103184
-
kidboy #86379 Hali. Köszönöm, ez is jól néz ki és praktikusabb is a porszűrőkkel. -
Blum #86378 -Attol fugg mennyibol tudod meguszni.
-Hasznaltan biztosan.
-A gyorsabb kartya mindig beall a lassabb kartya orajeleire
-Nem vagy csak minimalisan.
Legjobban akkor jarsz,ha 1 ev mulva eladod a kartyat (mert akkor mondjuk meg jo aron eltudod adni 1-2 ev garival) es kovetkezo generacio kozepkat. kartyajat megveszed. -
Dodo55 #86377 Lenne pár talán elég nehezen megválaszolható kérdésem, de azért felteszem őket.
Arról van nagyjából szó, hogy mióta megvan az új gépem próbálom felmérni meddig lesz ez elég. A procim úgy néz ki sokáig, hiába a legolcsóbb IB i5, nem tudta még semmi limitre vinni, és a legtöbb teszt szerint egy ideig nem is nagyon fogja. Viszont a VGA-m, annak ellenére, hogy az áráért (bruttó 28k volt) nagyon meg vagyok vele elégedve, azért egy idő után el fog vérezni.
Nézegettem viszont most, hogy CF-ben elég brutális. Elgondolkoztam így rajta, hogy ha eljön az az idő amikor érezhetően kevés lesz, csere helyett dobnék mellé mégegyet.
A kérdések tehát:
- Várhatóan amikor eljön az idő, megéri még vajon ezt meglépni? (Az akkori leendő teljesítményigények és ár/érték szempontjából is)
- Kapható lesz még akkor vajon?
- Amin most van az egy 1100/5000-es Sapphire féle OC Edition. Ha jól tudom bármilyet tehetek mellé, de mi a helyzet az órajelekkel ha azok eltérnek majd?
- B75-ös lapom van ugye, ami támogatja a CFX-et, de csak az elsődleges PCIe csatlakozó valós x16-os, a másik ha jól tudom csak x8-as átvitelre képes és csak 2.0-ás. Ez belerondíthat majd a képbe? -
Ebben nem ilyen szokványos, puha, fisemfos szűrők vannak, hanem merev szűrők, jó erősek, starpabíróak. Gyakorlatilag igen sűrű rácsok, amik vonzzák a port. Igazándiból takarítani is azért kell, mert idővel a kutyaszőrrel+porral+légnedvesség belekötve nem mén át majd a levegő... :D -
Porszűrőnek ott van a barátnő nejlonharisnyája :D azt nem kell mosogatni, porszívózni, van belőle utánpótlás mindig :D :D -
-
HAF-X egy porfogócsapda. Én is arra gyúrtam, de később realizáltam, hogy van már jobb házuk is, pl. ami nekem is van, a CM Stryker. Ez telisteli van porszűrőkkel, mind kihúzható és takarítható. Mit ad Isten pont ma porszívózgattam őket (de moshatóak is).
-
Keretet mondj, lehet jobb ha neki ugrok én és összerakok egyet én is :D -
Jó ez is vagy még ami szerintem jó egy ilyen kaliberű gépbe az a Asus Z87-Plus vagy Z87-Pro. -
kidboy #86370 Bocs tényleg, elírtam, közbe nézegetem a kártyákat is... Hecker007 alaplapot akartam írni, bocs :( -
őőő ezek alaplapok. -
kidboy #86368 Vagy ez a kártya ? Csak ez még nem jelent meg sajnos :( ! A kettő Asus közül melyiket ajánlod? -
kidboy #86367 Ez megfelel szerinted ez a videókártya ? -
Z87 jó tuninghoz, MSI lapokat nem ismerem, én Asus párti vagyok azokból hamarabb meg tudom mondani mit érdemes venni tuning célra.
De elvileg ez az MSI is megfelel a chipset biztos hogy támogatja a tuningot. -
kidboy #86365 A merevlemezt cseréltem Black Caviarra. A táp azért ekkora mert akarom majd tuningolni. Az alaplap jó hozzá? vagy (MSI MPOWER MAX jobb választás lenne?). A ház azért a HAF X mert jókat olvastam róla és nagyon tetszik a nagy ház. -
HDD helyett inkább egy Black Caviar, házból meg a 932-es HAF jobb választás szerintem, de ha neked tetszik a HAF X akkor jó az is, egy ilyen házban legalább nincs gond a szellőzéssel. Táp is jó szerintem főleg ha tuningolsz legalább lesz benne tartalék. -
Blum #86363 Az a merevlemez nem igazan passzol egy ilyen gepbe,a tapegyseg is egy kicsit overkill,a gephaz pedig megintcsak erosen megkerdojelezheto. -
kidboy #86362 Erről a gépről véleményt kérhetek? Mi fölös és mi nem?
alaplap: MSI Z87-GD65 Gaming
processzor: INTEL Core i7-4770K 3.50GHz 1150 BOX
merevlemez: WD 3TB AV-GP 5400rpm 64MB SATA2 WD30EURS
SSD: SAMSUNG 250GB SATA3 2,5" 840 MZ-7TD250BW
memória: CORSAIR 16GB LP Vengeance DDR3 1600MHz CL9
videó kártya: MSI R7970 Lightning BE 3GB GDDR5 PCIE
ház: COOLERMASTER RC-942-KKN1 HAF X
táp: CORSAIR AX760
hűtő: NOCTUA NH-D14
dvd író: PIONEER DVR-220BK fekete OEM
billentyűzet: LOGITECH Gaming Keyboard G105
egér: LOGITECH G500 Gaming Mouse
monitor: DELL U2312HM Fekete
köszönöm! ;) -
305ft, január óta ilyet használok én is :DD
-
zritya #86360 12v csatlakozó lenne ami fontos -
vannak -
Hogyne. Sata powert, meg a sima négyeres mezeit is. A spécibb kábeleket már neccesebb. -
Elosztó ? -
zritya #86356 Vannak olyan kábelek amikkel meg lehet hosszabbítani tápnak a kábeleit?
Előre is Köszönöm! -
Naja, csak fura, hogy mindig 1 pillanatig. Bár szerintem igazad van, mert játék közben/után már fixen hangos :) -
Lehetséges hogy egy rövid időre pont azt a hőfok tartományt üti meg a procid, amelyél a ventit vezérlő program szerint magasabb fordulatszámot kíván a megfelelő hűtéshez...próbálj meg esetleg a BIOS-ban beállítani manuálisan egy fix fordulatszámot, akkor csinálja-e... :) -
Én sem a tied.
Amúgy arra van valami tippje, hogy mitől lehet, hogy néha random felzúg a venti (CPU) kb 1 másodpercre aztán visszamegy eredeti állapotába? (előtte 2 hónapig meg zúgott folyamatosan, előtte meg működött rendesen :D) -
KaBuTo666 #86352 Nem látom a kérdésed. -
mert egy telefon lényege a kamera... nincs több kérdésem..
-
mert az s4 olcsó hatást keltő csúcstelefon.:/ ugyanúgy néz ki mint az s3 és műanyag is.. ráadásul snapdragon 600 nem valami izmos, ma már a 800as kell ahhoz, hogy 2év múlva is tudjam használni érdemlegesen, mert nem 1hónapra venném..
másrészről a pentile matrix ma már röhej főleg az erőltetett amoled mellé..
a HTC One viszont klassz teló minden téren, kivéve kamera. pont a lényegében buktak el..:/ mást meg nemnagyon tudok. -
mert pont az almacsutka az értelmes ? :DDDDD -
ja, igazad van. akkor marad egy tablet, amivel elszórakozgatok majd ilyen sima játékokkal és netezgetek mellette szépen.:) abból esetleg mit ajánlasz ?
fogalmam sincs, az iOS felé húz a szívem egyébként.. lehet hülyeség ?! telefonból biztosan i5-t veszek a jövőhéten, mert nem találtam abból sem semmi értelmeset.:( -
Én 3 éve már hoki Asus laptopon játszok, meg lehet szokni. De amúgy, ha annyira zavar, hogy laptop akkor bill + egér + monitor aztán ugyanaz, mint egy asztali PC (csak jóval drágábbért kapod ugyanazt a teljesítményt) -
Az a baj a laptopokkal, hogy viszonylag alacsony a grafikus teljesítményük, gyorsabban kipurcannak, ha desktop PC helyett használod őket (tehát sokat, akár 7x24), nehéz őket bővíteni, alakítgatni, drága szervizelni, egyszóval minden szempontból rosszabbak, mint egy asztali PC, VISZONT kényelmesebben hordozhatóak (meg a fogyasztásuk is kedvezőbb lehet, de ez harmadlagos szempont... se). Ez az egyetlen lényeges és létező előnyük. Ha ez a szempont nem űbereli a többit adott esetben, akkor csak pénzkidobás az egész. -
igaz, de most érted pl utazgatás közben nehéz a laptopot tartani játék közben, mert akkor általában a controllert fogod nem azt..
nemtudom eldönteni, hogy mit vegyek.:/ pedig jövőhéten le kell rendeznem mindent :S
7gb adatforgalmam lesz a mobilon, azt szeretném osztani majd wifin jelszóval védve.. ez online játékhoz elég lenne, nem ?:/ -
Sokan játszanak laptopon, nem olyan problémás az, 2 kábelt kell bedugni hozzá:) Mondjuk egy jó "gamer" laptop 2x annyiba kerül, mint egy asztali PC, és még úgy is elmarad teljesítményben. A laptop-ok elsősorban még mindig mobil munkaeszközök, akárki akármit is mond. -
igazad van. a laptopot meg igazából problémás elővenni, játszani is csak PC-n jó igazából.. mmint igazi normális játékokkal, nem ? -
Elképzelhető, bocs, még reggel van nálam:) -
És én nem ezt írtam szerinted??? Write only júzer-e faty?! :D -
Nem teljesen így van, nekem Surface Pro-m van és minden Windows-os program fut rajta. Teljes értékű W8 van rajta.