni, vagy csak felmásolom a vinyóra, rádugom a lejátszóra és mehet a móka?
  • Blum
    Minimalisan gyorsabb az e-sata. :)
  • Vadnokedli
    Elvileg ez a támogatott lista- HA bebootol a rendszer amellett a proci + lap mellett- és plusz le is tudod szedni rá a biost akkor lehetséges-

Nem értek hozzá ennyire-
  • Solt
    Az e-sata nem gyorsabb? :)
  • Blum
    Udv!

Jo az otlet,de inkabb egy USB 3.0-as racket vegyel hozza. 40gigas BD filmeknel nem mindegy a sebesseg :) Gondolom az alaplapon akad 1-2 USB 3.0 csatlakozo. Ha megse,akkor jo az altalad kinezett keszulek is.

DELOCK 42474 3.5 External enclosure SATA HDD - USB 3.0
  • Solt
    Üdv Urak!

Lenne pár hülye kérdésem, és ennél jobb és forgalmasabb topik nem jutott eszembe ahol ez elfér... :)

Van egy ILYEN Blu-ray lejátszóm, és szeretném a különböző forrásból beszerzett 20-40GB méretű filmeket megnézni rajta... Na, most ez ugye csak külső merevlemezről történhet, ha nem akarom kiírni a filmeket. Van egy vinyóm elfekvőben... arra gondoltam veszek hozzá egy ILYET, elhelyezem a lejátszó mellett, és minden szép és jó... :)

Na most ez a gondolat menet megállja a helyét, avagy oltári baromság? Esetleg valakinek jobb ötlet? :))
  • bajgunar
    Bocsi, .hu-s linket raktam be.
    giga.com-on, ez van az alján, piros nagybetűkkel:
    * GA-945GCMX-S2 (rev. 6.6) is able to boot with Intel Core2 Duo supporting FSB 1333MHz (OC)
    Elvileg akkor bios frissítéssel elfogadja, nem?
    Azt még meg tudom csinálni. :D
    Régóta (~5 éve) totál kiesett a pc-s világ. Így mára már szinte idegen nekem minden.
  • Vadnokedli
    Az alaplap nem kompatibilis a processzorral (proci 1333 alaplap 1066 FSB)
  • bajgunar
    Sziasztok.
    Tanács kéne.
    Van ez az alaplap:
    Gigabyte GA-945GCMX-S2 (rev. 6.6)
    Kéne bele egy jó proci, meg egy vga.
    Amit kinéztem, az egy Intel Core 2 Duo E8400
    És egy GAINWARD GT640 1GB GDDR5.
    Gyereknek kéne gépezni, játszani. Max keret 50-55k lenne.
    Van esetleg jobb ajánlatotok, ötletetek, hogy netán mi mást kéne bővíteni/újítani benne, amivel kihúzná még 1-2 évig?
    A segítséget, tanácsot előre is köszönöm.
    Vagy ha tudnátok még egy megbízható webshopot, boltot ajánlani, ahonnal nyugodt szívvel megrendelhetném, vehetném a cuccot annak is örülnék.
    Köszi.
  • tosiro
    Jólvan na,akkor cső.
  • allock #86085
    hónapok óta ugyanazt kérdezgeted más nicken

• tosiro
    Az sg forum nem azért van,hogy segítséget lehessen kérni egy bizonyo témakörben ? IGen sokat kérdezek,mert mindig van egy másik probléma amit megakarok oldani.De fehércsoki válaszolt nekem hogy jó az a VGa ami van,és ajánlott egy jó processzort.Meg is köszönöm,és el akarok menni,és erre el kezd oltogatni,és én vagyok a troll igen. -.-
  • Hecker007
    Teljesen érthető hogy így reagált, kb havonta 1x eljátszod ezt hogy idejösz és tanácsot kérsz, persze úgysem veszel semmit... Ez itt mindenkinek a szabadidejéből megy, nem kéne visszaélni az itt jelenlévők segítő szándékával, ha megnézed egyedül a Skyrim és allregjeire reagál így a többség, illetve van aki sehogy se reagál.

Nagyon kéne már ide egy HG!!
  • tosiro
    Nem értelek.Miért kell provokálnod a vitát ? a körülnézel itt senki nem reagált úgy a kérdésemre mint te.Neked ilyen bevésődés az,hogy parasztnak kell lenni másokkal,vagy nem tudom.Még a troll fogalmával sem vagy tisztába,és ahogy képest bátran dobálózol vele.
  • V43 1105
    Gondolkoznia itt neked kell te kis szarrágó nem hiába van ez az új vagy még több reged, de aggódj teszek én az ügyérdekében hülye gyerek .. :) A helyesírásra pedig gyúrjál még rá te szerencsétlen ...
  • tosiro
    Köszönöm a választ.Csak ennyit akartam.El is megyek mielőtt leszedik a fejemet. :)
  • tosiro
    Huz te a faszba segfej,bazd meg nem neked írtam ! Nem várom el tőled,hogy viselkedj kulturált modon mert ugyse menne.Te vagy az a tipikus segfej gyerek aki mindenkit leolt azért mert megkérdez valamit.Ez neked trollkodás ? Tudod mit jelent az,hogy trollkodás egyáltalán ? Gondolkozz el rajta. -.-
  • Fehercsoki
    Elég, de ha sok modot akarsz feltenni akkor vegyél 7870-t.
  • V43 1105
    Skyrim, menjél már innen a faszba trollkodásoddal te gyökér ..
  • tosiro
    Köszönöm a választ.Nekem egy HD 7770 1GB-os VGA-m van.Az is elég ?
  • V43 1105
    Komolyan mondom adj egy telefonszámot vagy facebookot inkább ráírok arra a valakire, minthogy fejest ugorjon a mély szarba .. bocs ha kicsit nyers volt a megfogalmazás, de ez tényleg baromság..
  • Vadnokedli
    Az is igaz- 5 ezerrel drágább csak a 120-126os
  • David2
    kellene minden igazándiból. SSDből elég lenne akár a 64es is, de árban jobban megérik a 120asok, fene tudja.
  • Vadnokedli
    Legújabb AMD A10-5800K/6800K bőven jó lenne; még az árban benne is vagy- Ház is kéne?

5800K
    6800K
    SSD ből szerintem elég egy 60-64GB-os

Memóriát nem tudom szükséges e 8G-os de szerintem nem árthat- bár kitudja.
    Alaplapot nem tudok mondani mATX-et preferálnám és egy kis házat, a hely-ed/ében
  • David2
    jah még egy hdmi kivezetés is kéne, integrált vidkarinál nem tudom, hogy megy ez
  • David2
    Helló!

anyámnak esedékes lenne egy új gép, amit főleg netezésre, emailre használna. Ami fontos, hogy hosszútávra kellene, kb. 5 év távlatában kéne gondolkozni. A keret 150 lenne, ebbe bele kéne férnie egy komplett gépnek monitorral, merevlemez nélkül, mert már van. Én vmi ilyesmire gondoltam:

-4 magos AMD proc, akár integrált vidkarival, ha elfut rajta HD film vagy egy autocad
    -4-8 gb ram
    -egy SSD a rendszernek, ha belefér
    -egy kulturált monitor (Dell)

A válaszokat előre is köszi.
  • gabo91
    Köszönöm, megpróbálom akkor a 400w-os táppal, aztán majd ha bővítés lesz később akkor úgyis cserélem. Procihűtőt meg veszek akkor, milyent érdemes tudsz valamit ajánlani hozzá? (A10 5800K)
  • Fehercsoki
    i5-4670k, de ahhoz hogy a sok grafikai modot is bírja kéne egy jó VGA, mondjuk egy Ati 7870 2gb már megfelelő lenne.
  • tosiro
    A kérdésre tudnátok légyszives válaszolni ? Milyen processzort ajánlotok ?
  • tosiro
    Semmi nem történt vele megvan. :)
  • Blum
    Jaj de gonosz vagy :D
  • Calver
    helló kicsi Skyrim, mi történt a másik regeddel?
  • Fehercsoki
    Valószínűleg legalább alaplapot és ramot is cserélned kéne, úgy meg nem igazán kapnál erősebb procit.
  • tosiro
    Üdvözlet.Egy új processzoron gondolkodom a régi AMD Athlon 4 magos 2,6Ghz-es helyett.Játékra szeretném használni legfőképpen a Skyrim modoknak,hogy birja a sok modot,és a nagyfelbontású texturákat,amik a modok adnak.50-60k körül gondoltam.Tudnátok ajánlani valami jót kérem szépen ? Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • SergioAmigo
    Nah ma is volt egy kellemes bios firmware frissítésem megis lepődtem még mindig jön a támogatás nemhiába verhetetlen az Asus :D
  • Vadnokedli
    Hosszútávra Intel de megvan az ára annak is- AMD se rossz. Én szeretem az AMD-t jobban mint az Intelt most mégis Intelem van.
  • Laci82
    A lényegi kérdésre válaszoljon inkább valaki az Inteles vagy az AMD-s konfig legyen ?