103179
-
[Walaki]D`Lair #9661 Pontosan...Abit BH6-om istenség alaplap volt a kis 300A Celeronnal :) Vitte 464Mhz-en mint a szélvész :D:D:D
Aztán később az Abit mittoménmi meg elpukkantott 2 kondit... -
én úgy módosítanám: minden valamire való mai alaplapon megtalálható a Heat-Pipe -
Livius #9659 Az ASUS-én is van ez már, nem új. Már minden mai lapon megtalálható ami már nem az ócsó kategória. -
középkat Abitokon alapból Heat-Pipe van ami a legjobb az összes 2007 eleji megoldás közül -
Livius #9657 De látod vettél egy Abit lapot és szar. Akkor még se olyan jó. Más gyártók lapjaival meg nem sűrün van ilyen hiba. Szóval nem csak a P35 hibája lehet ez. -
Livius #9656 Most őszíntén egy alaplapra nem elég egy passzív hűtő? -
Livius #9655 Ugyan ezt látod az MSI oldalán, meg szinte minden lapgyártó oldalán hogy villognak a díjnyertes lapjaival. Ez nem mond semmit ma már. Egyébként ezek mind AMD-sek nem Intelesek. -
DFI drága
ár/telj-be bukik meg -
én ahol néztem eddig teszteket mindig elől volt az ABIT
prohardver.hu is dicsérte (ők korrekt teszteket csinálnak) -
Livius #9652 Az se rossz. A DFI az egyediségében a jó, hogy nem olyan utánad dobják a boltban, hanem rendesen bekell járni a várost érte. -
a gigabyte passzívhűtéses alaplapjai 1 vitz
gagyi régi vga-kon láttam olyanokat -
erre nem vennék mérget
oldal alját nézd!
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=Fatal1ty+AN9+32X&fMTYPE=Socket%20AM2
Sok Abit lap kapott Sok Editor's Choice-t -
DFI vagy Giga sokkal jobb.
-
Livius #9648 Bár most fél évig amíg az új négymagosok, meg a PCI-Ex 2.0 meg a GF9-es seria nem jön ki, addig nem érdemes fejleszteni gépet. -
ne az őskorról beszélj már, Abit már vagy 5 éve csak süllyed, van itt 1-2 ember aki alkatrészekkel dolgozott nem 1-2 napot, Abit-ról és az eldurranó kondikról mesélhetnének. -
Livius #9646 Az régen volt. Az ASUS-nak vannak ma már a legjobb tuninglapjai. Persze megkell fizetni azokat. -
vagy a BH6 azzal szerezte meg a nagy hírnevet az ABIT -
állítólag a legjobb tuninglap volt régen az ABIT BE6 -
Livius #9643 Akkor nem kellet volna Abitot venni. ASUS az jobb lett volna. Az tény hogy én még az Intel Abit párosról nem hallottam jókat. -
ha csak az alaplap és a cpu van benne meg a trafó akkor is ezt csinálja
másnak is szar- minden Abit IP35-ős tulajnak ez a gondja akinek nem Pro van
olvas el a linket #9626-ba -
akkor rossz a ramod vagy mittudomén -
értsd már meg nem tuningolva csinálja
bios default cmos clear után is- érted? -
shrike7973 #9639 Egy kis kiegészités: a celeronnal 3-4 mp ig töltött a nod 32 másrészt a dvd író előtt nincs mégegy író :DDD -
shrike7973 #9638 Sziasztok!
Most hoztam haza az uj gépet.
Gigabyte s3 alaplap
1 giga ddr2 800 mhz
450 w asus táp
C2D E6320 as proci
Na most összerakták a gépet és meghuzták az egyik magot (hö???) 2,1 ghz re mert kértem hogy huzzon a bolt rajta amig stabil. Namost felrakom az xp t meg minden drivert és hirtelen 1 mp ről a windows loading 8 mp re ugrott, illetve a nod32 az inditásnál 2 percig van fenn kb amig betölt vagy nemtom mit csinál... :SSSSS Másrészről a az alaplap cd jén nem müködött az xpress install nem talált meg két elemet magamtól kellett felinstallálni a drivereket. De egyet nem találtam az utolsot az usb drivert...a honlapon nincs fenn. Majd holnap megkérdem lecsereélik e a cd-t :D... Na szovl a kérdésem az lenne hogy most felraktm az obliviont ugy első teszt játékbnak éshát nemvok vmi elégedett. Majdnemhogy ugyanugy fut az uj alkatrészekkel játék mint a régi 2,8 as celeronommal :SSSSSSS. Másrészt a felső dvd irom (mert kettő van) lassan jön ki mint a csiga...de kijön végülis csak fura hogy most mivan vele. Az also rendes sbességgel jön, mind2 ugyanolyn pioneer iró dvd író (111d). Kell szarjak hogy vmi szar a gépben vagy ez mindnkinél igy van??
Oblivionhoz meg lol hogy nem elég 1 giga 800 mhz, 2,1 ghz core2duo, 7600 gt mert most ezem van...
Pls VÁLASZ. -
Teljesen mindegy mit mondasz, 1000% hogy vagy a tuningól vagy a helytelen bios beállítástól van ilyen.
Nekem is csinálja Giga 965P-DS3, de csak akkor ha valamit elgányolok a BIOS-ban tuning közben.... -
Livius #9636 De ez csak az ABIT P35 lapokra van. -
Noodlee #9635 Az már dx10-es, olyat nem akarok. -
remélem meg tudják oldani 1 bios frissitéssel -
most irta 1 p5k tulaj: ha valami beállitás nem tetszik neki, akkor igen, de amugy nem..
szerk.: vagy még akkor szokta, ha az fsb-t felrakom 266ról 450 re
tehát az is csinálja de csak tuningolva -
Onishi #9632 ILYET:
http://www.acomp.hu/usr_cikkek.php?cikk_id=188&session=NDA2NzExMzY=
-
X + 1. alkalommal is leírom ASUS P5K nem csinál ilyet. -
Abit IP35 Pro az már nem ilyen
azok jól müködnek -
milyen van neked? -
akkor nekem miért nem? -
semmit nem tuningoltam akkor is olyan
összes sima ip35 ilyen érstd meg -
ha nem hiszed olvasd el ezt az egészet
én elolvastam már a felét
Intel P35 1 szar -
a monitor egér bill hang ezek vannak de szarok és mennek el tesohoz
én mge veszek akkor már legyen egy jó monitorom sokáig jó lesz nekem a bill+egér bőven elég nem vok profi codos meg ilyenek inkább 3dsmax photoshop a hangcucc meg elég egy 4*3as szobába kb.több pénzem nincs rá és ezért jó ez a proci nem boxosat veszek csak elirtam mert másoltam és fellesz húzva a vidikari is jó lesz sokáig meg majd egész jó áron ellehet adni és akkor veszek majd egy 9xxxsorozatot vmi jót -
Hát, én már 8800Gts-t vennék bele..
-
megoldva -
Sziasztok! Kellene nekem egy PC, amire 9 ipari kamerát tudnánk rákötni.
Nem kell egy erőgép, olyan 150-160 e Ft-ért.
A kamerákhoz szükséges kártya már megvan.
Tudnátok segíteni, milyen gépet érdemes venni?
Thx