103179
-
Igaz, de a hardcore multizás nem általános felhasználás. Az speciális igény. 2db 4870X2 és meglesz a majdnem 100FPS-ed krájziszban is. -
öööö
- aki azért sír mert nem megy 1680-ban a krájzisz, az sznob vagy csak gyökér esetleg kocka. (a jelzők szabadon cserélgethetők)
- 1440 pont elég nagy felbontás. De a kérdés mihez? Játékhoz több is mint elég. Az autóddal is 200-al jársz?
- igen minimum 25-40fps 1280x1024-ben 4850-el. 4870 esetében a tesztek alapján adj hozzá (mit tudom én lent van a táblázat) mondjuk 10-15fps-t
- 100+ FSP... nos... a lányokkal hogy állasz?:) (poén, nem személyeskedés:))
- non plus ultrára meg legyen mondjuk ez a hsz #28200
Egyébként neked is igazad van sok dologban, csak hát mások az értékrendjeink. Játék közben sosem néztem mi mennyi FPS-el megy, mikor játszom szórakozom. Ha szaggat, hát szaggat, bizonyos határon belül nem zavar, ha meg igen akkor nem erőltetem. Igyanígy vagyok a felbontással is. 20-22colos monitoron 1280, 1440, 1680 egykutya. Méteres LCD TV-n, na az már másik történet.
Olyan ez mint a HD fimek. Baromi jól néznek ki, de amint belemélyedsz a filmbe, nem a kép minőségével fogsz foglalkozni (biológia). DVD minőség bőven elég szerintem. -
singleben nem kell 100+ FPS... ott folyamatosan látod és nem szakad a kép akkor már jó. 100+ multi játékoknál kell a proknak... de midskillen is sokat segít azért a kis + FPS ^^ -
Jah az is jó:):) De van az atinak egy külön:):) ami bennevan a telepítőbe és fel is rakja:) -
OK kössz az infót akkor azért lepucolom előtte a drivert :) ha jól tudom Driver clean(er) a pontos neve. Javítsatok ki ha tévedek :D -
:D:D aha:) amugy az a 30-40 fps az a minimum szetem 4870 el mert nekem 4850 el a minimum kb 30:):) És amugy 24 FPS elég a játszhatósághoz ha az mindig nyi és sose megy lejjeb:):) Multihoz 250 kell:D:D -
Miért, Te sosem SG-ztél vasárnap este csutka részegen? -
Visszamenyé!!!! 
#28221 de lehet hogy elég csak kicserélni aszt csaka displaydrivert és a ccc-t ujrarakni:D:D nem tom én nV-ről váltotam ATI-ra:D:D -
Inquisitor #28223 OFF 2.1
- 1440 NEM nagyfelbontás, mai legtöbb eladott monitor 1680-as natív felbontással bír, az 144x900 meg kevesebb pixel mint 1280x1024 ugye.
- Very High patch/crack/mod meg nem azonos a "gyárival", bár ott kicsi a difi, az igaz
- 25-40 FSP az a minimum FSP? Csak mert ha nem, akkor még 4870-et feltételezve sem igazán játszható. Szoktunk itt szóhábórút vívni, hogy kell e játszhatósághoz 100+ FSP, de abban azért egyet értünk, hogy a minimum 30 az biztosan kell.
Ami meg a non plus ultra, hogy a felháborodás miatt NEM patchelik a Crysis-t (gratula) a Crysis Warhead meg ami állíólag optimalizáltabb, az 4GB rammal csuklik mint a fene egy GTX260-on négymagos (3GHZ+!) C2D procival, és mindezt úgy, hogy RONDÁBB. Na most ehhez vegyük hozzá hányan liszencelték a motort eddig ... mennyiben is jövőbemutató a motor?
-
ööö van 1 olyan programok telepítésébe hogy ati uninstaller vagy valami ijesmi az mindent leszd fullra aztán rakd ujra azzal amibe benevan minden CCC Displaydriver ati codecpack stb. -
Videokártya csere esetén van valami szoftveres teendő? Szal érdemes újrarakni a CCC-t? -
nemértem,NEm,má,időebb,balábal,Nekezd,balábalkeltél,sikrült
:D Grat! -

Jah kemény:D:D
-
vááá, ez hatalmas:D -
Vigyázz mit beszélsz! Itt mindenki veterán katona.
Senkinek sincs meg a jobb lába...:( -
Nekezd te is:D Neked mi a bajod?? balábalkeltél te is??? vagy ez a nem dolgozunk a gépér hanem fikázzuk aki igen és rinyáluk amedig nem vesz anyuci topic??, Ohh akkor bocs megyek a Dolgozok nyáron a fullos gépér és nem fikázok másokat ha nem sikrült öszeszednem a pénzt topicba!!!! -
:D:D úúúú xD nemértem:) NEm tudsz má mit modani kínodba:D:D Lehet időebb vagy de okosabb nem vagy csak balábal ébredtél és kötözködni akartál:D:D -
Sztem Ezt nem kéne :D -
ahhoz képest hogy fullos géped van a billentyűzetet sem tudod kezelni -.- -
-,- CHAT.HU -
Aki ezt nem érti az bevehei:):) Amugy mi ez én letem a téma??? IWIW-emet csekoljátos adatlapomat OMG:D:D Nyithattok nekem 1 topikot is:)
De azért örülök Sejt komámban ezé van anyi ész hogy éri a szituációt nem mint eggyesek:D:D -
Lol Szal egyedül élek 2 albérlőmel mef fater adja havonta a árvaságipótlékot:):) Emmelet öreanyáméknál eszek:):) Szal dolgoznom nem kell cska ha csúcsgépet akarok venni:):9 Suliközbe kondizok me akkor ugyse deolgozok nyáron meg dolgoztam és ezé nem voltam kodiba ámdehétvégénként buliztam is:):) Remélem mindenkinek érthetővolt:) -
Merlinw, pontosan ezeket a dolgokat szerettem volna leírni, köszi, hogy megtetted helyettem, én is pont így látom. -
Off!
Elnézést kisfiam. Ha az első randim sikerül, akkora bunkó fiam van mint te!
On... -
-
50cent911 #28206 Köszi mindenkinek a segítséget,meg rendeltem a gépem:
GIGABYTE SUPERB 460W
COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP
GIGABYTE GA-EP45-DS3
INTEL CORE2 DUO E8400 3.00GHz BOX
CSX 2048 DDR2 1066MHz CEC FAN KIT
SAPPHIERE RADEON HD 4850 512MB TOXIC FULL PCIE
SAMSUNG 750GB 7200RPM 32MB SATA2
Samsung SH-S223Q
COOLERMASTER HYPER TX2 -
Lehet tiéd az uccsó'
-
Na nem vártam tovább, nehogy elcsórják az utolsó darabot is, megrendeltem:D
-
BIZ0906 #28203
Én is az ajánlottat nézem dehát sajna nem vagyok gazdag :) de azért még jó lesz a vas egy darabig :)
azért ez nem annyira off
-
Ha nem fut normálisan, mit ér a warezzal? Ugyanazt, semmit. Meg fogja venni, ha lesz gépe hozzá.
Fel van tüntetve a doboz hátoldalán a gépigény. És nem, soha sem a minimumot kell nézni, ahogyan azt sokan teszik:)
Amit mondasz olyan, mint hogy: milyen dolog az, hogy veszek egy 5.1-es hangfalszettet, de nem szólnak a hangszórók erősítő nélkül. -
BIZ0906 #28201 Sajnos ez a helyzet de akkor is idegesítő. És fel vannak háborodva ha warezolnak mert ugye amikor kijön és nem fut normálisan úgy sem veszik meg később persze ez is megfórdúlhat, vagy nem. De itt is ugye a pénz beszél :( -
OFF 2.0
Far Cry, Crysis vagyis a Crytek ugyanúgy, ahogy az id-soft is nextgen 3D motorokat építenek. Sosem volt elvárható tőlük, hogy fusson a tegnap hardverén. Nem is kell. Doom3 is lassú volt anno minden középkategóriás gépen, mindenki szidta, ma meg ennek gyümölcsét "élvezzük".
Az más kérdés, hogy Crytek technológiát én még nem láttam viszont más kiadótól, ellenben a Source(Half Life2), Epic(Unreal) és id(Doom3) platformokkal. Aztán lehet hogy volt-van-lesz...:)
Ne keverjük az optimalizációt a marketinggel. Crysis a többi csőjátékkal ellentétben nyílt terepet számol és számos AI-t. Sokkal több feladatot végez, mint scriptelt társai (doom, unreal, half life)
Az pedig, hogy húznak egy alsó határt a grafikai beállításokban/megjelenésben/butításban tiszta üzlet és marketing.
1. Biznisz: A játék indulásakor rögtön feltűnik két logó. Nvidia és Intel. Többet szerintem erről nem is kell beszélni:) Nem vettétek észre, hogy mindig van egy vagy több slágerjáték amivel csupán a hardvervásárlásra való ösztönzés a cél?
2. Marketing: Senki se mondhassa azt, hogy láttam xy-nál a krájziszt és milyen ronda volt (ez most nagyon leegyszerűsítve). Imidzs kérdés ez kérem szépen. Jelenünk és a holnap egyik leglátványosabb platformja, legyen látványos. (persze hogy röhejes, de ez egyfajta általános hozzáállás)
Aki tanult felsőoktatásban marketinget az tudja miről beszélek, aki nem, az meg majd megtudja ha odajut. -
Nem sok. Én legalábbis nem nagyon veszem észre a különbséget. -
BIZ0906 #28198 Jóvanna :( akkor nem szóltam de akkor is elszták az optimalizálását vagy a patchekel ennyire kijavították volna? -
Sponnyabob #28197 És van észrevehető különbség a 2ms válaszidős és a 8ms válaszidős monitor között? -
Sponnyabob #28196 Hali! Szerintetek most érdemes monitort venni vagy majd karácsony környékén? És milyen jó monitort tudtok mondani 50-ért 19 colos normál képarányu szóval nem wide-os? Előre is köszönöm a válaszokat 
-
semmi gond ez 1 fórum, van téma:) -
nem bonyolult jah, ha fut egy most olcsó és gyenge gépen akkor kb jól optimalizált, kb ez volna a lényeg -
Öcsém még mindíg itt tartatok....??? Legközelebb nem itt kérek help-et.... -
Ez az optimalizáció elég relaítv kérdés. Szerintem sincs krájzisszal technikailag semmi gond (leszámítva hogy, mint játék nekem nem tetszik), hiszen egy 3Ghz-es P4-el, GF6600-al 800x600 medium beállításokkal kellemesen játszható volt Assault-ot leszámítva. Namármost, ez egy 2005-ös konfig...
Ne keverjük a játékélményt az FPS számolgatásokkal.