103179
1411386313.png
  • Akuma
    Egyébként azt a pata csatlakozót nagyon hülye helyre tették rajta... ha bent van 2 nagyobb videókártya, akkor valószínüleg el sem éri az 5,23"-os helyekhez...
  • Punker
    várjuk ki a végét holnap küldöm a papírokat a biztosítónak, valszeg kihúzom a plextor DVD-ROM-ot használtam max 10x mióta megvan......
  • JAG1
    Kénytelen leszel egy átalakítót beszerezni.
  • Akuma
    Az új alaplapokon szinte mindegyiken 1 szokott lenni, mivel előtérbeteszik a sata eszközöket. Add el valamelyik PATA eszközöd és vegyél satásat, csak egy kevéske plusz pénzt jelent ez. Láttam eléggé dúrva gépet tettél össze, szóval csaknem ezen fog múlni a dolog...
  • Punker

most nézem a képen ezen már csak 1 PATA van, és nekem 2 kéne basszus, 2 optika 1 mobil rack 1 winyó :(
  • Akuma
    Az E2160-at eléggé jól fel lehet húzni, ideiglenesen megfelelne neked szerintem. De csak akkor ha jól fel tudod húzni valahova 3GHz fölé. Ha olyan alaplapot veszel ami támogatja a 4magos procikat, akkor később bármikor lecserélheted, ha már nagyon szenvedsz... :)
  • wesker24
    Mivel nincs most semmi lovém hiába adnám be a cuccaimat nem jönne össze rá annyi pénz mint most amennyi a Core2 e4300 !!

Meg aztán nálunk abszolut semmilyen Core2-es proci nincs készleten pedig van 4 szám.tech boltunk de mindegyiket csak rendelésre és nálunk sokkal magasabb árak vannak mint az interneten !!

Ha meg az ember az inetrnetről rendelne akkor meg ott van a PK meg a futárköltség de még ez igy is olcsóbb lenne mint hogy ők rendeljenek egy procit magasabb áron !!
  • wesker24
    Amit meég elfogadott és stabil volt 805-el az 3,4 GHz volt !!
  • JAG1
    Annál mindenképp.

Wesk:
    Add be a cuccaidat és pöttyet rádobsz egy 4300-ra.
  • virs lee
    Azért egy oldschool prescottnál jobban. ~~
  • JAG1
    Később a 4300-at sem fogod tudni eladni normálisan, nem hogy a 2160-at.
    Amúgy pont 1MB cache a különbség a kettő között...
  • virs lee
    Vedd meg a core2-t, azt jobban el tudod adni mint egy pentium d-t.
  • Akuma
    D805-öt mennyire tudtad felhúzni?
  • wesker24
    Hello !!

Sajnos pénzhiány miatt végülis egy Gigabyte 965P DS-3 REV 3.3-as alaplap lett véve !! Az hogy mennyire jó az majd kiderül !

Ismét segitségre lenne szükségem !!

Adott a lehetőség hogy kapjak ingyen egy Core2 Duo e2160-at ugyhogy szinte semmit se kéne érte fizetni egy vasat sem az alaplapom + a proci beszámitásával !! (asus p5ld2 alaplap+ Intel P4D 805-ös proci) !!

Az ineterneten is fent van már hetek óta de sajnos a kutyának se kell !!

Ha valami csoda folytán mégis eltudnám adni és még ha egy picit gyüjtenék hozzá akkor meglenne a Core2 e4300+ a PK !!

Szóval melyik legyen az ingyen Core 2 e2160 amiért ma is bemehetnék vagy várjak és ha valami csoda folytán megvenné valaki akkor egy kicsit késöbb a Core2 e4300 ??

Vagy esetleg az is lehet hogyha most vennék egy Core2 e2160-at és késöbb amikor leárazások lesznek vagy már voltak veszek egy Core2 e4300-at !!
  • Zsolti9014
    honnan és pontosan mennyiért, ha szabad kérdeznem?
  • w77d
    nyerő
  • JAG1
  • czky

Jó kis gép!
  • Punker
    ASUS P5K, iP35,
    Core2 Duo-2(E6750)
    DDR2 2048Mb 800MHz Geil Ultra Kit of 2 (2x1024Mb)
    PCIE 8800GTS 320Mb Asus,
    250Gb Western Digital SATA 16Mb WD2500KS
    Táp PS Enermax EG565AX-VE, 535W,

na végül is ezt rendeltem meg.
  • Zsolti9014
    oké, én csak a 8438-as hsz-t néztem és most látom hogy előtte leírta részletesen hogy mi kell neki
  • tmisi
    Síkképcsöves, csak kurvára nem TFT-LCD.
    Subtitle meg utóbbit akar.

Nekem 710B van és se nem lapos se nem sík.
  • Drizzthsz
    Július 22-én kezdte az Intel ezen processzorok forgalmazását, így itthon csakugyan nem könnyű még kiskerben találni.
  • Zsolti9014
    LG FLATRONez T710B
    nekem ilyen van, síkképcsöves
  • Subtitle
    Kösz Weky!Ha valaki tudna egy LG monitort ajánlani azt megköszönném!
  • weky
    Ramra kb. 20e Ft körül szántam, ahogy néztem a boltokat, nagyjából ezen összeg körül mozog 2 GB ram.
    A proci viszont (E6850) sok helyen nincsen, még a nagyobb boltok közül is kevése helyen találtam.

Subtitle!

Nekem egy Samsung 932BF van, kb. fél éve vettem. Játékra tökéletes, nagyon szép a képe, nem tudok rá rosszat mondani. Anno a boltban, ahol vettem épp egy Dell 1908Fp-t ajánlottak, de a két montirot egymás mellé téve a Samsungnak szebb képe volt.
  • Drizzthsz
    A procin sokkal többet spórol, ha E6700 helyett valamilyen E6x50-et vesz, mivel a legmagasabb órajelű is olcsóbb legalább 10e-rel, abból lesz pénz a jobb ramra.
  • Subtitle
    Helló Mindenki!

Elsősorban elnézést kérek, hogy ebbe a topikba írom a problémám ill. a kérdésem.Monitoros topikba már régen írtak, és úgy gondolom itt hamarabb válaszolnak.Ismét egy hozzáértő emberre lenne szükségem.Monitorproblémám van kéz alatt vettem egy 19"-os monitort úgy egy éve, de most elszállt.
    Fogalmam sincs, hogy melyek most a jobb monitorok.
    Szóval szükségem lenne egy monitorra, ami 19"-os, LCD, 2ms-os, fekete (ez nagyon fontos, mert minden fekete az egértől kezdve a hangfalakig) és az ára 60ezer forint maximum(elsősorban játékra és AutoCad-hez kellene, nem kell Wide monitor).5 éve volt egy 19"-os Dell CRT monitorom, nagyon megvoltam vele elégedve.Körbe is néztem a Dell honlapján és erre bukkantam rá: DELL Monitor 19" 1908FP An/Dig TFT LCD.Ha esetleg valami véleményt tudna valaki azt megköszönném.Több monitort is néztem még.Ezek: 19" BENQ FP93GX (2 ms), 19" Samsung 932BF (2ms), 19" IIYAMA ProLite E1900S-B2 (2ms).De elsősorban a Dell érdekelne(lehet vele játszani, mert kerestem a válaszidőt is a website-on, de nem találtam).Ismerőseim nagyon dícsérik az LG monitorokat is szerintetek, melyik LG lenne a megfelelőbb?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv Felirat
  • Livius
    Azt hiszem a 667 es és a 800 as ram közöt kb 2-3 ezer ft a különbség.
    A tápon még lehet hogy tudnál spórolni mert simán elég lenne egy ilyen márkás táp 450W-al is.
  • Livius
    Ramra mennyit szánnál?
  • Drizzthsz
    Anandos tesztek
    Ezt érdemes olvasgatni.
  • weky
    Elsősorban játékra kellene a gép, tuningot nem tervezek. Akkor a proci nagy valószínűséggel E6850-es lesz.
  • Drizzthsz
    Attól függ, mostani játékokban az órajel a döntő, tömörítés, kódolás, 3d-s modellezés, stb-ben meg a magok száma.
    A mostani itt kapható Q6600-ak elvileg még B0 steppingűek, ami azt jelenti, hogy nagyon melegednek, s sokat fogyasztanak, nehezen húzhatók. Lassan kapható lesz a G0 stepping is, ami jobban húzható sokkal, meg kevésbé melegszik.
    Nem tudom tuningot tervezel-e. Ha kizáros, s játszani akarsz elsősorban, akkor most az E6850 a nyerő, bár az E6750 nem sokkal lassabb, de azért jelentősen olcsóbb.
  • Eagle16
    Hehe...én is néztem, ha lenne annyim, megvenném :)
  • Akuma
    Tudom ez nem a reklám helye, de ezt nem szabad kihagyni!!!
    P5K 24000Ft!!!
  • weky
    Köszi a segítséget. A proci kapcsán annyi kérdésem lenne, hogy a Intel Duo szériához nem nagyon értek ( még a P4-nél leragadtam ), de melyik típust érdemesebb hosszú távra venni? A négymagos (bár "csak" 2.4 Ghz-en fut) gondolom erősebb...
  • Drizzthsz
    E6550-et lehet szerezni 40-ért, az 2333Mhz-s, E6750 45-ért, 2666 Mhz, E6850(3 ghz): 55 felett valamivel, s ugyanennyi a Q6600 is, ami négymagos, de 2.4 ghz.
  • weky
    A procit 73e pénzért vesztegetik, de láttam olyan boltot, ahol "csak" 69e Ft. Prociban milyet lenne érdemes beszerezni?
  • Drizzthsz
    Kisebb is elég lenne a tápból, de a jövőre gondolva nem azon spórolnék, az E6700-ast mennyiért vennéd? Vannak újabb gyorsabb, s olcsóbb procik Inteléknél, csak azoknak a húzásához 800-asnál jobb ram nem árt.
  • weky
    Igen, a ramra én is gondoltam, de már így is a tűréshatáron van az ár, a gyorsabb ram csak drágítana rajta...

A táp elég lesz vagy jó neki a kisebb is?
  • Livius
    Ez így nagyon zsír jó. Csak szerintem Ramból jobb lenne a 800MHZ.