103179
-
a 10000fordulat feletti HDD-k kevesebb MTBF-et tudnak
tehát elöbb hibásodnak meg átlagba
Samsung-ot mint szinte akármelyik HDD-t meg lehet RAID-be kötni sokféleképpen akár 100% sebesség növekedés -
5 éve nem is volt Raptor, és akkor minden más volt, azóta fejlődött a technologia is! A samsung meg csoda h birja szegény.
Western Digital Raptor (WD740GD) 74 Gb (80) ára kb 35k körül. Függ hol veszed. -
BIZ0906 #13420 :) -
Livius #13419 Tesóm gépében Samsung vinyó van. De attól még ha nekem is az lenne nem lenne gyorsabb a gépem. -
Ugyan csak Samsung winyóval nyomom, 5 éves a kicsike, és eddig korrekt volt, előtte Western Digital szart be
-
1 elégedett felhasználó
mi kell még több.......... -
Igen, de azon belül is van gagyi meg méggagyibb. A garanciaidőből lehet következtetni a minőségre. -
Livius #13415 Akkor már áttérhetünk arra a vonalra is hogy mindent a rízsföldiek gyártanak már, és így viszont nincs mit vitatkozni már ezen. -
BIZ0906 #13414 Nekem is Samsunom van és 4 éve hibátlanúl megy remlem további 4 évis is menni fog :) -
én nem mondtam hogy rossz a WD sőt elég jók főleg az 5év garisak
de ár/telj/minőségbe a Samsung az úr és teszgyőztes is
arra kell figyelni Samsungnál Nidec motoros és Samsung ramos legyen
-
nekem Samsung 501LJ van ami a tesztbe is teszgyőztes lett
86MB olvasás 60MB írás ténylegesen
mindenre jó
nekem Halk üzemmódba van kapcsolva igaz 3tányéros az a hibája a vékony anyagú házakat berezgeti
jó ha van valami komolyabb passzív rezgéselnyelős fém hdd hűtő -
egy raptor menyibe kerül?hangszigetelés nagyon tetszik,lehet olyan kéne majd nekem új gépbe:) meg ultra halk ventilátorok,mostaniak eléggé hangosak... -
FDB ről nem halottál még?
folyadék csapágy az összes ami hdd ez van
nekem már volt 7 Samsung HDD
1 ment tönkre a Vipower Kontakthibás mobilrack hibájából
most Seagete halt meg 320GB 8MB
maxtorrol nem írok semmit mert arról csak rosszat tudok
http://prohardver.hu/apro/rossz_seagate_320gb_7200_9_ata100_8mb_hdd_elado/friss.html
http://prohardver.hu/apro/maxtor_fireball_3_40gb_ata133_elektronika-hibas_elado_vagy_elektronikat_keresek/friss.html -
nekünk Maxtorunk van :c semmi bajom vele. de tárhely miatt akarok egy WDt is venni. hogy legyen szted? szal rencer, lapozófile, gémek, melyiken legyenek, és a filmek, zenék, etc melyiken legyenek? -
off
"Samsung író nem képes új írási stratégiát tanulni"
pont hogy a Samsung tudta az elsők között ezt a képességet
on
-
nekem mindig innom volt és megvoltam vele elégedve ^^ SŐT! régeben olvastam hogy faszák... (nagyonrégen XD) hűtőjük a szar... de azt meg lehet cserélni... -
Hellosztok!
A vinyókról (hdd) csak annyit h:
Maxthor - vagy jo vagy nem, korán elkezd zörögni, kerregni, adatvesztésre is hajlamos (kezdőknek, akik csak böngésznek tökéletes)
Samsung - igen, elfogadható, sokáig birja, de képes egyik pillanatról a másikra megállni, gondol egyet és nem megy tovább, egyik bekapcsolástol a másikra hopp má nincs is vinyód (bad sector) és egy kicsit jobban melegszik az átlagnál "játékosoknak jo egy darabig"
Western Digital - Igen, Remek, Tökéletes!!! föleg a RAPTOR /10000 rpm/ eszméletlen sebesség, 50.000 (ötvenezer munkaidő). Dupla olajban csúszó golyóscsapágyazás, hangszigetelt burkolat!!! Hasít a betöltés, másolás, stb.
Ezt csak tapasztalatból mondom! Volt már pár a kezemben, gépemben!
De ti tudjátok, nem szólok bele, csak leirtam a saját véleményemet, tapasztalatomat!
Üdv nektek!!! -
ha már a márkáknál tartunk most fogok venni egy e4500-t erre van pénz
asus silent square pro hűtőt
geil iltra kitet 2*1gb
geforceos vagyok azzal lehet várok a 9es sorozatig wd 500gbos vinyot meg akkor vszínüleg nec helyett egy plextor irot illetve gigabyte poseidon házat -
tudom hogy szar az inno3d de ezt tudtam kihozni a zsebpénzből ami sokáig már nem lesz -
moon21 #13403 ezeket a teszteket én is láttam. az egy dolog, hogy az egyik legjobb minőségű lemezeket, a Verbatimokat nem irja olyan rosszul, de ha vki más, gyengébb márkájú lemezekben gondolkozik, vagy sikerül kifognia egy gyenge szériájú Verbatimot (rengeteg van belőle), akkor igencsak meglepődik, ha visszateszteli egy Plextor iróban. Samsung író nem képes új írási stratégiát tanulni gyengébb minöségű lemezekhez és le sem tudod vele ellenörini a megirt lemezek minöségét. Megirod a lemezt és imádkozol hogy pár év mulva is be tudd olvasni. -
Flémet és offolást kéretik befejezni. Köszönöm. -
kár, hogy mindig evvel megy el az idő, hogy bizonyítgatni kell -
és az Inno3D-ről hol olvastá hogy jó?
mert én sehol!
kár vitázni ezen csak az időmet pazarolom
úgyis nekem van igazam mivel tudom bizonyítani akár több helyről is
olvasni tudtok
itt van:
http://prohardver.hu/teszt/dvd-iras_lassan_jarj_tovabb_ersz/bevezeto.html
http://prohardver.hu/teszt/merevlemezek_400_es_500_gb_tarhellyel/a_resztvevok.html
itt az a kérdés te mivel tudod igazolni az igazad?
http://prohardver.hu/teszt/dvd-iras_18-szoros_sebesseggel/samsung_sh-s182d.html -
azt mondod nem olvassuk a ph teszteket meg azt mondod a samsung vinyó a legjobb na most akkor én nem tok olvasni 18 éves létemre vagy nemtom mert amikor olvastam a ph tesztet a vinyokrol hogy a lehető legjobb márkát vegyem akkor ott azt irták hogy nagyon is jóa a wd sőt....
és láthatod én is azt vettem és semmi baja se hangja semmi a többi vinyomhoz képest ez a legjobb eddig -
nekem nincs nagy pofám, mint egyeseknek akik itt 14 és 18év között vannak
magam ellen ritkán beszélek
megpróbálom leírni kinek mi lehet a jobb választás és próbálok segíteni embereknek hogy jobbat kapjanak a pénzükért
mi ebbe a baj? vagy csak belém akarsz kötni -
mert mér nem te szerencsétlen én használom csak jobban érzem hogy gyorsabb vagy nem?
te könnyen beszálsz gondolom 20-30 körüli létedre még anyádéknál laksz azt megkapsz mindent mi -
és neked mire nagy a pofád talán nem focizni kéne a géppel és akkor jo lenne a wd
mellesleg meg saját magad ellen beszélsz de mind1 -
hűlyeséget ne mondjál!
Pentium D 2.8 meg se közelíti a AMD Athlon64 3200+ S939-et
-
látom te nem olvasod a ph teszteket ahol a Samsung írok PIO hiba tekintetébe és sok másba jobbak mint a többi író
a PIO hibák befolyásolják a lemez visszaolvashatóságát -
elmondom neked azt ugy kaptam ingyen és bérmentve és egy amd athlon64 3200+ hoz képst gyors és ezért nem vettem mást -
2GB ram ajánlott
14.15eFt-ért vannak Geil A-data 4-4-4-12 esek -
moon21 #13391 "óvakodjatok a szar alkatrészektől!"
igen, pontosan ezért kerüljétek a Samsungot!!
DVD iróknál pedig nem az számit, hogy milyen gyorsan irod a lemezt, hanem, hogy milyen minőségben, vagyis hogy hány évig maradnak meg rajta az adatok. 18x-an irhato lemez még nem is létezik /Magyarországon még biztosan nem!/, és a legjobb irókhoz is max. 12x sebességre optimalizálták a lemezeket. -
most azt hiszed 2éve iderreggeltél akkor ilyen hangnembe beszélhetsz fórúmozhatsz velem?
te kis taknyos 14-18év-es......
a 10 újjamon nem tudom megszámolni az 5 év alatt mennyi WDCaviar-t vittel el az újrahasznosítóba
mert olyan ember vagyok aki nem a kukába dobja ki az elromlott számítógépeketés alkatrészet hanem elfáradok a helyi MÉH telepre ahol 1 részét újrahasznosítsák így kevésbé terheli a környezetet -
moon21 #13389 igen, a Pioneer jobb a NEC-nél. de ha biztonságban akarod tudni az adataidat, akkor a Plextor a legjobb választás. alig drágább, mint a többi. 14k körül van, és a megirt lemezeken minőségellenőrző teszteket tudsz végezni. és ha vmilyen lemezt rossz minőségben ir az iród, akkor meg tudja tanulni az adott lemezhez a legmegfelelőbb irási stratégiát. -
prince852 #13388 Hello!Azt szeretném megkérdezni hogy milyen gépet vegyek most?Kb 120E ft van rá.És Intel Dual core-t szeretnék legalább 1 gb rammal,és 256mb s videó kártyával,ja és billentüzettel, egérrel.előre is thx a válaszotokat! -
ennyi pénzért lassan már kapni HD3850-et is ami sokkal jobb választás lehet most 39eFt -
4 nap? te miről bezsélsz? :)
komoly winyónak éveket kell bírnia folyamatosan, szerinted szervereket ki be kapcsolgatnak, lol szánalmas mekkora pancser vagy :) -
Genius 1 szar ha nem látnád Logitech-es vagyok
bár aki Pentium D-t vett.............. -
megbízhatóság?
Samsung No1 500DVD/4nap ezt melyik másik író bírja? -
Nekem is van egy 95-ös quantumom, szuperül szuperál (külső házba tökéletes +hurcibálni)