103184
1411386313.png
  • Stig95
    Hajtogatsz egyet, én is azt csináltam :D
  • Vadnokedli
    Nem, nekem Scythe hűtőm van speciel. De szóval igen.
  • Hecker007
    heee? :D
    Ez a Noctua féle ventilátor felfogató cucc kéne amit be kell akasztani a lamellák közzé?
  • Vadnokedli
    Egy kérdés- Proci hűtőre hol szerezhetek ilyen felfogató fém drót "biz-baszt"
  • FlyHigh
    Mi a véleményetek az ilyen 20k környéki zárt vízhűtésről? Tartósság, hang stb érdekelne. Személyes tapasztalat érdekelne, nem olyan, hogy láttam már olyat aki látott már fényképen vízhűtést, köszi.
  • V43 1105
    Noctua
  • Vadnokedli
    Még amikor frissen installáltam jó volt- most láttam csak. Ki kell cseréljem egy Noctuára sajnos. Legalábbis a ventilátort.
  • FlyHigh
    Kérdésedre válaszolva, ha nem vészes nem foglalkoznék vele.
  • FlyHigh
    Lehet hogy nem teljesen központos a venti, az csinálhat ilyet, gyártási szórás létezik sajnos.
  • Vadnokedli
    Láthatóan nagyon-nagyon-nagyon minimálisan rezonál a hűtő CPU "blokk" és érezhető is ha oda rakom a kezemet. Tegyek ellene valamit vagy "tojjak" rá? Ventit majd falhoz csapom hátha helyre áll.
  • Hecker007
    Ne foglalkozz vele 1MHz itt semmit nem jelent, valószínű hogy nem is lehet ennyire sarkosan beállítani hogy 5 vagy 10 legyen a vége.
  • Vadnokedli
    Inkább hanyagolom- megbékélek. Framcért nem lehet 1005 öt megadni vagy 1010 at. 1006 helyett
  • Hecker007
    Elvileg EZ is jó minden nv kártyához. Vagy keress rá az NV system tools esa-ra az hivatalos viszont én 2009-esnél nem találtam újabbat, de elvileg az is jó a 6/7-es szériához is.
  • Vadnokedli
    Az van itt is- de nem olyan aprólékosan állítható.
  • Hecker007
    Nekem a 560Ti, meg a 680 lemezén is volt külön tuning progi. De alapból nincs a driverben.
  • Vadnokedli
    nV-tulajok Gyárilag az nv driverben nincs Tuning opció? Csak minimálisan szeretném 1006 ról 1010 re húzni mert nem tetszik hogy 1006
  • Blekk Síp
    Koszi mindenkinek a választ, megfogadom a tanácsokat! (=
  • V43 1105
    Nem ugyanabban az árban voltak, a HD7870 olcsóbb volt 15k-val mint a 6970.. szóval visszakértem a teljes vételárat +10k és vettem egy 7970-et. :-)
  • I73770K
    Értem,köszönöm az infót!
  • cracky05
    Üdv! Az aláirásomban lévő gép helyett cserélem az alaplap-proci-lapot, egy asrock 970 extreme 3 lapra, és 8 gb Adata 2600-as ramra. Proci gondom lenne, hogy 8320, vagy 8350 legyen. mivel nem volt AMD-m 1600 mhz-es athlon óta, így érdekelne, hogy megéri-e a plussz pénzt az a kis teljesítmény növekedés, vagy elég a kisebb.
  • Her Laca
    A 770 az egy 680. A 780 az más kategória . Mind teljesítményben ,mind árban,mindenben.
  • Vadnokedli
    Egyértelmű hogy a GTX780 a jobb- DE!

Azért van ez a nagy árkülönbség mert az nVidia nem csinál "töltelék" köztes kártyákat. Szerintem.
  • I73770K
    Szép napot!

Olyan kérdésem lenne tőletek,hogy a Gtx 770-780 között mitől van ekkora árkülönbség?
    Megéri a különbözet vagy nem?
    Illetve ez a Gtx 770 mivel gyengébb a 780-nál? :
    GIGABYTE GV-N770OC-4GD 4GB ( konkrétan ez)
    stream processzorokat kivéve minden órajele magasabb + 1Gb ram.

Melyik lehet a jobb vétel?
    Előre is Thanks.
  • Vadnokedli
    Na Adnak helyette: Bioshock + Tombraider + AC3-at de akkor is- fuck
  • Vadnokedli
    "Tisztelt Shepherd Adam,

Tudok adni a Splinter Cell mellég még a fentiek közül. Kérem íjra meg
    milyet kér és küldöm a kuponokat emailben."

Ezt írták: Választható Dirt3- Bioshock- Tomb Raider- Assassins Creed 3- Far Cry 3-

Ha jól értelmezem akkor ezt a Splinter Cell mellé választhatom HA- lesz splinter cell- kárpótlásul.
  • FlyHigh
    CX430M-et felesleges venni, minden kábel korbácsot rá kell akasztani egy átlagos konfighoz is, vga-hoz(gtx 760) még egy átalakító is kellett, ami két perifériáról lehetett lehúzni, mert csak egy pci-e tápcsatia van. Szerintem veheted akkor már inkább olcsóbban a sima CX430-at. Saját tapasztalataimat osztom meg, nem a netről guberálok. Ilyen kis teljesítményű tápnál felesleges a modularitás.
  • Sir Quno Jedi
    Én is a pénzt választottam volna és még rádobva vettem volna egy magasabb kategóriás karit.
  • Fehercsoki
    De lehet hogy a 6970et többért vette mint amennyibe most egy 7870 kerül így a pénzzel jobban jár.
  • Gyöször
    Ezt akartam épp írni, hogy bő 50W-al beljebb lett volna..
  • franc0
    Ja és SOKKAL kevesebbet fogyaszt.
  • franc0
    7870 erősebb egy kicsit.
    Ha azonos feltételekkel adták volna, akkor bizony balfasz vagy.
  • Fehercsoki
    Sajnos nem lehet mit tenni, biztos benne van az ÁSZF-ben, hogy ha hibásan kerül fel valami akkor nem kötelesek odaadni neked.
  • Vadnokedli
    De engem megkérdezett a faszi hogy maradjon e a kártya- mondtam igen.., kérdeztem mit tudunk tenni netán. Ha lesz még ilyen kód- azt mondta a rendelésem mellé beírja hogy nem kaptam kódot és később igényelhetem- nem tudom higgyek e neki ezért írok levelet + hogy mik a splinter cellt helyettesítő kérhető játékok kettőt adhatnának igazán mert azért a Splinter Cell elég ropogós egy AC + Bioshockhoz képest.
  • V43 1105
    Behalt HD 6970.. elmentem, elmondtam. Jó javítják .. vártam 2 hetet.. hívtak nagy nehezen lassan kész .. 2 hét megint várok.. hívtak menjek be elkészült.. adni akartak egy HD 7870-et.. mondom köszönöm nem.. vártam még 3 hetet.. akkor adták vissza nagy nehezen a pénzem.. persze hót flegma paraszt stílusban.. és igen megejtettem a fogyasztóvédelmet is.. :D
  • Vadnokedli
    Én péntekre mondtam meg hogy addigra tudnék bemenni érte- kaptam smst- hogy mehetek érte már x időpontban - aztán később hívtak 2-3 fele hogy mi a helyzet- Rendelésemben ezzel a névvel is szerepel az "anyag" Splinter Cell most írok nekik holnapra egy kérdést hogy mi a stájsz

Amúgy ja, pesti vagyok. Hát nem tudom hogy érdemes e ezzel ba__akodni
  • V43 1105
    Úgy úgy, hívd fel őket holnap és mondd nekik, vagy bemehetünk személyesen is ha pesti vagy elugrok veled. :-)
  • Hecker007
    LooL ez simán fogyasztóvédelem a vásárló megtévesztése miatt. Nekik azt kell adni ami meg van hirdetve, ha elfogyott le kell venni az oldalról.
  • Vadnokedli
    Semmit mondtam dugd fel magadnak az AC3-at.. :( Csak olyat adnak ami már megvan.
  • Hecker007
    Valószínű, amúgy is van még majdnem egy hónap a megjelenésig. És mit adnak helyette?
  • Vadnokedli
    [ez nem most volt] Amúgy az mi hogy iPon-nál rendeltem egy GTX660 at amihez járna az új Splinter Cell- erre hívnak hogy sajnos elfogyott miközben rendeltem még élt az akció is[kétlem hogy ne tartanák számon mennyi van, és mikor kéne levenni a + Splinter Cellt] (állítólag limitált számú kulcsot kaptak)

Szomorú hogy az ott dolgozók csak így lenyúlják a kódokat Szerintem ez történt-